کد خبر : 131406
تاریخ انتشار : شنبه 9 نوامبر 2024 - 3:22
0 بازدید

یک گروه هنوز هم تلاش‌ می کند ما به نتیجه نرسیم

یک گروه هنوز هم تلاش‌ می کند ما به نتیجه نرسیم

پاد: رئیس جمهور در دیدار هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران ضمن استماع نظرات، دیدگاه‌ها و انتقادات ایشان، ضمن تشریح برنامه‌ها و اقدامات دولت، توضیحاتی درباره روند عملکرد ۲.۵ ماه گذشته و مشکلات و موانع پیش‌روی پیشبرد برنامه‌های دولت ارائه کرد.   مسعود پزشکیان در دیدار با هیئت رئیسه جبهه اصلاحات، که صبح امروز پنجشنبه انجام

پاد: رئیس جمهور در دیدار هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران ضمن استماع نظرات، دیدگاه‌ها و انتقادات ایشان، ضمن تشریح برنامه‌ها و اقدامات دولت، توضیحاتی درباره روند عملکرد ۲.۵ ماه گذشته و مشکلات و موانع پیش‌روی پیشبرد برنامه‌های دولت ارائه کرد.

 

مسعود پزشکیان در دیدار با هیئت رئیسه جبهه اصلاحات، که صبح امروز پنجشنبه انجام شد، گفت: تلاش کرده‌ام به آنچه در انتخابات گفته‌ام عمل کنم، هر چند که از همان روز رژیم صهیونیستی با ترور اسماعیل هنیه در روز تحلیف و اتفاقات پس از آن، دشواری‌هایی برای ما ایجاد کرده است. از سوی دیگر در آغاز کار دولت با مشکلات اقتصادی متعددی روبرو بودیم.

 

رئیس جمهور در مورد فرآیند انتخاب وزرا و مقامات دولت، اظهار داشت: در فرآیند انتخاب وزرا تلاش‌های زیادی شد که به وفاق و همدلی برسیم و در مجموع نتایج بد نبود و انصافاً باید از همراهی‌های رئیس و نمایندگان مجلس و نیز رئیس قوه قضائیه در این زمینه تشکر کنم. البته از همان ابتدا یک گروه نمی‌خواستند ما به نتیجه برسیم و هنوز هم تلاش‌هایی می‌کنند. در نهایت در فرآیند انتخاب وزرا و کسب رای از مجلس موفق بودیم، چنان که میانگین رأی وزرا در تاریخ مجلس بی‌سابقه بود.

 

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وضعیت صندوق‌های بازنشستگی و ناترازی بانک‌ها خاطرنشان کرد: در حال حاضر مسئله‌ای که آن را دنبال می‌کنیم، ساماندهی صندوق‌های بازنشستگی، بانک‌ها و بنگاه‌های اقتصادی است که زیر نظر این صندوق‌ها هستند. به دنبال این هستیم که اداره این بخش‌ها به دست افراد توانمند داده شود. دلیلی ندارد که بنگاه‌های اقتصادی زیرمجموعه صندوق‌های بازنشستگی ضررده باشند. باید فارغ از جناح‌بندی‌ها افرادی را انتخاب کنیم که بتوانند این بنگاه‌ها را به سود برسانند.

 

دکتر پزشکیان در ادامه به سیاست خارجی دولت اشاره کرد و افزود: در سیاست خارجی تلاش کردیم که با همسایه‌ها ارتباط بهتری برقرار کنیم. سفر عراق خیلی مهم و موفق بود. من به کردستان عراق رفتم و آنجا به زبان کردی با مردم صحبت کردم که خیلی در نگاه‌شان به ایران و کاهش فشارهای اجتماعی در این زمینه تأثیرگذار بود. به بصره هم رفتم و تلاش داریم راه آهن بصره به خرمشهر را راه‌اندازی کنیم.

 

رئیس جمهور ادامه داد: در موضوع کولبرها هم برنامه‌ریزی‌هایی کرده‌ایم و به دنبال تشکیل بازارچه‌های مرزی هستیم که به اقتصاد مرزی کمک می‌کند. در مجموع در همین ۲.۵ ماه بیش از ۹۰ گفتگو با سران و مقامات ارشد کشورها ی خارجی داشتم و در این سفرها به دنبال گسترش و برقراری کریدورهای اقتصادی با همسایگان هستیم.

 

رئیس جمهور اظهار داشت: اقتصاد ما در حوزه خلیج فارس و بنادر جنوب به خصوص مکران و اقتصاد دریا بسیار پرظرفیت است و به دلیل همین اهمیت دکتر عبدالعلی زاده را به صورت ویژه برای این موضوع انتخاب کرده‌ام. ضمن اینکه با سایر نهادهای حکومتی که در مکران و بنادر جنوب فعال هستند، جلساتی برای هماهنگی و هم‌افزایی برگزار کرده‌ایم و تلاش داریم اقتصاد جنوب و اقتصاد دریا را تقویت و آنجا یک مرکزیت اقتصادی درست کنیم. تهران به عنوان مرکز سیاسی، هم‌اکنون مشکلات زیادی از جمله در زمینه آب دارد و در آینده با توجه به افزایش جمعیت، کمبود آب در تهران ممکن است بحرانی شود. باید فکری به حال جمعیت تهران کرد.

 

پزشکیان با اشاره به ناترازی‌های انرژی در کشور، گفت: به زودی طرح‌هایی را آغاز خواهیم کرد که با آنها ۳۰ هزار مگاوات برق خورشیدی تولید خواهد شد، اما با وجود این تلاش‌ها، از همه کسانی که می‌توانند به ما کمک کنند که ناترازی‌ها را برطرف کنیم، از جمله دوستان در جبهه اصلاحات استقبال می‌کنم.

رئیس جمهور در ادامه به مسایل و مشکلات نظام آموزشی کشور پرداخت و گفت: در حوزه آموزش و پرورش در جلسه اخیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی نقدهایی داشتیم که آنجا مطرح کردیم. در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی تصمیم بر این شده است که اولویت‌های این شورا اصلاحات در آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها و نیز پرداختن به موضوع خانواده باشد. برای اصلاح نظام آموزشی قرار شده گروهی از متخصصین سناریوهای تغییر نظام آموزشی را اجرا کنند. همچنین تلاش داریم نهضتی راه بیندازیم که کمبود مدارس در کشور را برطرف کنیم.

 

دکتر پزشکیان به بررسی ایده‌هایی برای اصلاح نظام حکمرانی اشاره کرد و افزود: به نظر من می‌توان کاری کرد که در هر استان برخی مسئولیت‌ها مانند مسئولیت‌های مربوط به حوزه پزشکی به عهده خود آن مناطق باشد و کاری کنیم که هر استانی بتواند افراد شایسته و نخبه خود را جلوه دهد و زمینه‌های رشد آنها را فراهم کند.

 

رئیس جمهور در زمینه استفاده از ظرفیت نهادهای مدنی هم اظهار داشت: اخیراً جلساتی با انجمن‌ها و نهادهای اجتماعی داشتیم و می‌خواهیم که انجمن‌های علمی و اجتماعی فعال شوند تا بتوانند در اصلاح رابطه دولت و مردم به ما کمک کنند. به عنوان مثال این یک واقعیت است که امکان ندارد به شیوه فعلی مصرف انرژی را ادامه دهیم و با این کار هم منابع‌مان از دست می‌رود و هم محیط زیست نابود می‌شود. باید این رویه را اصلاح کنیم به شکلی که تبعات اجتماعی هم نداشته باشد و طبعا انجمن‌های علمی و نهادهای مدنی می‌توانند هم در پیدا کردن راهکار حل این مشکل و هم در تقویت ارتباط جامعه با دولت نقش ایفا کنند.

 

در این جلسه نمایندگان هیات رئیسه جبهه اصلاحات خانم آذر منصوری و آقایان محمد سالاری و محسن آرمین نیز به بیان نظرات خود پرداختند.

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.