به گزارش پارسینه پلاس، جوجه تابه ای با مرغ چرخ کرده یکی از روش های بسیار خوشمزه و نرم و آبدار برای تهیه یک غذای سنتی ایرانی داخل تابه می باشد که دیگر نیازی به فر ندارد و شما می توانید داخل تابه معمولی یا رژیمی تهیه کنید و یا می توانید داخل سولاردم نیز این جوجه خوشمزه را با مرغ چرخ شده تهیه کنید. این غذا خیلی سریع تهیه می شود و شما می توانید حتی از شب قبل مرغ ها را مزه دار کنید و فردا آن روز میکس کنید و داخل تابه سرخ کنید.
مواد لازم
سینه مرغ ۱ عدد
ران مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
روغن زیتون ۱ ق چای خوری
زعفران به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پولبیبر به مقدار لازم
۱مرحله اول: آماده سازی مرغ
ابتدا باید سینه و ران مرغ را بدون استخوان کنید. دقت کنید استفاده از سینه به تنهایی باعث خشک شدن بافت جوجه می شود و حتما باید از هر دو استفاده شود و اگر می خواهید جوجه چربی تری داشته باشید می توانید از کمی دنبه نیز استفاده کنید.
۲مرحله دوم: مرینت کردن
در ادامه برای مزه کردن مرغ، مرغ ها را خرد کنید و به همراه پیاز و سیر خرد شده و ادویه ها و روغن زیتون داخل یک کاسه بریزید و برای ۱ الی ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید و بگذارید تا مرغ مزه دار شود و اگر زمان ندارید می توانید برای نیم ساعت زمان دهید.
۳مرحله سوم: مخلوط کردن مواد
در ادامه باید مرغ را به همراه پیاز و سیر داخل غذاساز یا چرخ گوشت بریزید و میکس کنید تا حسابی پوره و له شود و بعد در انتها زعفران اضافه کنید تا مرغ شما خوشرنگ شود.
۴مرحله چهارم: پخت جوجه تابه ای با مرغ چرخ کرده
تابه رژیمی را روی حرارت قرار دهید و داخل آن روغن و کره ریخته و بعد مایه جوجه تابه ای با مرغ چرخ کرده را داخل آن پهن کنید و بعد به فاصله سه سانتی روی کباب ها خط بی اندازید و روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا یک طرف آن حسابی سرخ شود و برگردانید و طرف دیگر را سرخ کنید و کمی زعفران و کره روی آن بریزید و در انتها به دلخواه گوجه نیز سرخ کنید و به همراه جوجه تابه ای با مرغ چرخ کرده میل کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0