کد خبر : 139320
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۷:۳۷
دسته‌بندی نشده
8 بازدید

طرز تهیه ساندویچ چیکن بندری؛ لذیذ و فوق العاده

طرز تهیه ساندویچ چیکن بندری؛ لذیذ و فوق العاده

ساندویچ چیکن بندری نوعی ساندویچ خانگی بسیار خوشمزه و سالم است که از ترکیب مرغ با فلفل دلمه‌ای و سیب زمینی و… تهیه می‌شود. ساندویچ چیکن بندری نوعی ساندویچ خانگی بسیار خوشمزه و سالم است که از ترکیب مرغ با فلفل دلمه‌ای و سیب زمینی و… تهیه می‌شود. ساندویچ ازجمله غذا‌های محبوب دنیاست که در


ساندویچ چیکن بندری نوعی ساندویچ خانگی بسیار خوشمزه و سالم است که از ترکیب مرغ با فلفل دلمه‌ای و سیب زمینی و… تهیه می‌شود.

طرز تهیه ساندویچ چیکن بندری؛ لذیذ و فوق العاده






ساندویچ چیکن بندری نوعی ساندویچ خانگی بسیار خوشمزه و سالم است که از ترکیب مرغ با فلفل دلمه‌ای و سیب زمینی و… تهیه می‌شود.

ساندویچ ازجمله غذا‌های محبوب دنیاست که در آن مواد غذایی مانند گوشت یا مرغ، سبزیجات، پنیر و… بین دو لایه نان قرار می‌گیرد. «جان مونتاگو، ارل چهارم ساندویچ» این غذا را در قرن هجدهم میلادی اختراع کرد. ساندویچ به عنوان یک غذای آماده و ساده که تنوع زیادی دارد و به‌راحتی قابل تهیه کردن است، طرفداران زیادی دارد. ساندویچ غذایی است که در سفر، پیکنیک، پارک، شهربازی و… به‌راحتی قابل حمل و استفاده است.

ساندویچ‌ها در دو نوع گرم و سرد و در انواع مرغ، گوشت، سبزیجات، شامی و کوکو، همبرگر، کباب و… تهیه می‌شوند. ساندویچ بندری یکی از ساندویچ‌های بسیار خوشمزه و محبوب فست فودی است که معمولا از ترکیب سوسیس با پیاز داغ و فلفل تهیه می‌شود و طعم تندی دارد. ساندویچ چیکن بندری نوعی ساندویچ بندری است که در آن به جای سوسیس از مرغ استفاده می‌شود و یک ساندویچ خوشمزه و سالم برای کودکان و اعضای خانواده است. اگر دوست دارید این ساندویچ خوشمزه را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه ساندویچ چیکن بندری همراه ما باشید.

مواد لازم

سینه مرغ: ۲ عدد

سیب زمینی بزرگ: ۱ عدد

پیاز بزرگ: ۱ عدد

سیر: ۲ حبه

فلفل دلمه‌ای کوچک: ۱ عدد

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

قارچ: ۱۰ عدد

نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و آویشن: به میزان لازم

آب لیمو ترش: ۱ قاشق غذاخوری

روغن: به میزان لازم

نان ساندویچی: به تعداد لازم

گوجه و خیارشور برای داخل ساندویچ: به میزان دلخواه

72

طرز تهیه

برای درست کردن این ساندویچ خوشمزه ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و همراه با مقداری روغن داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا پیاز نرم و طلایی شود. زردچوبه را روی پیاز بریزید، سپس سینه مرغ خرد شده را همراه با سیر رنده شده اضافه کنید و روی آن فلفل سیاه، نمک و آویشن بپاشید. مرغ و پیاز و ادویه‌ها را چند دقیقه تفت بدهید، سپس قارچ خرد شده را اضافه کنید و آب لیمو ترش را روی قارچ‌ها بریزید.

در مرحله بعد فلفل دلمه‌ای ریز خرد شده را همراه با رب گوجه فرنگی به مواد داخل ماهی تابه اضافه کنید و هم بزنید تا رب گوجه با مواد تفت بخورد، سپس درب ماهی تابه را ببندید و ۲۰ دقیقه زمان بدهید تا مواد با حرارت کم بپزد. در این فاصله سیب زمینی را به صورت نگینی خرد و جداگانه سرخ کنید، سپس سیب زمینی سرخ شده را به مواد داخل ماهی تابه اضافه و اجاق گاز را خاموش کنید. حالا از مایه ساندویچ داخل نان ساندویچی را پر کنید و گوجه و خیارشور بگذارید. ساندویچ چیکن بندری خوشمزه ما در این مرحله آماده سرو است، نوش جان.

نکات مهم

قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و… است؛ همچنین در پیش‌گیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد.

یکی از راه‌های تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ همچنین بهتر است قارچ‌هایی را که روی پوست آنها لکه قهوه‌ای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید.

 همان‌طور که می‌دانید فلفل دلمه‌ای سبزی پرخاصیتی است که مصرف آن به تمامی افراد به‌ویژه کودکان توصیه شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز است که رنگ سبز آن طعم قوی‌تری دارد. فلفل دلمه‌ای به دلیل مواد مغذی ازجمله ویتامینی که دارد، منشأ درمان سرماخوردگی است و همچنین برای درمان کم‌خونی، حفاظت از چشم و تقویت قوه بینایی و رفع یبوست بسیار مفید است. ته فلفل دلمه‌ای برجستگی‌هایی وجود دارد. فلفل دلمه‌هایی که چهار برجستگی در زیر خود دارند، ماده هستند.

فلفل دلمه‌ای ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد؛ بنابراین برای تهیه انواع سالاد و خام‌خواری مناسب‌تر از فلفل نر است. فلفل دلمه‌ای که سه برجستگی در زیر خود دارد، نر است. تخم کم‌تری دارد و تندتر است. برای غذا پختن از آن استفاده می‌شود و در آشپزی کاربردی‌تر است. برعکس فلفل دلمه‌ای ماده بعد از تفت دادن و پختن اصلاً تلخ نمی‌شود و خوشمزه باقی می‌ماند.

منبع: برترین ها

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn