کد خبر : 101950
تاریخ انتشار : جمعه ۱۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۹
3 بازدید

طرز تهیه کباب لولی قدیمی تهران

طرز تهیه کباب لولی قدیمی تهران

به گزارش پارسینه پلاس، کباب‌ها انواع و اقسام مختلفی دارند اما کباب لولی یکی از کباب های قدیمی و منتسب به شهر تهران است. کباب لولی به دلیل شکل لوله‌ای که دارد به این اسم مشهور شده و امروزه در بیشتر رستوران‌های سنتی تهران امروزه تهیه می‌شود. مواد لازم برای تهیه کباب لولی گوشت چرخ

به گزارش پارسینه پلاس، کباب‌ها انواع و اقسام مختلفی دارند اما کباب لولی یکی از کباب های قدیمی و منتسب به شهر تهران است.

کباب لولی به دلیل شکل لوله‌ای که دارد به این اسم مشهور شده و امروزه در بیشتر رستوران‌های سنتی تهران امروزه تهیه می‌شود.

مواد لازم برای تهیه کباب لولی

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۳ عدد
زعفران دم کرده ۳ ق غذا خوری
لیموترش ۱ عدد
پیاز ۱ عدد بزرگ
پیاز و جعفری به مقدار لازم
نمک و سماق ۱ ق چای خوری
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه به مقدار لازم

مرحله اول: مخلوط کردن مواد

برای تهیه لول کباب خوشمزه در ابتدای کار گوشت چرخ کرده را به همراه زعفران دم کرده، فلفل قرمز، فلفل سیاه، زردچوبه، نمک و سماق درون یک کاسه مناسب می‌ریزیم، سپس پیاز را با دندانه‌های ریز رنده، رنده کنید.

حالا پیاز رنده شده را از صافی رد می‌کنیم تا آب اضافی اش گرفته شود و به کاسه می‌افزاییم، سپس به خوبی ورز می‌دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه از مواد گوشتی به اندازه یک نارنگی جدا کنید.

مرحله دوم: سرخ کردن

در این مرحله مواد گوشتی را به صورت لوله فرم داده و کنار قرار دهید، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید. حالا لول کباب‌ها را درون تابه بچینید و کاملا سرخ کنید.

مرحله سوم

در ادامه پیاز جعفری را به همراه مقداری نمک و آب لیمو ترش تازه مخلوز کرده و کنار قرار دهید. حالا پوست گوجه فرنگی‌ها را جدا کرده و به صورت ریز خرد می‌کنیم، سپس لول کباب‌های سرخ شده را از تابه خارج کرده و آن‌ها را اضافه کنید. در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا گوجه فرنگی‌ها کاملا پخته و له شوند.

مرحله چهارم: تهیه لول کباب

حالا نان‌های لواش را به سس گوجه فرنگی آغشته کرده و یک لول کباب به همراه مقداری پیاز جعفری روی آن می‌گذاریم. حالا مقداری از سس گوجه فرنگی روی نان ریخته و نان را قاضی می‌کنیم، سپس به همین ترتیب ادامه می‌دهیم تا مواد تمام شوند.

در ادامه لول کباب‌ها را درون ظرف مورد نظرمان می‌چینیم و به همراه ترشی شور و دوغ سرو کنید. نوش جان.

منبع: فرارو

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn