کد خبر : 134366
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۹:۳۶
دسته‌بندی نشده
2 بازدید

طرز تهیه اوتمیل با جو پرک / یه دستور عالی برای یه صبحانه مقوی و خوشمزه

طرز تهیه اوتمیل با جو پرک / یه دستور عالی برای یه صبحانه مقوی و خوشمزه

شایانیوز- خیلی ها به خوردن صبحانه اهمیت نمیدن و بدون این وعده مهم روز خودشون رو شروع میکنن، در مقابل برای عده زیادی وعده صبحانه خیلی مهمه و برای درست کردن یه صبحانه عالی کلی وقت و انرژی میذارن. املت، نیمرو، عدسی، خوراک لوبیا چیتی، حلیم و کلی صبحانه های سرد که همگی خیلی عالی

شایانیوز- خیلی ها به خوردن صبحانه اهمیت نمیدن و بدون این وعده مهم روز خودشون رو شروع میکنن، در مقابل برای عده زیادی وعده صبحانه خیلی مهمه و برای درست کردن یه صبحانه عالی کلی وقت و انرژی میذارن.

املت، نیمرو، عدسی، خوراک لوبیا چیتی، حلیم و کلی صبحانه های سرد که همگی خیلی عالی هستن و میشه اون ها هم توی خونه خورد و هم توی کافه و رستوران سفارش داد. اوتمیل یکی دیگه از صبحانه های مقوی و خوشمزه ست که میشه اون رو به روش های مختلف و با مواد غذایی متنوع درست کرد. در ادامه این مطلب یه دستور عالی برای تهیه اوتمیل رو بهتون آموزش میدیم. تا پایان همراه ما باشید.

oatmeal-3

مواد لازم برای تهیه اوتمیل

شیر یک لیوان

جو دوسر پرک نصف لیوان

انجیر خشک 5 عدد

موز نصف یک عدد

گردو 3 عدد

پسته 5 عدد

بادام هندی 5 عدد

oatmeal-5

طرز تهیه اوتمیل

مرحله اول

شیر رو داخل یک کاسه بریزید و انجیر خشک رو با قیچی خرد کنید و داخل شیر بریزید و 3 ساعت داخل یخچال بذارید تا نرم بشه.

مرحله دوم

بعد از این مدت، مخلوط شیر و انجیر خشک رو از یخچال خارج کنید. موز رو به صورت حلقه حلقه خرد کنید و همراه مغز گردوی خرد شده، پسته خرد شده و بادوم هندی خرد شده به شیر اضافه کنید.

مرحله سوم

حالا جو دو سر پرک رو بریزید و همه مواد رو هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط بشن. اوتمیل خوشمزه ما حاضره و می تونید اون رو میل کنید. نوش جان.

oatmeal-2

نکات مهم برای تهیه اوتمیل

-اگر در تهیه اوتمیل از انجیر تازه استفاده می کنید مرحله داخل یخچال گذاشتن حذف و صبحانه خوشمزه شما به سرعت آماده میشه.

-در تهیه اوتمیل می تونید از انواع میوه ها و مغزهای دلخواه تون استفاده کنید.

-اگر اوتمیل رو رقیق دوست دارید در انتها به اون شیر اضافه کنید.

-استفاده از جو دو سر پرک به کار شما سرعت میبخشه چون نیازی به جوشیدن و خیس خوردن نداره. ولی اگر از جو پرک استفاده می کنید، اون رو 5 دقیقه با شیر روی حرارت ملایم بجوشونید.

oatmeal-1

اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای عالی غذا، کیک، شیرینی و دسر دنبال کنید.

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn