دستور فرنی فوق العاده مقوی برای سرماخوردگی

فرنی انجیر به دلیل دارا بودن خواص انجیر سرشار از کلسیم، کربوهیدرات و انواع ویتامین در فصول پاییز و زمستان به تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از سرماخوردگی کمک می‌کند. در این بخش از نمناک طرز تهیه فرنی انجیر و نکات مهم طبخ و فوت و فن‌های خوشمزه‌تر شدن فرنی انجیر را آموزش می دهیم.

به گزارش سایت خبری پرسون، فرنی انجیر یکی از دسرهای ایرانی و یک غذای راحت و سیرکننده برای بزرگسالان و غذای مقوی برای کودکان و نوزادان بالای ۶ ماه می باشد. فرنی نه تنها یک صبحانه مقوی و کامل برای بچه ها است و در لیست غذاهای ماه رمضان و غذاهای نذری محرم قرار دارد بلکه میان وعده ای مفید برای فصول سرد سال به شمار می رود که ضد سرماخوردگی و تقویت کننده سیستم ایمنی است.فرنی انجیر

مواد لازم جهت تهیه فرنی انجیر خانگی
مواد لازم مقدار
آرد گندم 2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
گلاب 2 قاشق غذاخوری
شیر پرچرب 2 لیوان
انجیر خشک 10 عدد
خلال پسته و خلال بادام برای تزئین
دارچین و گل محمدی خشک برای تزئین
مراحل طرز تهیه فرنی ساده با انجیر
ده عدد انجیر خشک را در مقداری آب جوش قرار دهید و چند دقیقه زمان بدهید تا کاملا نرم شوند.
انجیر‌ها را آبکش کنید.
بعد از آبکش کردن انجیر‌ها را گوشتکوب برقی یا مخلوط کن له کنید تا به شکل پوره در بیایند.
آرد گندم و نشاسته ذرت را ترکیب نمایید و دو بار الک کنید.
در ظرفی شیر سرد بریزید.
آرد الک شده را به شیر اضافه نمایید و با قاشق یا لیسک هم بزنید تا آرد در شیر باز شود و گلوله گلوله نشود.
پس از حل شدن آرد در شیر قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه دهید شیر شروع به حباب زدن کند.
مخلوط آرد و شیر را مدام هم بزنید تا ته نگیرد.
شکر را با باقی مواد بیافزایید و هم بزنید تا کاملا در مایه فرنی انجیر حل شود.
انجیر پوره را به مواد افزوده و کاملا هم بزنید.
بعد از افزودن پوره انجیر، دو تا سه دقیقه مواد فرنی را هم بزنید و سپس گلاب را اضافه کنید.
بعد از آنکه فرنی به غلظت مناسب رسید از روی حرارت بردارید.
فرنی را در ظرف‌های مناسب سرو بریزید و با پودر دارچین، خلال بادام، خلال بادام و گل محمدی یا هر مغزیجات دیگر تزیین و سرو کنید.


منبع: نمناک

+

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn