کد خبر : 129441
تاریخ انتشار : چهارشنبه 6 نوامبر 2024 - 8:29
0 بازدید

طرز تهیه خورشت کدو حلوایی با کوفته ریزه

طرز تهیه خورشت کدو حلوایی با کوفته ریزه

به گزارش ایسکانیوز؛ فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی، طرز تهیه خورشت کدوحلوایی با کوفته ریزه را ارائه کرده است، با ما همراه باشید. مدت زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت زمان پخت: یک ساعت‌ونیم تعداد: برای ۲ نفر مواد لازم: گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم کدو حلوایی خرد شده: ۲۰۰ گرم آلو خورشتی: ۸

به گزارش ایسکانیوز؛ فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی، طرز تهیه خورشت کدوحلوایی با کوفته ریزه را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.

مدت زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت: یک ساعت‌ونیم

تعداد: برای ۲ نفر

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم

کدو حلوایی خرد شده: ۲۰۰ گرم

آلو خورشتی: ۸ عدد

پیاز: ۲ عدد

رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری

زعفران، نمک، دارچین و زردچوبه: به میزان لازم

لپه: نصف لیوان

روش تهیه:

۱: یک پیاز رنده شده را به گوشت چرخ کرده بیفزایید. دارچین و نمک را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. مواد گوشتی را یه شکل کوفته ریزه درآورده و داخل روغن تفت دهید.

۲: حالا کدو حلوایی را به اندازه دلخواه خرد کرده و سرخ کنید.

۳: در ادامه پیاز خرد شده را داخل قابلمه سرخ کنید. زردچوبه و رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.

۴: لپه، آلو و کوفته قلقلی‌ها را داخل قابلمه ریخته آب بریزید و اجازه بدهید تا خورشت بپزد. نیم ساعت آخر کدو حلوایی‌ها را به همراه زعفران به خورشت اضافه کنید.

نکته:

برای خوشمزه‌تر شدن این غذا می‌توان در انتها سیب زمینی خلالی شده را نیز سرخ کرد و روی خورشت ریخت.

منبع: روزنامه همشهری

 


+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.