امنیت اقتصادی با هم اندیشی سه اتاق با تشکیلات انتظامی حاصل می شود

به گزارش برنا، سردار رحیمی در این همایش گفت: اگر امنیت باشد ما می‌توانیم فعالیت علمی، اجتماعی، سیاسی داشته باشیم. اگر مردان دیپلماسی به سازمان‌های بین‌المللی می‌روند و حرف‌هایشان را می‌زنند به برکت امنیتی است که ایجاد شده است و متولی اصلی این امنیت در داخل کشور پلیس جمهوری اسلامی است که در بخش‌های مختلف مکلف و موظف است که امنیت آحاد مردم را برقرار کند.

وی ادامه داد: در تهران بیش از ۳۰۰ – ۴۰۰ گشت، امنیت شهر را تا صبح برقرار می‌کنند و ما حتی لحظه‌ای هم اطلاع نداریم، چون امنیت داریم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا ادامه داد: در این چند روز، رسانه‌های غربی جریان‌سازی می‌کردند که کاری می‌کنیم؛ کارستان! البته اینطور نبود که ده‌ها فروند هواپیماشان را بلند نکنند و خیلی کار‌ها و برنامه‌ریزی دیگر انجام نداده باشند! اما وقتی آمدند با سد پولادین و پدافند ما برخورد کردند. این نشانه تدبیر و تلاش و برنامه‌ریزی مردان امنیتی ما است که محکم پای امنیت من و شما ایستاده‌اند. کمترین بهای این امنیت، تقدیم خون عزیزشان است به طوری که ۱۴ نفر را دیروز تقدیم کردند.

سردار رحیمی تاکید کرد: ۱۴ سال است که مقام معظم رهبری در شعار سال تاکید بر اقتصاد دارند؛ لذا اولویت دولت چهاردهم موضوعات اقتصادی است. چرا که این پاشنه آشیل است و باید به آن توجه کنیم. اما پایه انجام هر فعالیتی در هر جامعه ای، امنیت است و مسئول برقراری این نظم و امنیت پلیس و فرماندهی جمهوری اسلامی است.

پلیس امنیت اقتصادی جمهوری اسلامی امروز ماموریت‌ها و مسئولیت‌های فراوانی بر عهده دارد و ما نگاه حمایت‌گر به آنها داریم.

بیشتر از سخت افزار به تجربیات بخش خصوصی نیاز داریم

محمدصادق مفتح، قائم مقام وزیر صمت نیز در دومین همایش امنیت اقتصادی گفت: ما خانواده بزرگی داریم به نام خانواده اصناف و این اصناف در خدمت انقلاب هستند. اتاق‌های بازرگانی و تعاون هم با همین کیفیت در کنار دولتند. پیشنهاد من این است که این سه اتاق و تشکیلات انتظامی جلسات مشترکی داشته باشند تا در مورد نیاز‌های کشور صحبت کنند چراکه ما بیشتر از سخت افزار، به تجربیات آنها نیاز داریم.

وی اظهار کرد: در نتیجه این هم‌اندیشی می‌توان به برنامه‌ها و راه‌حل‌های مفصلی رسید. در این صورت می‌توان کشور را با هزینه کمتری اداره کرد؛ بنابراین باید از ظرفیت همه تشکل‌های اقتصادی در توسعه کشور استفاده کرد.

میزان درآمد‌های کشور از مالیات

سید محمدمهدی سبحانیان رئیس سازمان امور مالیاتی نیز گفت: نظام مالیاتی نقش بسیار مهمی را در حکمرانی کشور بر عهده دارد. در یکی دو سال گذشته ۵۲ الی ۵۳ درصد درآمد‌های کشور از مالیات تامین شده است.

سبحانیان گفت: با این حال باید سطح تمکین مردم را برای پرداخت مالیات افزایش دهیم و به مردم پاسخ دهیم که مالیات در کجا هزینه می‌شود؛ ما امسال این امکان را فراهم کردیم که مردم بتوانند انتخاب کنند مالیاتشان در کجا هزینه شود، به عنوان مثال برای پروژه‌های عمرانی هزینه شود یا شهرسازی را انتخاب می‌کنند.

وی گفت: در سال گذشته ۳۵۰ الی ۴۰۰ هزار نفر از مردم و کسبه و بازاریان در این طرح شرکت کردند و خودشان انتخاب کردند که مالیاتشان در کجا هزینه شود.

رئیس سازمان امور مالیاتی اظهار کرد: این سازمان با ایجاد دفتر حسابرسی سیستمی، تولید اظهارنامه برآوردی، اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان و سیستمی شدن فرآیند‌های مالیاتی به دنبال حکمرانی داده و شناسایی فراریان مالیاتی است. ضمن اینکه این سازمان بار‌ها اعلام کرده است که اولویت در مالیات ستانی مبارزه با فرار مالیاتی دانه درشت‌ها و سوپر میلیاردرهاست و در این زمینه بسیار مصمم بوده و هیچ نوع مماشاتی ندارد.

هدف صادارت، کشور‌های همسایه نباشد

رئیس اتاق بازرگانی ایران به عنوان دیگر سخنران این همایش بیان کرد: امروز صادرات به تنها پنج کشور همسایه کوچک برای تجارت ما تهدید بزرگی است و دولت محترم باید زمینه حضور بخش خصوصی را در بازار‌های جهانی فراهم آورد.

صمد حسن زاده اظهار کرد: کشور ما چندین سال است به دلیل سیاست‌های کشور‌های غربی شرایط سختی دارد و فعالان اقتصادی شرایط مناسبی برای فعالیت ندارند و نبود ارتباطات بانکی و روابط جهانی کار را برای ما سختی رو به رو کرده است.

وی افزود: امروز این کشور‌ها عزم بر تهدید آرامش ما کرده اند و تلاش می‌کنند تولید و اشتغال ما را با آشفتگی رو به رو کنند غافل از اینکه این مردم سلحشور همواره شایستگی خود را به جهان نشان داده اند و کشور‌های غربی از فرصت‌ها و زیرساخت‌های کشور نگران هستند.

شمس‌الدین حسینی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه این همایش اظهار کرد: شروع بحث امنیت و تولید و معیشت از سرمایه گذاری است، بنابراین مالیات ۱۷۰۰ هزار میلیارد تومانی را که در بودجه ۱۴۰۴ آمده می‌توان گرفت، اما به چه قیمتی؟ ابن خلدون می‌گوید اگر نرخ‌های مالیاتی را سنگین وضع کنید ریشه‌های تولید تضعیف می‌شود، باید دید آیا جایی بوده که شیوه برخورد ما با مودی مالیاتی سبب نارضایتی شده و ریسک اقتصادی را بالا برده است؟

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهیم فشار‌های برآمده از تحریم اقتصادی را نبینیم و توجه نکنیم که هزینه بخش خصوصی افزایش پیدا یافته است؛ این حرکتی واگرا است. در حالی که امروز باید بر تسهیل شرایط پیش رویم و توجه داشته باشیم برای رشد سالانه ۸ درصدی اقتصادی در برنامه هفتم توسعه به رشد ۱۵ درصدی سرمایه گذاری نیاز داریم.

در پایان این همایش، بیانیه «دومین همایش ملی امنیت اقتصادی» و امضا شد. همچنین از روسای سه اتاق تقدیری به عمل آمد.

انتهای پیام/

+

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn