کد خبر : 110662
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۶
2 بازدید

روش تهیه کوفته هویج متفاوت و خوشمزه

روش تهیه کوفته هویج متفاوت و خوشمزه

هویج منبع غنی از بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل شده و برای بهبود بینایی وسلامت چشم مفید است. پس بهتر است این ماده مغذی را در سبد خانوارتان جا دهید. به گزارش سایت خبری پرسون، یکی از غذاهایی که می‌توانید در این فصل با هویج درست کنید کوفته هویج است


هویج منبع غنی از بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل شده و برای بهبود بینایی وسلامت چشم مفید است. پس بهتر است این ماده مغذی را در سبد خانوارتان جا دهید.

به گزارش سایت خبری پرسون، یکی از غذاهایی که می‌توانید در این فصل با هویج درست کنید کوفته هویج است که در ادامه مواد لازم و طرز تهیه آن را آورده‌ایم.

مواد لازم:

هویج پخته و رنده شده: ۳ عدد

تخم مرغ: یک عدد

پیاز رنده‌شده: یک عدد

گوشت چرخ کرده: نیم کیلو

رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

آرد نخودچی: ۳ قاشق غذاخوری

روغن: به میزان لازم

آماده‌سازی‌: ۲۰ دقیقه

پخت: ۶۰ دقیقه

تعداد نفرات: ۶ نفر

روش تهیه:

۱. داخل کاسه‌ای گوشت، هویج و پیاز رنده شده راهمراه آرد نخودچی، نمک، فلفل، زردچوبه، تخم مرغ و پودر دارچین خوب مخلوط کرده تا چسبندگی پیدا کند.

۲. به اندازه گلوله‌ای کوچک از مواد بردارید و با دست به شکل کروی درآورید. کوفته‌ها را با شعله متوسط در روغن تفت دهید.

۳. کمی رب گوجه فرنگی در قابلمه تفت دهید، سپس ۲ لیوان آب و نمک و زعفران و ادویه به آن اضافه کنید و شعله را زیاد کنید تا به جوش‌آید.

۴. کوفته‌ها را به آرامی در قابلمه بگذارید و حرارت را کم کنید تا جا بیفتد.

نکته: حتما بعد از اضافه کردن کوفته‌ها در قابلمه را باز بگذارید، در غیراین صورت کوفته وا می‌رود.


منبع: همشهری آنلاین

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn