(ویدئو) نحوه پخت «پخالی» خوشمزه گرجستانی توسط مادربزرگ آذربایجانی


پخالی یک غذای سنتی گرجستانی است که مخلوطی از سبزیجات خرد شده، ساخته‌شده از کلم، بادمجان، اسفناج، لوبیا، چغندر و همراه با گردو چرخ‌شده، سرکه، پیاز، سیر و سبزی است. پخالی را مخالی نیز می‌نامند. ماده اصلی تولید پخالی، سس گردوی خرد شده است. در رستوران‌های گرجی، پخالی معمولاً در سه نوع پخالی اسفناج، پخالی چغندر و پخالی لوبیای سفید سرو می‌شود. در این ویدئو یک مادر بزرگ ساکن روستاهای کشور آذربایجان را خواهید دید که با اسفناج یک پخالی خوشمزه درست می کند.

(ویدئو) نحوه پخت «پخالی» خوشمزه گرجستانی توسط مادربزرگ آذربایجانی







 

+

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn