زن جوان و جذاب نزار قطری داور حسینیه معلی را ببینید ! + بیوگرافی و نام واقعی اش
نزار القطری که در ایران و دستکم در میان مذهبیون شناخته شده است با نام اصلی نزار فضلالله روانی یا نزار الجعفری مداح شیعه اهل قطر است.
نزار القطری که در ایران و دستکم در میان مذهبیون شناخته شده است با نام اصلی نزار فضلالله روانی یا نزار الجعفری مداح شیعه اهل قطر است.
نزار القطری در ۵ ژوئن ۱۹۷۱ مصادف با خرداد ماه سال ۱۳۵۰ در قطر به دنیا آمد و مداحیهای او به زبانهای عربی، فارسی، انگلیسی، ترکی و اردو مشهور است.
گفته میشود که اصالتا ایرانی بوده و پدر و مادرش اهل لارستان استان فارس بودهاند. وی در انگلیس برنامهریزی تلویزیونی خوانده و در کویت اجرای برنامه کودک برعهده داشته است. نزار همچنین مدیریت وبگاه اطفال الشیعه که به زبان عربی و در حوزه کودک و نوجوان است را بر عهده داشته است. او سابقه اقامت در کربلا را نیز دارد.مداح نامی به زبانهای عربی، فارسی، انگلیسی، ترکی و اردو تسلط دارد.
ازدواج
نزار در قطر ازدواج کرده و دو پسر به نامهای حسین و علی و یک دختر به نام کوثر دارد.
آغاز کار مداحی
وی از شش سالگی به مدرسه رفت و تحصیلاتش را در زابل به پایان رسانیده است. او که از کودکی به مداحی علاقه داشت این کار و حفظ قرآن را از ۸ سالگی شروع کرده و توانست حافظ نیمی از قرآن شود.
او پس از به پایان رسانیدن تحصیلات اولیه برای آموختن علوم دینی به نجف رفت و در درس سید علی سیستانی نیز شرکت کرد.
او دربارهی شغل اصلی خود گفته است:
من کارمند تلویزیون کویت هستم و برای بچهها و کودکان کار میسازم، اما مداحی وظیفه شرعی من است، نه شغل من! به من گفتند صدایت خوب است، پس چه کاری بهتر از اینکه با این صدا برای امام حسین (ع) بخوانم؟ من تا ابد خادم امام حسین (ع) هست.
همچنین مدیریت پایگاه اینترنتی «اطفال الشیعه» که پایگاهی ویژه کودکان و نوجوانان و به زبان عربی است و شامل بسیاری از تعالیم دینی میباشد به عهدهی اوست. نزار القطری هماکنون در کشور کویت زندگی میکند.
شهرت نزار قطری
در ۲۴ دی ماه سال۱۳۸۶ پس از اخبار شبانگاهی شبکهی سوم سیما نوحهی عربی-فارسی «أنا مظلوم حسین» با صدای نزار قطری پخش شد و سبب شد نام او در ایران بر سر زبانها بیفتد.
نزار قطری برای مداحی از سبک مداحی جنوب ایران استفاده میکند. او از صادق آهنگران الهام میگیرد و اشعار مداحی را با توجه به مضمون آنها انتخاب میکند.مداحی دیگری به مناسبت اربعین از وی منتشر گردیده است به نام «یومالزیاره» که با اشعاری به زبانهای فارسی، عربی و ترکی اجرا شده است.
از دیگر آثار وی میتوان به «صَوتالمَلائین»، «للمَشّایه» و «رسالهالسُیوف» اشاره کرد.
حضور در برنامه حسینیه معلی
وی به عنوان کارشناس در برنامه تلویزیونی حسینیه معلی که اعیاد شعبانیه از شبکه ۳ صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش شد، حضور داشت.
حضور او در این برنامه باوجود سخنانی که در آن رد و بدل شد حواشی زیادی به همراه داشت. ضمن اینکه او مطالبی را در این برنامه مطرح کرد که با واقعیت چندان همخوانی نداشت.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰