کد خبر : 128734
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 5 نوامبر 2024 - 9:36
0 بازدید

جوان نگه داشتن مغز با مصرف این مواد غذایی

جوان نگه داشتن مغز با مصرف این مواد غذایی

به گزارش پارسینه پلاس، ۵ ماده غذایی کلیدی وجود دارد که مصرف آنها با عملکرد بهتر مغز و کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر مرتبط است. هر کدام از این مواد سرشار از ترکیباتی هستند که برای جوانی مغز نیز مفید هستند: ۱. غلات کامل غلات کامل، اساس یک الگوی تغذیه سالم محسوب می‎‌شود. این گروه

به گزارش پارسینه پلاس، ۵ ماده غذایی کلیدی وجود دارد که مصرف آنها با عملکرد بهتر مغز و کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر مرتبط است. هر کدام از این مواد سرشار از ترکیباتی هستند که برای جوانی مغز نیز مفید هستند:

۱. غلات کامل

غلات کامل، اساس یک الگوی تغذیه سالم محسوب می‎‌شود. این گروه غذایی به کاهش خطر بیماری قلبی، مدیریت دیابت، کاهش وزن و محافظت از مغز کمک می‌کند.

۲. سبزیجات برگ‌دار

سبزی‌های برگ‌دار مانند کلم‌پیچ و اسفناج حاوی ویتامین K هستند. یک مطالعه در سال ۲۰۲۲ نشان می‌دهد که دریافت کافی ویتامین K عملکرد شناختی را بهبود می‌بخشد و از پیری زودهنگام مغز جلوگیری می‌کند.

۳. توت‌ها

براساس تحقیقات، مصرف منظم انواع توت‌ می‌تواند التهاب را کاهش دهد و ارتباطات بین سلول‌های مغز را تقویت و تسهیل کند.

۴. آجیل

آجیل‌ها دارای مزایای بسیاری برای سلامت جسم هستند. مثلاً بادام سرشار از ویتامین E است و رادیکال‌های آزاد مخرب اطراف سلول‌های مغز را غیرفعال می‌کند. هم‌چنین گردو حاوی چربی‌های ضدالتهابی امگا ۳ است. مصرف پسته نیز پروتئین کاملی شبیه پروتئین موجود در غذاهای حیوانی را در اختیار بدن می‌گذارد.

۵. روغن زیتون

یک مطالعه در سال ۲۰۲۲ نشان می‌دهد افراد مسنی که به طور منظم روغن زیتون مصرف می‌کنند، احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر و دیگر اختلالات عقلی در آنها کمتر است و نسب به سن خود، ذهن جوان‌تری دارند.

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.