به گزارش پارسینه پلاس؛ اگر می خواهید یک غذای فست فودی خیلی خوشمزه برای شام یا نهار تهیه کنید این پست مناسب شما می باشد. این غذا با سیب زمینی و مرغ ریش شده یا می توانید از کالباس یا سوسیس نیز به دلخواه استفاده کنید مواد را داخل نان لواش تازه ریخته و رول کنید و داخل روغن داغ سرخ کنید.
مواد لازم برای سوخاری کردن
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید ۴ قاشق غذا خوری
ماست یا شیر ۳ ق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم
سیبزمینی بزرگ (آبپز و له شده) ۲ عدد
جعفری خشک ۱ قاشق غذا خوری (یا جعفری تازه: ۲ قاشق غذاخوری)
فلفل دلمه ای خرد شده ۱ عدد
ذرت پخته ۳ ق غذا خوری
نان لواش به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر به مقدار لازم
مرغ ریش شده یا کالباس به دلخواه
۱مرحله اول: آماده سازی
سیب زمینی ها را بشورید و با مقداری آب بگذارید تا آب پز شود و بعد سیب زمینی ها را پوست بگیرید و له یا رنده کنید. فلفل دلمه ای خرد شده، ذرت پخته، جعفری، نمک و ادویه دلخواه خود را به سیب زمینی اضافه کنید. اگر دوست دارید، میتوانید کالباس، سوسیس یا مرغ پخته را نیز به مواد اضافه کنید.
۲مرحله دوم: رول کردن
یک لایه نازک از مواد سیب زمینی را روی نان لواش پهن کنید. نان لواش باید تازه باشد تا موقع رول کردن نشکند. نان را به آرامی از کنار رول کنید. سپس با چاقوی اره ای رولت ها را به اندازه دلخواه برش بزنید.
۳مرحله سوم: تهیه مواد سوخاری
در یک کاسه، تخممرغ، آرد سفید، ماست یا شیر، نمک و فلفل را مخلوط کنید. اگر مواد بیش از حد شل شد، کمی آرد اضافه کنید و اگر خیلی سفت شد، کمی ماست یا شیر اضافه کنید تا غلظت مناسب را به دست آورید
۴مرحله چهارم: سرخ کردن
رولت های آماده شده را در مخلوط تخم مرغ و آرد بغلتانید تا کاملا پوشش داده شوند. در یک تابه روغن را گرم کنید و رولت ها را در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. پس از سرخ شدن، رولت ها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود. رولت های خوشمزه را با سس دلخواه سرو کنید.