جریان آمریکاگرا در اروپا؛ بازندهتر از هریس
انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا میان «دونالد ترامپ» و «کامالا هریس» ۲ کاندیدای احزاب جمهوریخواه و دموکرات برگزار شد و براساس نتایج اعلام شده «دونالد ترامپ» با کسب آرای لازم از الکترال کالج، برای بار دوم به کاخ سفید راه یافت و توانست با شکست «کامالا هریس»، به عنوان چهلوهفتمین رئیس جمهور آمریکا انتخاب
انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا میان «دونالد ترامپ» و «کامالا هریس» ۲ کاندیدای احزاب جمهوریخواه و دموکرات برگزار شد و براساس نتایج اعلام شده «دونالد ترامپ» با کسب آرای لازم از الکترال کالج، برای بار دوم به کاخ سفید راه یافت و توانست با شکست «کامالا هریس»، به عنوان چهلوهفتمین رئیس جمهور آمریکا انتخاب شود.
ترامپ توانست از حد نصاب ۲۷۰ رای الکترال لازم برای ریاست جمهوری عبور کند و کامالا هریس، معاون رئیسجمهور کنونی آمریکا و نامزد دموکراتها را در این رقابت شکست دهد. این دومین دوره ریاست جمهوری ترامپ خواهد بود که از ژانویه آغاز میشود. او در انتخابات گذشته در سال ۲۰۲۰ مقابل «جو بایدن» رئیسجمهور دموکرات فعلی آمریکا شکست خورده بود.
سخنرانی ترامپ در جمع هوادارانش پس از پیروزی در انتخابات
ترامپ در موضوع اوکراین سیاست دولت بایدن را نمیپذیرفت
«فؤاد ایزدی» در تحلیل خود از نتایج انتخابات آمریکا و پیروزی کاندیدای جمهوریخواهان اظهار داشت: در موضوع اوکراین نظر ترامپ با دولت بایدن متفاوت بود و او سیاست بایدن را نمیپذیرفت، به نظرم بیش از آنکه هریس بازنده انتخابات باشد جریان آمریکاگرا در اروپا بازنده است.
وی تصریح کرد: به عبارتی دولت اوکراین، آلمان، فرانسه و انگلیس دولتهایی بودند که پشت سر بایدن حرکت کردند و اجازه ندادند جنگ اوکراین تمام شود و نهایتا هم به ضرر خودشان و مردم کشورشان عمل کردند و اکنون اوکراین نابود شده و اقتصاد اروپا نیز متاثر از این جنگ دچار چالش شده است؛ بنابراین اشغال، شکست و از بین رفتن منابع کشور نتیجه آمریکاگرایی است.
این کارشناس مسائل آمریکا همچنین با اشاره به تحولات میان واشنگتن و پکن بیان کرد: در ارتباط با چین نیز ترامپ علاقه بیشتری برای افزایش جنگ اقتصادی با این کشور دارد و احتمال زیاد نیز تعرفهها افزایش خواهد یافت.
ایزدی ادامه داد: همچنین در رابطه با غرب آسیا رقابت میان ترامپ و هریس وجود داشت، اما نهایتا خیلی فرقی نمیکرد چه کسی رئیسجمهور آمریکا باشد، زیرا سیاستهای آمریکا همسو با اسرائیل است و حضور هر کدام از کاندیداها بهعنوان رئیسجمهور تفاوتی ندارد.
این استاد دانشگاه در ادامه به تحولات داخلی ایالات متحده آمریکا اشاره کرد و افزود: به احتمال زیاد ترامپ تسویه حساب داخلی علیه دشمنان سیاسی خودش به ویژه وزیر دادگستری خواهد داشت، زیرا وزیر دادگستری را رئیسجمهور تعیین میکند و این اقدامات به شدت سیاسی و ابزاری برای فشار به رقبای سیاسی است.
دلایل شکست هریس
وی همچنین درباره دلایل شکست هریس در انتخابات ۲۰۲۴ نیز اظهار داشت: یکی از دلایل شکست کامالا هریس غرب نبود؛ درصد جوانان زیر ۳۰ سال بود که رأیشان به دموکراتها کاهش یافت و همچنین موضوع غزه بود که موجب شد جوانان به پای صندوقهای رأی نروند. در مقابل مشکلات تورمی در آمریکا و ادبیات نژادپرستانه ترامپ شرایطی را فراهم کرد که ترامپ پیروز انتخابات شد.
این کارشناس مسائل آمریکا درباره سیاستهای آمریکایی ترامپ با ایران نیز گفت: ترامپ همان سیاستهای دوره قبلی ریاست جمهوری خود را دارد و ایران هم ایرانی است که فرهنگ مقاومت در آن وجود دارد و همانند همان زمان مدیریت خواهد کرد.
منبع: ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰