کد خبر : 138432
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۸:۰۷
دسته‌بندی نشده
11 بازدید

پرجمعیت ترین شهرهای هرقاره تا ۲۰۲۵

پرجمعیت ترین شهرهای هرقاره تا ۲۰۲۵

بزرگترین شهرهای هر قاره بر اساس جمعیت تا ۲۰۲۵ توکیو و دهلی در آسیا، قاهره و کینشاسا در آفریقا، سائوپائولو و بوئنوس‌آیرس در آمریکای جنوبی، مکزیکوسیتی و نیویورک در آمریکای شمالی، مسکو و پاریس در اروپا و ملبورن و سیدنی در اقیانوسیه هستند. به گزارش سایت خبری پرسون، گزارش موسوم به «آینده شهرسازی جهانی


بزرگترین شهرهای هر قاره بر اساس جمعیت تا ۲۰۲۵ توکیو و دهلی در آسیا، قاهره و کینشاسا در آفریقا، سائوپائولو و بوئنوس‌آیرس در آمریکای جنوبی، مکزیکوسیتی و نیویورک در آمریکای شمالی، مسکو و پاریس در اروپا و ملبورن و سیدنی در اقیانوسیه هستند.

به گزارش سایت خبری پرسون، گزارش موسوم به «آینده شهرسازی جهانی سازمان ملل متحد» به معرفی بزرگترین شهرهای هر قاره طبق داده‌های موجود جمعیتی و بر اساس برآورد جمعیت آن‌ها تا سال ۲۰۲۵ پرداخته است. ارقام جمعیت در این بررسی برای تراکم شهری اندازه‌گیری می‌شود که شامل یک منطقه شهری پیوسته است که از مرزهای اداری محلی پیروی نمی‌کند، بنابراین لیست بزرگترین شهرهای جهان بسته به اینکه مرزهای محلی رعایت می‌شود یا نه و میزان متغیر بودن مناطق شهری با پذیرش جمعیت بیشتر یا کمتر، می‌تواند تغییر کند.

آسیا: توکیو (۳۷.۰ میلیون) / دهلی (۳۴.۷ میلیون)

آفریقا: قاهره (۲۳.۱ میلیون) / کینشاسا (۱۷.۸ میلیون)

آمریکای جنوبی: سائوپائولو (۲۳.۰ متر) / بوئنوس‌آیرس (۱۵.۸ میلیون)

آمریکای شمالی: مکزیکوسیتی (۲۲.۸ میلیون) / نیویورک (۱۹.۲ میلیون)

اروپا: مسکو (۱۲.۷ میلیون) / پاریس (۱۱.۳ میلیون)

اقیانوسیه: ملبورن (۵.۴ میلیون) / سیدنی (۵.۲ میلیون)

نگاهی اجمالی به جدول و نقشه ارائه‌شده توسط سازمان ملل نشان می‌دهد که بزرگترین شهرهای آسیا و آفریقا بر اساس برآوردهای جمعیتی، از همتایان خود در آمریکای شمالی، اروپا و اقیانوسیه بسیار بزرگ‌تر هستند. این موضوع منعکس‌کننده روندهای عمومی جمعیت است. (آسیا و آفریقا در قرن بیست‌ویکم بخش قابل‌توجهی از جمعیت جهان را در خود جای داده‌اند.)

کشورهای این قاره‌ها نیز اغلب میزبان شهرهای بزرگ‌تر هستند. در میان ۲۰ شهر برتر از نظر جمعیت: ۱۳ مورد در آسیا، سه مورد در آفریقا و دو مورد در آمریکای شمالی و جنوبی قرار دارند و هیچ شهری در این فهرست متعلق به اروپا یا اقیانوسیه نیست.

شهرنشینی از سال ۱۹۵۰ به سرعت اتفاق افتاد و تا سال ۲۰۰۸ مردم بیشتر از روستاها، در شهرها زندگی می‌کردند. با این حال در طول همه‌گیری کووید -۱۹ بخش‌هایی از جهان شاهد مهاجرت مردم از مناطق شهری بزرگ به شهرهای کوچک‌تر یا روستاها بودند.


منبع: ایمنا

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn