غذای مویی در چین | اگر کم دل هستید عکسها را نبینید

همشهری‌آنلاین – سیدسروش طباطبایی‌پور: این غذا که به «فت‌چوی» معروف شده، از یک سبزی قدیمی درست می‌شود که شبیه گیاه جلبک است. در گذشته چینی‌ها از این گیاه برای پخت سوپی شبیه سوپ رشته‌فرنگی استفاده می‌کردند که در شب عید و برای خوش‌شانسی سرو می‌شد؛ گیاهی که به‌خاطر شباهت ظاهری‌اش با موی انسان، به «سبزیجات مو» معروف بود و بیشتر در مناطق خشک و بیابانی مثل «کانسو»، «شانسی» یا بخش‌هایی از مغولستان می‌روید.

بیش‌تر بخوانید:

اما حالا گروهی از آشپزهای خیابانی، آن را بعد از کمی تفت یا کباب‌کردن، با سس‌های مخصوص برای مشتریانشان سرو می‌کنند.

فروش این میان‌وعده جدید، به سرعت در کوچه پس‌کوچه‌های چین در حال افزایش است و انگار علاوه بر طعم جذاب، به مشتری‌هایش تجربه منحصربه‌فرد گازگرفتن موی واقعی را هم می‌دهد.

غذای مویی در چین | اگر کم دل هستید عکسها را نبینید

منبع خبر: همشـهری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn