کد خبر : 368693
تاریخ انتشار : جمعه ۹ آبان ۱۴۰۴ - ۴:۱۳

این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش و سلامت دهان را بهبود می بخشد

این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش و سلامت دهان را بهبود می بخشد

به گزارش پارسینه پلاس، یافته‌های پژوهشگران دانشگاه کینگز لندن نشان می‌دهد که غذای روزانه نقش مهمی در پیشگیری از بیماری‌های لثه دارد و می‌تواند به‌عنوان بخشی از درمان‌های جامع در نظر گرفته شود. رژیم مدیترانه‌ای شامل غذاهایی مانند سبزی‌ها، میوه‌ها، دانه‌ها، روغن زیتون و غلات کامل است. این رژیم نه‌تنها با کاهش خطر بیماری‌های قلبی،

به گزارش پارسینه پلاس، یافته‌های پژوهشگران دانشگاه کینگز لندن نشان می‌دهد که غذای روزانه نقش مهمی در پیشگیری از بیماری‌های لثه دارد و می‌تواند به‌عنوان بخشی از درمان‌های جامع در نظر گرفته شود. رژیم مدیترانه‌ای شامل غذاهایی مانند سبزی‌ها، میوه‌ها، دانه‌ها، روغن زیتون و غلات کامل است. این رژیم نه‌تنها با کاهش خطر بیماری‌های قلبی، مغزی و برخی سرطان‌ها همراه است، بلکه می‌تواند با تنظیم دستگاه ایمنی و کاهش التهاب، سلامت دهان و لثه‌ها را نیز بهبود بخشد.

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در این بررسی، پژوهشگران وضعیت سلامت دهان و غذای روزانه‌ی ۲۰۰ بیمار را در بیمارستان‌های بریتانیا ارزیابی کردند. این ارزیابی شامل معاینه دندانی، نمونه‌گیری خونی و پرسش‌نامه‌های خوراکی بود. هدف پژوهش بررسی ارتباط میان نوع خوراک و شدت بیماری‌های لثه و سطح التهاب در بدن بود.

نتایج این پژوهش نشان داد افرادی که بیشتر از گوشت قرمز استفاده می‌کردند، دچار بیماری‌های شدیدتر لثه بودند. همچنین این افراد دارای سطح بالاتری از مواد التهابی در خون بودند، از جمله CRP و  پروتئین التهابی اینترلوکین- ۶.

در مقابل، کسانی که غذاهای گیاهی بیشتری مصرف می‌کردند، مانند سبزی‌ها، میوه‌ها، حبوبات و روغن زیتون، سطح التهاب پایین‌تری داشتند و سلامت لثه‌ بهتری نشان دادند. یافته‌های این مطالعه  نشان می‌دهد که رژیم غذایی متعادل و سرشار از سبزیجات و مواد گیاهی می‌تواند به کاهش بیماری‌های لثه و التهاب‌های درونی کمک کند. این پیوند باید در درمان بیماری‌های لثه به‌صورت همه‌جانبه در نظر گرفته شود.شواهد نوظهوری درباره نقش خوراک متعادل در نگهداری از سلامت لثه‌ها وجود دارد. پژوهش ما نقطه‌ آغاز مهمی برای بررسی‌های بیشتر در زمینه‌ ارتباط میان غذا و بیماری‌های لثه است.

با توجه به تأثیر غذا بر التهاب و دستگاه ایمنی، می‌توان از راهکارهای تغذیه‌ای به‌عنوان بخشی از درمان‌های فردی برای بیماران بهره گرفت. این یافته‌ها می‌توانند در برنامه‌ریزی‌های بهبود تغذیه و آموزش سلامت دهان مورد استفاده قرار گیرند.

منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn

پنجره اخبار