طرز تهیه خورش مرغ با سس زرشک / طعم و مزه متفاوت این غذا رو از دست نده
شایانیوز- آشپزی کردن با نوبرانه های هر فصل جذابیت زیادی داره؛ حالا که فصل پاییزه درست کردن خوراکی های متنوع با کدو حلوایی، انار، خرمالو و تهیه ترشی و شوری خیلی طرفدار داره و خانم های خانه دار زیادی در فکر طبخ و تهیه انواع خوردنی ها و غذاهای خوشمزه هستن. اواسط فصل پاییز هم
شایانیوز- آشپزی کردن با نوبرانه های هر فصل جذابیت زیادی داره؛ حالا که فصل پاییزه درست کردن خوراکی های متنوع با کدو حلوایی، انار، خرمالو و تهیه ترشی و شوری خیلی طرفدار داره و خانم های خانه دار زیادی در فکر طبخ و تهیه انواع خوردنی ها و غذاهای خوشمزه هستن.
اواسط فصل پاییز هم زرشک تازه به بازار میاد و میشه علاوه بر اینکه از اون در تهیه پلوهای مجلسی استفاده کرد، غذاهای خوشمزه ای هم باهاش پخت. مرغ با سس زرشک یکی از این غذاهای متفاوت و جذابه که قصد داریم طرز تهیه اون رو در این مطلب، بهتون آموزش بدیم. تا پایان همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه خورش مرغ با سس زرشک
ران یا سینه مرغ ۳ یا ۴ تکه
پیاز متوسط یک عدد
هویج کوچیک یک عدد
سیر ۲ حبه
کرفس یک ساقه کوچیک
فلفل دلمه ای یک چهارم یک عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق مرباخوری
ادویه ها:
نمک یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
برگ بو یک عدد
چوب دارچین یک عدد کوچیک
پودر پاپریکا یک قاشق چایخوری
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
پور تخم گشنیز نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری
مواد سس زرشک:
زرشک تازه یک پیمانه
شکر ۲ قاشق غذاخوری
آب یک سوم پیمانه
طرز تهیه خورش مرغ با سس زرشک
مرحله اول
پیاز، هویج و سیرها رو پوست بگیرید و همراه کرفس، فلفل دلمه ای خرد کنید. داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و سبزیجات رو در اون تفت بدید. کمی که تفت خورد، ادویه ها رو بریزید و یکی دو دقیقه تفت بدید. وقتی رنگشون تغییر کرد رب رو اضافه کنید و کمی دیگه تفت بدید.
مرحله دوم
یک لیوان آب جوش اضافه کنید و بعد از اینکه به جوش اومد حرارت رو کم کنید تا به مدت ۳۰ دقیقه بپزه.
مرحله سوم
زرشک تازه، شکر و آب رو داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت بذارید تا ۱۵ دقیقه بجوشه. به پشت قاشق لهش کرده و از صافی رد کنید.
مرحله چهارم
بعد از اینکه مرغ ها نیم ساعت پختن، اون ها رو از ماهیتابه خارج کنید و در مقداری روغن سرخشون کنید. آب مرغ رو از صافی رد کنید و داخل همون تابه بریزید. مرغ ها رو بچینید و سس زرشک که آماده کردید رو روی مرغ ها بریزید و ۴۰ دقیقه زمان بدید تا مرغ در سس زرشک بجوشن و بپزن.
مرحله پنجم
تا مرغ میپزه یکی دو بار اون ها رو برگردونید تا یکدست مزه دار بشن. پلوی زعفرونی و یا کته هم درست کنید و از خوردن خورش مرغ با سس زرشک و پلو لذت ببرید. نوش جان.
اگر به آشپزی علاقمند هستید، صفحه آشپزی سایت شایانیوز رو دنبال کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰