کد خبر : 117563
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱ آبان ۱۴۰۳ - ۹:۵۳
0 بازدید

چطور با کشمش و هویچ غذایی رژیمی درست کنیم ؟ + فوت و فن

چطور با کشمش و هویچ غذایی رژیمی درست کنیم ؟ + فوت و فن

همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه این خورشت خوشمزه را ارائه کرده است، با ما همراه باشید. مدت زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت زمان پخت: یک ساعت برای: ۳ نفر مواد لازم: هویج:۵عدد کشمش:یکپیمانه پیاز:یک عدد رب گوجه فرنگی:۲قاشق غذاخوری رب انار:یکقاشق غذاخوری زعفران دمکرده:۲قاشق غذاخوری نمک، دارچین،

همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه این خورشت خوشمزه را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.

مدت زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت: یک ساعت

برای: ۳ نفر

مواد لازم:

هویج:۵عدد

کشمش:یکپیمانه

پیاز:یک عدد

رب گوجه فرنگی:۲قاشق غذاخوری

رب انار:یکقاشق غذاخوری

زعفران دمکرده:۲قاشق غذاخوری

نمک، دارچین، زردچوبه، فلفل سیاه، زیره و پودرهل: به میزان لازم

آب:۲ لیوان

روش تهیه:

۱: ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده وسرخ کنید تا به رنگ طلایی درآید.

۲: بعد هویج را به اندازه و شکل دلخواه برش بزنید و داخل قابلمه ریخته و آن را تفت دهید.

۳:حالا رب گوجه فرنگی و رب انار را به مواد اضافه کنید، خوب هم بزنید و تا سرخ شده و خامی آن گرفته شود.

۴: ادویه ها رابه مواد بیفزایید. کشمش را هم داخل قابلمه ریخته و هم بزنید. دو لیوان آب روی خورشت بریزید و اجازه دهید حدود۴۵ دقیقه خوب پخته و جا بیفتد.

نکته:

باید توجه داشته باشید که زعفران را در آخر اضافه کنید تا عطر و طعم خود را بهتر نشان دهد.

منبع خبر: همشـهری

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn