کد خبر : 98334
تاریخ انتشار : دوشنبه ۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۷
0 بازدید

تولید ۱۹۵ هزار دوز واکسن ایرانی آنفولانزا

تولید ۱۹۵ هزار دوز واکسن ایرانی آنفولانزا

رئیس سازمان غذا و دارو­ گفت: شرکت تولید کننده داخلی­ حدود ۱۹۵ هزار دُز واکسن آنفولانزا برای تزریق به گروه‌های پرخطر تحویل معاونت بهداشت داده است. سیدحیدر محمدی­ گفت: در رصدی که انجام داده‌ایم، واکسن هم در داروخانه‌ها و هم در شرکت‌های پخش برای فروش موجود است. وی افزود: قرار است حداقل ۲۰۰هزار دوز دیگر

رئیس سازمان غذا و دارو­ گفت: شرکت تولید کننده داخلی­ حدود ۱۹۵ هزار دُز واکسن آنفولانزا برای تزریق به گروه‌های پرخطر تحویل معاونت بهداشت داده است.

سیدحیدر محمدی­ گفت: در رصدی که انجام داده‌ایم، واکسن هم در داروخانه‌ها و هم در شرکت‌های پخش برای فروش موجود است.

وی افزود: قرار است حداقل ۲۰۰هزار دوز دیگر از واکسن تولید داخل نیز برای توزیع در داروخانه‌ها در اختیار شرکت‌های پخش قرار گیرد و منتظریم که این تعداد را تولید کننده داخلی تحویل دهد.

وی اظهار کرد: همچنین حدود ۲۵۰هزار دوز واکسن خارجی برای مصرف گروه‌های پرخطر به معاونت بهداشت تحویل داده شده است.

­رئیس سازمان غذا و دارو گفت:­ امسال­­ مجوز واردات ۲ میلیون و ۱۰۰هزار دوز واکسن ۴ظرفیتی آنفولانزا را داده‌ایم که بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار دوز آن در داروخانه‌های سراسر کشور در دسترس مردم است.

وی افزود: مردم می‌توانند جهت شناسایی داروخانه‌های توزیع کننده واکسن آنفولانزا، از طریق سامانه تی‌تک به نشانی mobile.ttac.ir­ یا با نصب اپلیکیشن تیتک در قسمت دارو‌های کمبود، نزدیک‌ترین داروخانه محل جستجو را انتخاب و واکسن را تهیه کنند.

وی همچنین در ادامه صحبت هایش، بیماری آنفولانزا را یک بیماری تنفسی حاد واگیردار با منشاء ویروس خواند و گفت: تزریق واکسن آنفولانزا موثرترین راه پیشگیری از خطر‌های ناشی از این بیماری به ویژه برای گروه‌های پرخطر است.

وی در عین حال، بر لزوم رعایت بهداشت فردی مانند پوشاندن دهان و بینی هنگام عطسه و سرفه، شست وشوی صحیح دست‌ها بخصوص بعد از سرفه و عطسه، استراحت و ماندن در منزل تا زمان بهبودی، حاضر نشدن در اماکن و تجمعات تا بهبودی کامل تاکید کرد.

رئیس سازمان غذا و دارو همچنین درباره گروه‌های دارای اولویت دریافت واکسن گفت: افراد بالای ۶۵ سال، کودکان شش ماه تا ۵ سال، کادر بهداشت و درمان، افراد دارای بیماری زمینه‌ای مانند بیماران دیابت، قلبی و عروقی، ریوی و کلیوی، بیماران مبتلا به نقص سیستم ایمنی، مبتلایان به سرطان و زنان باردار از اولویت‌های دریافت واکسن آنفولانزا هستند.

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn