به خوشمزگی پرتغال؛ شیوه پخت کاپ کیک پرتغالی در خانه
کاپ کیک شکلاتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی در ادامه با سایت پُرسون همراه باشید. به گزارش سایت خبری پرسون، کاپ کیکها یکی از راحتترین و خوشمزهترین انواع کیک
کاپ کیک شکلاتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی در ادامه با سایت پُرسون همراه باشید.
به گزارش سایت خبری پرسون، کاپ کیکها یکی از راحتترین و خوشمزهترین انواع کیک هستند که در اندازه کوچک درست میشوند. این شیرینیهای خوشمزه که معمولا طعمهای مختلف دارند از طرفداران بسیاری برخوردار است. به ویژه طعم پرتغالی آن که بین خانوادهها و به ویژه کودکان میان وعدهای محبوب به شمار میرود.
فاطمه باقری، مدرس آشپزی، کاپ کیک پرتغالی را آموزش داده است. با ما همراه باشید.
به خوشمزگی پرتغال
مدت زمان آماده سازی:۳۵ دقیقه
مدت زمان پخت: ۲۰ دقیقه
مواد لازم:
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۷ قاشق غذاخوری
پوست پرتقال رنده شده: ۲ قاشق مرباخوری
وانیل: یک قاشق چایخوری
آب پرتقال: ۶ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری
آرد: ۱۰ قاشق غذاخوری
روش تهیه:
۱: تخم مرغها را شکسته و سپس با چنگال هم بزنید تا سفیده و زرده مخلوط شوند.
۲: شکر، وانیل و پوست پرتقال رنده شده و آب پرتقال و روغن را به تخم مرغها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایه یکدست شکل بگیرد.
۳: آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و آنها را هم بزنید تا مخلوطی یکنواخت به دست آید.
۴: مخلوط آماده شده را در قالب کاپ کیک بریزید. به شکلی که هر قالب تا نیمه پر شود. قالبها را در قابلمه حاوی آب جوش قرار دهید و برای ۲۰ دقیقه روی حرارت بسیار کم بماند تا محتویات آن پخته شود.
نکته: در طرز تهیه کاپ کیک با فرهم کافی است تا کیکها را برای ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد بپزید.
منبع: همشهری آنلاین
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0