کد خبر : 40958
تاریخ انتشار : دوشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۱

طرز تهیه کوفته یزدی ساده خوشمزه با مزه فوق العاده

طرز تهیه کوفته یزدی ساده خوشمزه با مزه فوق العاده

به گزارش پارسینه پلاس، یکی از انواع کوفته ها می باشد که می توانید به صورت کوفته کباب نیز آن را تهیه کنید و همان طور که از نام این غذا پیداست برای استان یزد می باشد. کوفته ها در ایران از محبوبیت بالایی برخوردار هستند و همه ما شاید کوفته را فقط با کوفته

به گزارش پارسینه پلاس، یکی از انواع کوفته ها می باشد که می توانید به صورت کوفته کباب نیز آن را تهیه کنید و همان طور که از نام این غذا پیداست برای استان یزد می باشد. کوفته ها در ایران از محبوبیت بالایی برخوردار هستند و همه ما شاید کوفته را فقط با کوفته تبریزی بشناسیم ولی بهتر است بدانیم کوفته یزدی نیز شاید اسمش کمتر به گوش شما خورده باشد ولی طعم و مزه خوبی دارد و می تواند رقیب خوبی برای کوفته تبریزی باشد. شما می توانید کوفته یزدی را برای وعده نهار همراه با نان و سبزی تازه میل کنید.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
برنج ۱/۲ پیمانه
آرد نخود ۷۰ گرم
سرکه ۱۲۵ میلی لیتر
شکر ۲۰۰ گرم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

مرحله اول: آماده سازی برنج

ابتدا برنح را با کمی آب و نمک خیس کنید و بعد داخل یک قابلمه مقداری آب ریخته و بگذارید تا به جوش بیاد سپس برنج را داخل قابلمه ریخته و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه برنج بجوشد و نرم شود سپس آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.

۲مرحله دوم: مخلوط کردن گوشت و پیاز

یکی از پیازها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید سپس آب اضافی آن را بگیرید به همراه گوشت داخل کاسه ریخته و نمک و فلفل سیاه و کمی زردچوبه اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید سپس ورز دهید تا مسنجم شود.

۳مرحله سوم: سرخ کردن کوفته کباب یزدی

در ادامه برنج را به همراه آرد نخود به گوشت اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند از مواد بردارید و در دست به آن شکل دهید سپس داخل تابه حاوی روغن سرخ کنید تا پخته و طلایی شود.

۴مرحله چهارم: تهیه سس

پیاز دیگر دستور را نگینی ریز خرد کنید با کمی روغن و حرارت ملایم تفت دهید تا سبک شود سپس ۱/۲ ق چای خوری زردچوبه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید سپس ۱ پیمانه آب جوش داخل قابلمه ریخته و صبر کنید تا قل بزنید و بعد کوفته های سرخ شده را داخل قابلمه قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه پخته شوند.

۵مرحله پنجم: تهیه کوفته

در ادامه شکر و سرکه را با هم مخلوط کنید مقداری نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند سپس آن را به قابلمه حاوی کوفته کباب اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه دیگر بجوشد. پس از این مدت، کوفته کباب را در ظرف مورد نظر بچینید و به همراه سس آن، سرو کنید.

+

از میان اخبار

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

advanced-floating-content-close-btn