کد خبر : 132975
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۲
دسته‌بندی نشده
3 بازدید

شمالی‌ها روی این پلوی خوشمزه تعصب شدید دارند!

شمالی‌ها روی این پلوی خوشمزه تعصب شدید دارند!

 به دنبال یک غذای سنتی و پرطرفدار هستید؟ لوه کباب، یکی از خوشمزه ترین غذاهای شمالی است که با گوشت گوسفندی، پیاز، کره و آلو بخارا تهیه می شود. این کباب خوش عطر و طعم، شما را به سفره ای گرم و صمیمی در دل طبیعت مازندران دعوت می کند. در این مطلب، طرز تهیه

 به دنبال یک غذای سنتی و پرطرفدار هستید؟ لوه کباب، یکی از خوشمزه ترین غذاهای شمالی است که با گوشت گوسفندی، پیاز، کره و آلو بخارا تهیه می شود.

این کباب خوش عطر و طعم، شما را به سفره ای گرم و صمیمی در دل طبیعت مازندران دعوت می کند. در این مطلب، طرز تهیه این غذای لذیذ را به شما آموزش می دهیم.

شمالی‌ها روی این  پلوی خوشمزه تعصب شدید دارند!

مواد لازم و طرز تهیه لوه کباب

گوشت راسته گوسفندی: 500 گرم

پیاز متوسط: 5 عدد

فلفل قرمز کاپی: 1 عدد

آلو بخارا: 15 عدد

زعفران دم کرده: نصف فنجان

زرشک: 1 فنجان

کره: 50 گرم

نمک و فلفل: به مقدار لازم

آب نارنج: در صورت دلخواه

مراحل تهیه

آماده سازی گوشت و پیاز: گوشت را به صورت خورشتی خرد کرده و با پیازهای خلالی در قابلمه بریزید.

پخت اولیه: قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه دهید تا پیازها آب انداخته و گوشت کمی بپزد.

اضافه کردن ادویه ها: زعفران دم کرده، فلفل قرمز و آلو بخارای خیس خورده را به گوشت اضافه کنید.

پخت نهایی: حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا گوشت کاملا پخته و لعاب دار شود.

تزیین با زرشک: زرشک را با کره تفت داده و به گوشت اضافه کنید.

نکات مهم

آلو بخارا: برای طعم بهتر، آلو را قبل از استفاده خیس کنید.

زعفران: از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید.

زرشک: زرشک را قبل از استفاده کاملا بشویید.

چرا لوه کباب خاص است؟

طعم اصیل: ترکیب گوشت گوسفندی، ادویه های خوش عطر و آلو بخارا، طعم بی نظیری به این غذا می بخشد.

روش پخت سنتی: پخت لوه کباب در دیگ، باعث حفظ رطوبت گوشت و طعم بهتر آن می شود.

سادگی تهیه: با وجود مراحل ساده، نتیجه کار بسیار لذیذ خواهد بود.

مناسبت های استفاده از لوه کباب

مهمانی های خانوادگی: لوه کباب یک گزینه عالی برای پذیرایی از مهمانان است.

ناهار و شام های خاص: می توانید این غذا را در مناسبت های خاص مانند تولد یا جشن ها سرو کنید.

پیک نیک: لوه کباب را می توانید به صورت گرم یا سرد میل کنید.

با تهیه لوه کباب، طعم اصیل مازندران را به خانه خود بیاورید و از یک غذای خوشمزه و سالم لذت ببرید.

نوش جان!

برترین ها

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn