کد خبر : 91487
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۵ مهر ۱۴۰۳ - ۴:۳۹
5 بازدید

طرز تهیه باقلا قاتق؛ غذایی گیلانی با طعم بهشتی

طرز تهیه باقلا قاتق؛ غذایی گیلانی با طعم بهشتی

در این مطلب، طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم تا بتوانید آن را در منزل خود تهیه کرده و از طعم اصیل گیلان لذت ببرید. باقلا قاتق، یکی از آن غذاهای ساده و خوشمزه‌ای است که عطر و طعمش شما را به شمال کشور و طبیعت سرسبز گیلان می‌برد. این خوراک


در این مطلب، طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم تا بتوانید آن را در منزل خود تهیه کرده و از طعم اصیل گیلان لذت ببرید.

طرز تهیه باقلا قاتق؛ غذایی گیلانی با طعم بهشتی






باقلا قاتق، یکی از آن غذاهای ساده و خوشمزه‌ای است که عطر و طعمش شما را به شمال کشور و طبیعت سرسبز گیلان می‌برد. این خوراک اصیل گیلانی با ترکیبی از مواد ساده و روش پخت آسان، طعمی بی‌نظیر دارد و می‌تواند هر ذائقه‌ای را فتح کند. در این مطلب، طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم تا بتوانید آن را در منزل خود تهیه کرده و از طعم اصیل گیلان لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه باقلا قاتق

  • پاچ باقلا (باقلا سبز):  1 پیمانه
  • تخم مرغ:  2 عدد
  • سیر:  4 حبه
  • شوید خشک:  2 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه:  1 قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل:  به مقدار لازم
  • روغن یا کره:  به مقدار لازم

دستور پخت مرحله به مرحله

مرحله اول: تفت دادن سیر

  1. سیرها را ریز خرد کنید و در مقداری روغن یا کره در قابلمه‌ای کوچک تفت دهید تا طلایی و معطر شوند.

مرحله دوم: افزودن پاچ باقلا و ادویه‌ها

  1. پاچ باقلاها را به قابلمه اضافه کنید و همراه با سیر تفت دهید.
  2. زردچوبه و شوید خشک را نیز به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

مرحله سوم: پخت باقلا

  1. مقداری آب به قابلمه اضافه کنید تا باقلاها بپزند. حرارت را کم کرده و اجازه دهید باقلاها به آرامی پخته و آب غذا کم شود.

مرحله چهارم: افزودن تخم مرغ

  1. پس از پخت باقلاها، تخم‌مرغ‌ها را به آرامی به مواد اضافه کنید. در قابلمه را ببندید و صبر کنید تا تخم‌مرغ‌ها سفت شوند. می‌توانید تخم‌مرغ‌ها را هم بزنید یا به صورت درسته روی خوراک قرار دهید.

نکات طلایی برای تهیه یک باقلا قاتق خوشمزه

  • برای طعم بهتر، می‌توانید از شوید تازه به جای شوید خشک استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید باقلا قاتق شما کمی تندتر باشد، می‌توانید کمی فلفل قرمز به آن اضافه کنید.
  • برای سرو، باقلا قاتق را با برنج کته یا پلو همراه با سبزی خوردن و ماست میل کنید.

با این دستورالعمل ساده، می‌توانید یک باقلا قاتق خوشمزه و خانگی تهیه کرده و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. نوش جان!

منبع: دانشیاری

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn