کد خبر : 134781
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۵
دسته‌بندی نشده
1 بازدید

روش اصولی خشک کردن بِه برای دمنوش / اینجوری یه نوشیدنی خوش طعم و خوشرنگ داری

روش اصولی خشک کردن بِه برای دمنوش / اینجوری یه نوشیدنی خوش طعم و خوشرنگ داری

شایانیوز- هوا که سرد میشه تمایل افراد به نوشیدن مایعات گرم بیشتر میشه و خیلی ها علاوه بر چای و قهوه به انواع دمنوش روی میارن. دمنوش هایی که از انواع گیاهان دارویی، گیاهان معطر و میوه های خشک شده درست میشه و هر کدوم خواص بی شمار زیادی دارن. یکی از بهترین دمنوش هایی

شایانیوز- هوا که سرد میشه تمایل افراد به نوشیدن مایعات گرم بیشتر میشه و خیلی ها علاوه بر چای و قهوه به انواع دمنوش روی میارن. دمنوش هایی که از انواع گیاهان دارویی، گیاهان معطر و میوه های خشک شده درست میشه و هر کدوم خواص بی شمار زیادی دارن.

یکی از بهترین دمنوش هایی که مخصوصا در فصل پاییز و زمستون میشه نوشید، دمنوش به هست که طعم و مزه خیلی خوبی هم داره. این دمنوش رو میشه با میوه خشک شده به و کمی چوب دارچین درست کرد. اما خشک کردن به باید به شیوه خاصی انجام بشه تا دمنوش شما بهترین رنگ و طعم رو داشته باشه. در ادامه این مطلب، روش های اصولی خشک کردن به برای دمنوش رو بهتون آموزش میدیم. تا پایان همراه ما باشید.

beh-4

برای خشک کردن میوه به، به صورتی که برای درست کردن دمنوش مناسب باشه مراحل زیر رو انجام بدید:

شستن و رنده کردن به

به ها رو بشویید تا همه پرزهای روی پوست اون ها تمیز بشه، سپس کاملا خشک کنید. اگر پوست به سالم هست نیازی به گرفتن پوست اون ها نیست وگرنه پوست بگیرید و هسته هاشون رو جدا کنید. با رنده درشت و یا غذاساز به ها رو رشته رشته کنید. سعی کنید این رشته ها هم اندازه باشن تا به صورت یکدست خشک بشن.

خشک کردن به

بعد از اینکه به ها رو رشته رشته کردید، نوبت به خشک کردن اون ها میرسه. باید با حرارت ملایم و یکنواخت به رو خشک کنید به این منطور به رو روی یک سینی پهن کنید و روی شوفاژ و یا بخاری قرار بدید.

*به بعد از خشک شدن نباید حالت شکنندگی پیدا کنه و باید بافت منعطفی داشته باشه. پس دقت کنید که خیلی روی شوفاژ یا بخاری نمونه.

beh-1

تفت دادن به

بعد از اینکه میوه به خشک شد، باید اون ها رو بو بدید تا بعد از دم کشیدن، رنگ و طعم خوبی داشته باشن. یک ماهیتابه روی شعله ملایم گاز بذارید و به خشک شده رو داخلش بریزید. اون ها رو مرتب هم بزنید تا نسوزن. این کار رو ادامه بدید تا رنگ به قهوه ای رنگ شود. اگر حین تفت دادن، رشته های نازک تر سوختن، بعد از اتمام کار، اون ها رو جدا کنید.

نگهداری از به خشک شده

بعد از اینکه به تفت خورده کاملا خنک شد، اون ها رو داخل شیشه های دربسته بریزید و داخل یخچال نگهداری کنید. برای درست کردن دمنوش به، مقداری از به خشک شده رو داخل یک قوری بریزید و به اون آب جوش اضافه کنید. بهتره چند پر زعفرون، یک عدد هل یا یک تکه چوب دارچین هم بریزید و دمنوش به رو به مدت 15 تا 20 دقیقه دم کنید. نوش جان.

beh-2

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn