کد خبر : 89725
تاریخ انتشار : سه شنبه ۳ مهر ۱۴۰۳ - ۹:۵۲

طرز تهیه چلو گوشت عربی / با این دستور طعم عالی از یه غذای خاص رو امتحان کن

طرز تهیه چلو گوشت عربی / با این دستور طعم عالی از یه غذای خاص رو امتحان کن

شایانیوز- چلو گوشت یه غذای خیلی محبوب بین ما ایرونی هاست و جزو غذاهای اعیونی و لاکچری به حساب میاد که در مهمونی های رسمی هم سرو میشه. نحوه پخت گوشت در این غذا خیلی مهمه و اگه خوب بوی زهم گوشت گرفته بشه، کاملا بپزه و نمک و ادویه هاش هم اندازه باشه، میشه

شایانیوز- چلو گوشت یه غذای خیلی محبوب بین ما ایرونی هاست و جزو غذاهای اعیونی و لاکچری به حساب میاد که در مهمونی های رسمی هم سرو میشه. نحوه پخت گوشت در این غذا خیلی مهمه و اگه خوب بوی زهم گوشت گرفته بشه، کاملا بپزه و نمک و ادویه هاش هم اندازه باشه، میشه گفت یه چلو گوشت لذیذ پختیم که همه واسش سر و دست می شکونن!

چلو گوشت رو به شیوه های مختلف آماده میکنن که چلو گوشت عربی یه روش خاصه که خیلی لذیذ و خوشمزه ست. در این مطلب، طرز تهیه چلو گوشت عربی رو بهتون آموزش میدیم. تا پایان همراه ما باشید.

chelogusht-arabi-3

مواد لازم برای تهیه چلو گوشت عربی

گوشت گوسفندی بدون چربی ۳۰۰ گرم

برنج ۳ پیمانه

پیاز درشت ۲ عدد

سیر ۳ حبه

زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشق غذاخوری

ماست یک پیاله کوچیک سرخالی

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

روغن به میزان لازم

آب جوش یک و نیم لیوان

chelogusht-arabi-4

طرز تهیه چلو گوشت عربی

مرحله اول

داخل یک قابلمه مقداری روغن بریزید و تکه های گوشت رو 2 تا 3 دقیقه تفت بدید تا رنگ گوشت کاملا تغییر کنه. سپس گوشت رو از قابلمه خارج کنید و کنار بذارید.

مرحله دوم

یک عدد پیاز رو پوست بگیرید و خرد کنید و داخل همون قابلمه تفت بدید. سپس سیر خرد شده رو اضافه کنید. وقتی عطر سیر بلند شد، فلفل سیاه و زردچوبه بریزید و کمی دیگه تفت بدید.

مرحله سوم

آب جوش رو اضافه کنید و با گوشتکوب برقی مخلوط پیاز داغ و آب رو میکس کنید. حالا تکه های گوشت رو داخل قابلمه بریزید و مقدار کمی نمک و زعفرون دم کرده رو اضافه کنید. پیاز دوم رو هم پوست بگیرید و خرد کنید و داخل قابلمه بریزید. وقتی به جوش اومد حرارت رو ملایم کنید و اجازه بدید تا گوشت بپزه و سس غلیظ بشه.

chelogusht-arabi-2

مرحله چهارم

وقتی گوشت کاملا پخت ماست و نمک رو مخلوط کرده و به قابلمه اضافه کنید. نیم ساعت دیگه زمان بدید تا گوشت بپزه و روغن بندازه.

مرحله پنجم

حالا برنج رو که از قبل شستید و خیس کردید، همراه آب، روغن و نمک داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت بذارید، وقتی آبش کشیده و پخته شد، اون رو دم کنید.

مرحله ششم

در نهایت کته رو با زعفرون تزئین کنید و گوشت خوشمزه رو در کنارش قرار بدید و سرو کنید. نوش جان.

chelogusht-arabi-1

اگر به آشپزی علاقمند هستید، اینجا رو با کلی دستورهای غذایی، دسر، کیک و شیرینی دنبال کنید.

+

از میان اخبار

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

advanced-floating-content-close-btn