کد خبر : 111706
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۷
3 بازدید

۲ ماده غذایی که استخوان‌ها را محکم می‌کنند

۲ ماده غذایی که استخوان‌ها را محکم می‌کنند

به گزارش همشهری آنلاین، یک فوق تخصص غدد، بیماری پوکی استخوان، استفاده از منابع غذایی دارای پروتئین و کلسیم برای سلامت استخوان‌ها لازم دانست. مژگان میرعبدالحق هزاوه استادیار غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر به بیماری پوکی استخوان اشاره کرد و گفت: بیماری پوکی استخوان در مردان

به گزارش همشهری آنلاین، یک فوق تخصص غدد، بیماری پوکی استخوان، استفاده از منابع غذایی دارای پروتئین و کلسیم برای سلامت استخوان‌ها لازم دانست.

مژگان میرعبدالحق هزاوه استادیار غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر به بیماری پوکی استخوان اشاره کرد و گفت: بیماری پوکی استخوان در مردان و زنان دیده می‌شود البته این بیماری در زنان در سنین بالا و بعد از یائسگی شایع‌تر است.

وی افزود: افزایش سن یک علت اصلی پوکی استخوان محسوب می‌شود زیرا از سن ۳۰ سالگی به بعد میزان تخریب استخوان نصب به تراکم استخوان افزایش پیدا می‌کند.

۲ ماده غذایی که استخوان‌ها را محکم می‌کنند

این فوق تخصص غدد، استفاده از منابع غذایی که دارای پروتئین و کلسیم هستند را برای سلامت استخوان‌ها در طول زندگی لازم دانست و گفت: پروتئین و کلسیم سازنده استخوان‌ها هستند.

وی افزود: همچنین ویتامین D برای جذب کلسیم در دستگاه گوارش ضروری است و تحرک بدنی و ورزش نیز برای سلامت استخوان‌ها مفید محسوب می‌شود.

استادیار غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: مصرف بی رویه برخی از داروها، سیگار، الکل و ژنتیک از مواردی هستند که افراد را مستعد ابتلاء به بیماری پوکی استخوان می‌کنند.

منبع خبر: همشـهری

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn