در ادامه با لیست اسامی فوتبالیستهای معروف ایرانی به ترتیب حروف الفبا به همراه عکس همراه ما باشید.
بازیکنان فوتبال معمولا به دلایل مختلفی محبوبیت دارند، دلایلی مانند مهارت و استعداد که باعث عملکرد فوقالعاده آنها در زمین بازی میشود. همچنین شخصیت جذاب برخی از بازیکنان، علاوه بر مهارتهایشان در زمین بازی، باعث محبوبیت و اعتبار آنها در بین مردم میشود.
موفقیت و توانایی قهرمانی برای بازیکنانی که در مسابقات بزرگ مثل جام جهانی یا لیگهای محبوب به عنوان قهرمان به شناخته شوند، معمولا مورد توجه و احترام بیشتری قرار میگیرند. وفاداری به تیم بازیکنانی که به یک تیم وفادارند و سابقه طولانی در آن تیم دارند، چند دلیل اولیه برای محبوبیت بازیکنان فوتبال است و هر بازیکن ممکن است به دلایل مختلفی محبوب باشد.
در ادامه با لیست اسامی فوتبالیستهای معروف ایرانی به ترتیب حروف الفبا به همراه عکس همراه ما باشید.
اسامی فوتبالیست های معروف ایرانی
۱. سردار آزمون
سردار آزمون (زادهٔ ۱۱ دی ۱۳۷۳) بازیکن فوتبال اهل ایران است که در پست مهاجم بازی میکند. او در عرصه ملی در تمامی ردههای سنی تیم ملی به میدان رفتهاست و اکنون بهترین گلزن در ترکیب تیم ملی ایران است. آزمون دومین گلزن برتر تاریخ تیم ملی فوتبال ایران پس از علی دایی است.
۲. ابراهیم آشتیانی
ابراهیم آشتیانی (۱۰ آذر ۱۳۲۵ – ۲ آبان ۱۳۹۶) بازیکن و مربی فوتبال بازنشسته اهل ایران بود. او پیشتر در تیم ملی فوتبال ایران بازی میکرد و بیشتر دوران باشگاهیاش را در پرسپولیس گذراند. آشتیانی دارای مدرک کارشناسی ارشد تربیت بدنی بودهاست. و در دانشگاه تدریس میکرد. فرزند او، اردلان آشتیانی نیز بازیکن فوتبال است. او در ۲ آبان ۱۳۹۶ به علت عارضه قلبی درگذشت.
۳. رحمان احمدی
رحمان احمدی (زاده ۸ مرداد ۱۳۵۹ در نوشهر) دروازهبان سابق فوتبال و مربی اهل ایران است. او در تیمهای مهم و مطرح فوتبال ایران چون سپاهان، سایپا، پیکان و پرسپولیس بازی کردهاست. او مدتی دروازهبان تیم ملی فوتبال ایران هم بود.
۴. حمیدرضا استیلی
این گل بعدها بهعنوان گل قرن انتخاب شد. حمید استیلی در ۸۲ بازی ملی با ۱۶ گل زده (۱۲ گل ثبت شده در فیفا) که در پست او (هافبک)، آمار گل خوبی به حساب میآید؛ استیلی در دوران حضور در تیم ملی ایران، یکی از بازیکنان تأثیرگذار بهشمار میرفت.
۵. علیاکبر استاداسدی
علیاکبر استاداسدی (زاده ۲۶ شهریور ۱۳۴۴ در تبریز)، بازیکن سابق تیم ملی فوتبال ایران است وی در ۳۳ بازی در سالهای ۱۳۷۴–۱۳۷۶ در ترکیب مدافعان تیم ملی ایران قرار گرفت. استاداسدی برای برخی باشگاهها بازی کرد که نامدارترین آنها ذوبآهن اصفهان بود. وی در جام جهانی ۱۹۹۸ عضو تیم ملی ایران بود. استاداسدی به مدت ۶ سال در تیم گسترش فولاد دستیار بود ولی بعد از سرمربی شدن رسول خطیبی او برکنار شد.
۶. مهدی امیرآبادی
مهدی امیرآبادی (زادهٔ ۳ اسفند ۱۳۵۸ در تهران) بازیکن فوتبال ایرانی بود که در پست دفاع چپ بازی میکرد. امیرآبادی در سال ۱۳۸۳ از باشگاه فوتبال سایپا جدا شد و به استقلال تهران پیوست. او هشت سال برای استقلال بازی کرد و بعد از کاپیتانی و در سال ۱۳۹۱ به عضویت باشگاه فولاد درآمد. آخرین باشگاه وی پیکان بود او همچنین سابقه بازی برای تمام ردههای تیم ملی ایران را نیز دارا میباشد.
۷. علی انصاریان
علی انصاریان (۱۴ تیر ۱۳۵۶ – ۱۵ بهمن ۱۳۹۹) فوتبالیست، مجری تلویزیون و بازیگر ایرانی بود. او کار خود را در سال ۱۳۷۵ و با بازی در باشگاه فوتبال فجر شهید سپاسی شیراز آغاز و در پرسپولیس به اوج رسید و سرانجام در سال ۱۳۹۰ از حرفهٔ فوتبال خداحافظی کرد. انصاریان پس از فوتبال در حرفه سرگرمی و تلویزیون فعال شد.
او در بیش از ده فیلم و مجموعه تلویزیونی بازی کرد و چند برنامه ، تلویزیونی اینترنتی را اجرا کرد. علی انصاریان همچنین در خرداد ۱۳۹۰ ترانهای به نام «شدید» را به بازار موسیقی عرضه کرد. اما پس از آن خوانندگی را ادامه نداد. انصاریان در ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ دو هفته پس از بستری شدن در بیمارستان فرهیختگان تهران بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ درگذشت.
۸. مهرداد اولادی
مهرداد اولادی (تولد ۴ خرداد ۱۳۶۴ در قائمشهر – مرگ ۳۱ فروردین ۱۳۹۵ در تهران) یکی از تکنیکیترین بازیکنان فوتبال ایران بود. وی در رده ملی برای تیمهای جوانان ایران، امید ایران، ب ایران و تیم ملی بزرگسالان ایران به مسابقه پرداخته بود. وی در رده باشگاهی سابقه حضور در باشگاههای پرسپولیس، الشباب امارات،ملوان،نفت تهران و استقلال را داشت.
۹. کریم باقری
کریم باقری (زادهٔ ۱ اسفند ۱۳۵۲ در تبریز) بازیکن سابق تیم ملی فوتبال ایران است. او سابقهٔ بازی در تیمهای تراکتور سازی تبریز، کشاورز، آرمینیا بیلهفلد، النصر، چارلتون، السد و پرسپولیس را دارد. باقری با ۵۰ گل ملی، سومین گلزن برتر تیم ملی ایران شناخته میشود. او در مراسم بهترینهای لیگ ایران، به عنوان مرد اخلاق دههٔ هشتاد فوتبال ایران برگزیده شد. باقری مدتی دستیار یحیی گلمحمدی در تیم پرسپولیس بود.
۱۰. آرش برهانی
آرش برهانی (زادهٔ ۲۳ شهریور سال ۱۳۶۲ در کرمان) بازیکن فوتبال پیشین و مربی فوتبال کنونی ایرانی است. آرش برهانی در ۳۰ فروردین ۱۳۹۶ از فوتبال خداحافظی کرد. وی با ۱۰۷ گل رسمی ، بهترین گلزن تاریخ باشگاه فوتبال استقلال و همچنین دومین گلزن برتر تاریخ لیگ برتر خلیج فارس است.
برهانی برای تیم ملی امید و بزرگسالان ایران نیز بازی کرده و با تیم ایران موفق به کسب مدال برنز بازیهای آسیایی ۲۰۰۶ دوحه شد. وی برای تیم ملی ایران در ۳۷ مسابقه ۱۰ گل به ثمر رساند و در جام ملتهای آسیا ۲۰۰۴ در تمامی مسابقات و در جام جهانی ۲۰۰۶ در دو بازی مقابل مکزیک و آنگولا به میدان رفت و با تیم ملی ایران در سال ۲۰۰۴ قهرمان مسابقات غرب آسیا شد. آرش برهانی به مدت ۷ سال برای تیم ملی ایران بازی کرد.
۱۱. محسن بنگر
محسن بنگر (زادهٔ ۱۵ تیر ۱۳۵۸) بازیکن سابق و مربی فوتبال اهل ایران است. بنگر سابقهٔ بازی در تیمهای شموشک نوشهر، سپاهان اصفهان، پرسپولیس، تراکتور تبریز، نفت تهران، پارس جنوبی جم و کارون اروند خرمشهر و همچنین سابقه بازی در تیم ملی فوتبال ایران را نیز در کارنامه خود دارد. وی در تاریخ ۱۹ تیر ۱۳۹۸ از فوتبال خداحافظی کرد.
۱۲. علیرضا بیرانوند
علیرضا صفر بیرانوند (زادهٔ ۳۰ شهریور ۱۳۷۱ در لرستان) بازیکن فوتبال اهل ایران است که در پست دروازهبان برای باشگاه فوتبال تراکتور و تیم ملی فوتبال ایران بازی میکند. بیرانوند به مدت چهار فصل پیاپی از فصل ۹۴–۱۳۹۳ تا ۹۸–۱۳۹۷ بهترین دروازهبان لیگ برتر ایران و در زمان حضور در پرسپولیس در فصل ۹۸–۱۳۹۷، مرد سال فوتبال ایران و بهترین بازیکن لیگ شد.
او با پیراهن پرسپولیس بهترین دروازهبان لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۱۸ شد. وی دروازهبان تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۱۸ و جام ملتهای آسیا ۲۰۱۹ بود و در تمامی بازیها به صورت فیکس حضور داشت و در تیم منتخب جام ملتهای آسیا ۲۰۱۹ نیز قرار گرفت. نام بیرانوند بهعنوان رکورددار بلندترین پرتاب دست و بلندترین ضربهٔ زیر توپ جهان در کتاب گینس ثبت شده است.
۱۳. هاشم بیک زاده
هاشم بیگ زاده طی قرارداد یک ساله برای فصل ۹۱–۹۲ قرارداد خود را با تیم استقلال تهران به ثبت رساند. وی در تیرماه ۱۳۹۳ قرارداد خود را به مدت دو سال دیگر با استقلال تمدید کرد.
۱۴. مهدی پاشازاده
مهدی پاشازاده (زاده ۶ دی ۱۳۵۲ در شهر ری) کاپیتان سابق باشگاه فوتبال استقلال تهران و تیم ملی فوتبال ایران و سرمربی تیم فوتبال فولاد هرمزگان در لیگ دسته دوم فوتبال است.
مهدی پاشازاده برای تیمهایی از جمله استقلال، بایرلورکوزن و آدمیرا واکر بازی کرده بود. وی همچنین سابقه سرمربیگری در تیمهای گسترش فولاد سهند، پارسه و شهرداری تبریز و باشگاه فوتبال آلومینیوم اراک و بادران را دارد. او در بازی تاریخی ایران و استرالیا که منجر به صعود تیم ملی فوتبال ایران به جام جهانی ۹۸ فرانسه شد، بازی بسیار درخشانی داشت و به عنوان یکی از بهترین بازیکنان زمین شناخته میشود.
۱۵. علی پروین
علی پروین (زاده ۳ مهر ۱۳۲۵ در تهران) بازیکن سابق و مربی فوتبال پیشین تیم ملی ایران ، پرسپولیس است. او در جام جهانی ۱۹۷۶ کاپیتان تیم ملی ایران بود و به همین جهت نخستین کاپیتان تاریخ تیم ملی ایران در جام جهانی است و همچنین علی پروین تا قبل از انقلاب بیشترین تعداد بازی ملی را دارا بود.
او پس از بازی در تیمهای کیان و پیکان به مدت ۱۸ سال به عنوان بازیکن در باشگاه پرسپولیس به میدان رفت و سرمربیگری این تیم را در سه مقطع جداگانه نیز به عهده داشت. وی پس از فرشاد پیوس بیشترین گل زده برای پرسپولیس را در کارنامه دارد. علی پروین دارای بیشترین تعداد بازی در تیم پرسپولیس است.
۱۶. افشین پیروانی
افشین پیروانی (زادهٔ ۱۷ بهمن ۱۳۴۸ در شیراز) بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال ایران، پرسپولیس و مربی فوتبال اهل ایران است. وی رکورددار بیشترین کاپیتانی در تیم فوتبال پرسپولیس است.او دو برادر به نامهای امیرحسین پیروانی و غلامحسین پیروانی دارد.
افشین پیروانی در هنگام مربیگری امیر قلعهنویی در تیم ملی فوتبال مردان ایران، یکی از دستیاران او بود. همچنین افشین پیروانی دارای مدرک مربیگری حرفهای فیفا (پرولایسنس) است. افشین پیروانی در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۴ به سمت مدیر اجرایی تیم ملی منصوب شد. وی از ۲۵ مهرماه ۱۳۹۸ به سمت سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس منصوب شده و قرارداد وی تا سال ۱۴۰۲ و فصل ۲۲ام لیگ برتر تمدید شد.
۱۷. فرشاد پیوس
فرشاد پیوس (۲۲ دی ۱۳۴۰ در تهران) بازیکن سابق تیم ملی فوتبال ایران و باشگاه فوتبال پرسپولیس و مربی فعلی و کارشناس تلویزیونی فوتبال اهل ایران است. وی برترین گلزن تاریخ فوتبال باشگاه پرسپولیس است. فیلم مستند فرشاد آقای گل به کارگردانی جعفر صادقی دربارهٔ دوران حرفه ای فرشاد پیوس در سال ۱۳۹۷ در سینماهای گروه هنر و تجربه اکران شد.
۱۸. مهدی ترابی
مهدی ترابی (زادهٔ ۱۹ شهریور ۱۳۷۳؛ کرج) بازیکن فوتبال اهل ایران است که در پست وینگر و هافبک کناری برای باشگاه فوتبال تراکتور در لیگ برتر خلیج فارس بازی میکند.
۱۹. آندرانیک تیموریان
آندرانیک تیموریان سامرانی در ۱۵ اسفند ۱۳۶۱ (۶ مارس ۱۹۸۳) در محله مجیدیه تهران در خانوادهای ارمنیتبار به دنیا آمد. او در فوتبال ایران بیشتر با نام آندو تیموریان خطاب میشود؛ هر چند که نام خانوادگی او در مسابقات بینالمللی با عنوان تیموتیان درج میشود. سرژیک تیموریان برادر بزرگتر آندو که در بیشتر دوران بازیگری او به عنوان مدیر برنامههایش فعالیت میکرد، از بازیکنان سابق استقلال تهران بوده است که سابقه بازی در باشگاه فوتبال ماینس آلمان را به عنوان هافبک در کارنامه خود دارد.
وی تنها بازیکن فوتبال مسیحی ایرانی شاغل در تیم ملی فوتبال ایران در سالهای اخیر بوده است که توانست مدتی هم بازوبند کاپیتانی را هم داشته باشد.
۲۰. مجتبی جباری
مجتبی جباری (زادهٔ ۲۶ خرداد ۱۳۶۲، رباط کریم با اصالتی اردبیلی بازیکن پیشین فوتبال اهل ایران است. وی از استعدادهای پرورشیافته جوانان باشگاه استقلال تهران بهشمار میرود. از وی به همراه میلاد میداوودی بعنوان بزرگترین استعداد های فوتبال ایران محسوب میشوند که بدلیل مصدومیت در میادین بزرگ به میدان نرفتند. همچنین جباری پس از خسرو حیدری با دادن ۵۴ پاس گل دومین پاسور برتر تاریخ باشگاه فوتبال استقلال تهران است.
۲۱. پژمان جمشیدی
پژمان جمشیدی (زادهٔ ۲۰ شهریور ۱۳۵۶) بازیگر ایرانی و بازیکن سابق فوتبال است. او در طول فعالیت حرفهای خود در فوتبال برای باشگاههایی مانند سایپا، پرسپولیس، پاس تهران، فولاد خوزستان، استیل آذین و نیز برای تیم ملی ایران بازی کرد. جمشیدی از پولسازترین و فعالترین بازیگران سینمای ایران در سالهای اخیر است.
۲۲. علیرضا جهانبخش
علیرضا جهانبخش (زادهٔ ۲۰ مرداد ۱۳۷۲) بازیکن فوتبال اهل ایران است که در پست هافبک هجومی و وینگر برای باشگاه فاینورد در لیگ برتر هلند و تیم ملی ایران بازی میکند. جهانبخش در پایان فصل ۲۰۲۱–۲۰۲۰ از تیم فوتبال برایتون اند هوو آلبیون لیگ برتر فوتبال انگلستان جدا شد و به لیگ هلند بازگشت.
جهانبخش در باشگاه و تیم ملی فوتبال ایران در پست وینگر و هافبک راست بازی میکند، البته او در چند بازی نیز به عنوان مهاجم نوک بوده است. جهانبخش در فصل ۲۰۱۳–۲۰۱۴ به عنوان دومین استعداد برتر لیگ برتر فوتبال هلند برگزیده شد. در سال ۲۰۱۵، او به عنوان برترین بازیکن دستهٔ اول لیگ هلند در فصل ۲۰۱۴–۲۰۱۵ برگزیده شد. همچنین او در فصل ۲۰۱۸–۲۰۱۷ با ۲۱ گل زده آقای گل لیگ هلند شد و به عنوان نخستین بازیکن ایرانی لقب گرفت که در یکی از لیگهای اروپایی موفق شده عنوان آقای گلی را بهدست آورد.
۲۳. احسان حاجصفی
احسان حاجصفی (زادهٔ ۶ اسفند ۱۳۶۸) بازیکن فوتبال اهل ایران است که برای باشگاه فوتبال آ. ا. ک آتن و تیم ملی فوتبال ایران به عنوان کاپیتان بازی میکند. در رده ملی، وی سابقه حضور در ۳ دوره جام جهانی فوتبال و ۴ دوره جام ملتهای آسیا را داشتهاست؛ و با انجام ۱۴۲ بازی ملی از این نظر در رده سوم بازیکنان تاریخ فوتبال ایران قرار دارد.
۲۴. ناصر حجازی
ناصر حجازی (۲۳ آذر ۱۳۲۸ – ۲ خرداد ۱۳۹۰) بازیکن و مربی فوتبال اهل ایران بود که در پست دروازهبان برای تیم ملی ایران و باشگاه استقلال (تاج) بازی کرد. او بهترین دروازهبان تاریخ ایران و دومین دروازهبان برتر قرن بیستم قاره آسیا از نگاه فدراسیون بینالمللی تاریخ و آمار فوتبال، بهترین دروازهبان تمام ادوار تاریخ جام ملتهای آسیا و نیز دروازهبان اول تیم ملی فوتبال ایران در دههٔ ۱۳۵۰ بود. از افتخارات حجازی میتوان به دو قهرمانی در جام ملتهای آسیا، یک قهرمانی در بازیهای آسیایی و شرکت در المپیک و جام جهانی فوتبال اشاره کرد.
۲۵. سید جلال حسینی
سید جلال حسینی (زادهٔ ۱۴ بهمن ۱۳۶۰ در بندر انزلی) بازیکن پیشین و مربی فوتبال اهل ایران است. او در ۱۱۵ بازی برای تیم ملی ایران به میدان رفت و سابقهٔ کاپیتانی این تیم را نیز دارد.
وی سابقهٔ عضویت در تیمهای ملوان بندر انزلی، سایپا، سپاهان، پرسپولیس،الاهلی قطر و نفت تهران را دارد. سید جلال حسینی پرافتخارترین بازیکن لیگ برتر خلیج فارس است و با سابقهٔ ۹ قهرمانی در این مسابقات، تنها بازیکن تاریخ لیگ برتر فوتبال ایران است که توانستهاست با سه تیم مختلف قهرمان شود. همچنین او با تیم فوتبال پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۱۸ و ۲۰۲۰ به عنوان نایب قهرمانی دست یافت.
۲۶. علیرضا حقیقی
او سابقه بازی در باشگاههای فوتبال پرسپولیس، اسپورتینگ، پنافیل، ماریتیمو، اسکیلستونا، سوندسوال، گلگهر و نساجی مازندران را دارد. وی همچنین دروازهبان نخست تیم ملّی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل و جام ملتهای آسیا ۲۰۱۵ استرالیا بود. همچنین از علیرضا حقیقی به عنوان جوانترین کاپیتان تاریخ باشگاه فوتبال پرسپولیس نیز یاد میشود.
۲۷. محمدرضا خلعتبری
محمدرضا خلعتبری فوتبال خود را از تیم جوانان شموشک نوشهر شروع کرد، سپس در سال ۱۳۸۲ به تیم بزرگسالان شموشک نوشهر پیوست و در لیگ برتر حضور یافت. وی برای انجام خدمت سربازی در سال ۱۳۸۳ راهی تیم فوتبال ابومسلم خراسان شد. او دو فصل برای ابومسلم توپ زد و بعد از آن در سال ۱۳۸۵ راهی تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان شد و ۵ فصل در این تیم بازی کرد.
۲۸. شجاع خلیلزاده
شجاع خلیلزاده (زادهٔ ۲۴ اردیبهشت ۱۳۶۸) بازیکن فوتبال اهل ایران است که در پست دفاع میانی به عنوان کاپیتان برای باشگاه فوتبال تراکتور در لیگ برتر خلیج فارس و تیم ملی ایران بازی میکند. خلیلزاده فوتبال حرفهای خود را از مس رفسنجان شروع کرد و با پیشنهاد مرفاوی مربی وقت مس کرمان، به این تیم در لیگ برتر پیوست. او سابقهٔ بازی در مس رفسنجان، مس کرمان، سپاهان، تراکتورسازی، پرسپولیس، الریان و الاهلی قطر را نیز دارد.
۲۹. محسن خلیلی
محسن خلیلی (زاده ۲۵ بهمن ۱۳۵۹ در ابهر) بازیکن سابق فوتبال اهل ایران است. محسن خلیلی در طی ۱۲ بازی ملی در تاریخ ۱۳۸۷/۳/۲۵ در مقابل تیم ملی فوتبال سوریه در مسابقات مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۰ در دقیقهٔ ۵+۹۰ تنها گل ملی خود را به ثمر رساند. او در دوره هفتم لیگ برتر ایران علاوه بر کسب عنوان قهرمانی با پرسپولیس بهطور مشترک با هادی اصغری به عنوان آقای گلی نیز نایل آمد. وی بعد از عملکرد ضعیف مصطفی قنبرپور در بهمن ماه ۱۳۹۷ به حکم مدیران پرسپولیس به عنوان سرپرست جدید این تیم انتخاب شدهاست.
۳۰. علی دایی
علی دایی (زادهٔ ۱ فروردین ۱۳۴۸) بازیکن بازنشسته و مربی فوتبال اهل ایران است. دایی در رده باشگاهی، علاوه بر بازی در لیگ ایران، سابقه حضور در لیگهای قطر، آلمان و امارات را نیز داشتهاست.
دایی با زدن ۱۰۸ گل در ۱۴۸ بازی ملی بهترین گلزن تاریخ تیم ملی فوتبال ایران و دومین گلزن برتر جهان در رده ملی، شناخته میشود. دایی به عنوان اولین بازیکن جهان محسوب میشود که بیش از صد گل ملی به ثمر رسانده. او در نظرسنجی سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا و برنامهٔ تلویزیونی ۹۰ به ترتیب با کسب «۵۹ درصد» و «۷۳ درصد» آراء مخاطبان، به عنوان بهترین مهاجم تاریخ جام ملتهای آسیا و بهترین مهاجم بعد از انقلاب ۱۳۵۷ در ایران انتخاب شد. دایی با ثبت ۱۴ گل، رکورد بیشترین گلزنی در تمام ادوار جام ملتهای آسیا را در اختیار دارد.
دایی در سال ۱۳۸۵ به عنوان بازیکن-مربی باشگاه سایپا، پا به عرصه مربیگری گذاشت. او در اسفند ۱۳۸۶ نیز به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال ایران انتخاب شد.
۳۱. حمید درخشان
حمید درخشان (زاده ۳ بهمن ۱۳۳۷ سراب)، بازیکن بازنشسته و سرمربی فوتبال اهل ایران است. وی سابقه بازی در باشگاه فوتبال پرسپولیس و تیم ملی فوتبال ایران را دارد. همچنین او نقش کوتاهی در سریال پژمان ودر نقش خود بازی کرده است.
۳۲. اشکان دژاگه
اشکان دژاگه (زادهٔ ۱۴ تیر ۱۳۶۵) بازیکن فوتبال ایرانی-آلمانی است که در پست وینگر بازی میکرد. وی سابقه ۵۹ بازی ملی و ۱۱ گل ملی را با تیم ملی ایران در کارنامه خود دارد.
او تاکنون در تیمهای هرتابرلین و وولفسبورگ در بوندسلیگا بازی کردهاست. او در سال ۲۰۱۲ با قراردادی ۳ ساله به فولام پیوست. او در رده ملی، برای تیمهای پایه آلمان بازی کردهاست و در رده بزرگسالان، از لحاظ قانونی میتوانست هم برای تیم ملی فوتبال آلمان و هم برای تیم ملی فوتبال ایران بازی کند. اما به دلیل علاقهای که به ایران داشت با اینکه رسانهها شانس دعوت شدن به تیم بزرگسالان آلمان را به او داده بودند برای تیم ملی ایران به میدان رفت.
۳۳. سید مهدی رحمتی
سید مهدی رحمتی اسکویی (زاده ۱۴ بهمن ۱۳۶۱ در تهران) دروازهبان بازنشسته و سرمربی فوتبال اهل ایران است. او همچنین سابقه سنگربانی در تیمهای استقلال تهران، فجر سپاسی شیراز، سپاهان اصفهان، مس کرمان، پیکان و پدیده مشهد را در کارنامه دارد.
۳۴. کیانوش رحمتی
کیانوش رحمتی (زاده ۲۷ شهریور ۱۳۵۷ در نوشهر) بازیکن سابق و مربی فوتبال اهل ایران است. وی اکنون دستیار فرهاد سردرودی راد در استقلال تهران میباشد. همچنین کیانوش بازیکن سابق تیم ملی فوتبال ایران و بازی در باشگاه های مطرحی چون استقلال ایران، پاس ایران و مس کرمان را در کارنامه خود دارد. وی به همراه پاس تهران یکبار قهرمان لیگ و با آبی پوشان پایتخت در هر دو جام لیگ و حذفی ایران قهرمان شده است.
۳۵. رحمان رضایی
۳۶. شیث رضایی
شیث رضایی خنکدار (زادهٔ ۱۳ فروردین ۱۳۶۳[۲][۳]) بازیکن سابق تیم ملی ایران و پرسپولیس است. او سابقه کاپیتانی در تیم پرسپولیس و بازی در ردههای مختلف تیم ملی را دارد.
۳۷. رامین رضاییان
رامین رضاییان سمسکندی (زادهٔ ۱ فروردین ۱۳۶۹) بازیکن فوتبال اهل ایران است که در پست دفاع راست برای باشگاه فوتبال استقلال تهران در لیگ برتر خلیج فارس بازی میکند. وی سابقه عضویت در تیمهای صبای قم، راهآهن، پرسپولیس، اوستنده، الشحانیه،[۴] الدحیل، السیلیه ، سپاهان و استقلال را دارد.
۳۸.سروش رفیعی
سروش رفیعی تلگری (زادهٔ ۴ فروردین ۱۳۶۹ در شیراز) بازیکن فوتبال اهل ایران است که در پست هافبک هجومی برای باشگاه فوتبال پرسپولیس بازی میکند. او دوران خود را با فجر سپاسی شروع کرد و به آنها کمک کرد تا رتبه خود را در لیگ برتر فوتبال ایران ۹۱–۱۳۹۰ ارتقاء دهند. بعدها او به فولاد پیوست.
۳۹. مازیار زارع
مازیار زارع (زادهٔ ۱ دی ۱۳۶۳) بازیکن سابق و سرمربی فوتبال اهل ایران است. وی هم اکنون هدایت تیم فوتبال شمس آذر قزوین را بر عهده دارد. او سابقه گلزنی و بازی در تیم ملی فوتبال امید ایران و تیم ملی فوتبال ایران را در کارنامه دارد. وی پس از ملوان به باشگاه فوتبال پرسپولیس پیوست و پس از یک سال بازی در پرسپولیس به باشگاه الامارات و الشارجه امارات پیوست و بعد از یک فصل ناموفق در این باشگاه دوباره به پرسپولیس برگشت.
زارع در سال ۱۳۹۱ به ملوان پیوست. مازیار زارع پیراهن شماره ۹ باشگاه ملوان را میپوشید که پس از درگذشت سیروس قایقران توسط باشگاه ملوان بندر انزلی بایگانی شده بود. زارع تا سال ۱۳۹۵ در ملوان بود و پس از سقوط ملوان به مدت یک فصل به خونه به خونه بابل پیوست و سال ۹۶ از فوتبال خداحافظی کرد.
۴۰. فریدون زندی
وی نخستین بار در زمان برانکو ایوانکوویچ به تیم ملی ایران دعوت شد. اولین بازی ملی خود را در مقابل تیم ملی بحرین انجام داد. اولین گل ملی خود را در برابر آذربایجان به ثمر رساند. وی سابقه بازی در باشگاههای آلمان و قبرس را دارد.
۴۱. سید محمد مهدی سید صالحی
سیدمحمدمهدی سیدصالحی (زادهٔ ۵ مرداد ۱۳۶۰ در تهران) معروف به مهدی سیدصالحی بازیکن سابق تیم ملی فوتبال اهل ایران و مداح اهل بیت است. وی سابقه بازی در استقلال، راهآهن، پیکان، پرسپولیس، تراکتور و سپاهان را دارد. او در طول دوران حرفه ای خود قهرمانی و نایب قهرمانی هایی با استقلال، پرسپولیس و سپاهان کسب کرد.
۴۲. مسعود شجاعی
مسعود شجاعی زادهٔ ۱۹ خرداد ۱۳۶۳و بازیکن سابق و سرمربی فوتبال اهل ایران است. که هم اکنون هدایت هوادار را بر عهده دارد. مسعود شجاعی در نقش بازیکن میانی در پست هافبک بازی می کرد. او فوتبال حرفهای خود را در تیم صنعت نفت آبادان شروع کرد و پس از آن به تیم سایپا انتقال یافت. اولین بازی ملی او مقابل تیم ملی لائوس در مسابقات مقدماتی جام جهانی ۲۰۰۶ بود.
۴۳. پیام صادقیان
پیام صادقیان در سال ۱۳۷۰ در محله امیرخیز در تبریز متولد شد. تا ۱۳ سالگی ساکن این شهر بود و در این زمان به همراه خانواده به اصفهان نقل مکان کرد. در این زمان زیر نظر محمود یاوری در تیم ملی فوتبال نونهالان ایران به فوتبال مشغول بود. در اصفهان در تیم نوجوانان باشگاه فوتبال ذوبآهن اصفهان به بازی پرداخت و تا ۲۱ سالگی که راهی پرسپولیس شد، در همین باشگاه مشغول بازی بود.
۴۴. مهدی طارمی
مهدی طارمی (زادهٔ ۲۷ تیر ۱۳۷۱) بازیکن فوتبال اهل ایران است که در پست مهاجم برای باشگاه فوتبال اینتر میلان در سری آ ایتالیا بازی می کند. طارمی در باشگاه پرسپولیس در دو فصل ۹۵–۱۳۹۴ و ۹۶–۱۳۹۵ آقای گل لیگ برتر ایران شد و در فصل ۹۶–۱۳۹۵ بهترین بازیکن لیگ برتر ایران نیز شناخته شد. او در ادامه با انتقال به باشگاههای الغرافه قطر و ریو آوه پرتغال، برای هرکدام یک فصل بازی کرد و به ریو آوه در جریان فصل ۲۰–۲۰۱۹ لیگ برتر پرتغال پیوست. طارمی پس از آن به پورتو رفت.
طارمی از سال ۱۳۹۴ سابقهٔ بازی در تیم ملی فوتبال ایران را دارد. او در جام ملتهای آسیا ۲۰۱۹، جام جهانی ۲۰۱۸ و جام جهانی ۲۰۲۲ در ترکیب اصلی ایران حضور داشت. طارمی در دوفصل در لیگ پرتغال آقای گل شد و سپس به عضویت تیم اینتر درآمد.
۴۵. وحید طالبلو
وحید طالبلو (زاده ۵ خرداد ۱۳۶۱، تهران) بازیکن سابق فوتبال اهل ایران، یکی از دروازهبانان تیم ملی فوتبال ایران در مسابقات جام ملتهای آسیا ۲۰۰۷ و همچنین جام جهانی ۲۰۰۶ بوده است.
او در بازیهای جام جهانی به عنوان ذخیرهٔ ابراهیم میرزاپور و در بازیهای جام ملتهای آسیا نیز به عنوان دروازهبان ذخیرهٔ حسن رودباریان در خدمت تیم ملی فوتبال ایران بوده است و یک بازی در این تورنمنت مقابل کره جنوبی برای تیم ملی ایران انجام داد؛ از این مسابقات او تنها در مسابقه ایران و کره جنوبی از مرحله یک چهارم نهایی جام ملتهای آسیا و از دقیقه ۱۲۰ و برای ضربات پنالتی جایگزین حسن رودباریان شد.
۴۶. احمدرضا عابدزاده
احمدرضا عابدزاده (متولد ۴ خرداد ۱۳۴۵) دروازهبان سابق تیم ملی فوتبال ایران و باشگاه استقلال تهران و باشگاه پرسپولیس تهران است. او به همراه تیم ملی فوتبال ایران به قهرمانی در مسابقات فوتبال بازیهای آسیایی ۱۹۹۰ در پکن با سرمربیگری علی پروین و همچنین دو مقام سومی در جام ملتهای آسیا در سالهای ۱۹۸۸ و ۱۹۹۶ رسیدهاست و همراه با تیم ملی به جام جهانی ۱۹۹۸ صعود کردهاست. او همچنین همراه با باشگاه استقلال (دومین عنوان) به قهرمانی جام باشگاههای آسیا ۹۱–۱۹۹۰ و در جام باشگاههای آسیا ۱۹۹۱ به مقام نایب قهرمانی دست پیدا کردهاست.
۴۷. امیر عابدزاده
امیر عابدزاده (زادهٔ ۶ اردیبهشت ۱۳۷۲ در تهران) دروازهبان فوتبال اهل ایران است که برای باشگاه ورزشی کاستیون در لا لیگا ۲ بازی میکند.او فرزند دروازهبان سابق تیم ملی فوتبال ایران، احمدرضا عابدزاده است.
۴۸. سعید عزتاللهی
سعید عزتاللهی آفاق (زادهٔ ۱۰ مهر ۱۳۷۵) بازیکن فوتبال اهل ایران است که در پست هافبک دفاعی برای باشگاه فوتبال شباب الاهلی در لیگ برتر امارات متحده عربی و تیم ملی فوتبال ایران بازی میکند. او پیشتر در تیم فوتبال اتلتیکو مادرید در سگوندا دیویژن بی (سومین سطح برتر فوتبال اسپانیا) در پست هافبک دفاعی و میانی بازی میکرد. وی همچنین در تمرینات تیم بزرگسالان اتلتیکو مادرید شرکت کردهاست و زیر نظر دیگو سیمئونه تمرین کردهاست. او در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۴ توسط کارلوس کیروش به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شد.
۴۹. خداداد عزیزی
خداداد عزیزی (زاده ۱ تیر ۱۳۵۰) بازیکن فوتبال و ورزشکار اهل ایران است. وی اصالتاً از شهرستان فریمان است. وی علاوه بر بازی در لیگ برتر ایران سابقه حضور در بوندسلیگا آلمان، لیگ برتر امارات متحده عربی را دارد. او نقش بسیار مهمی در صعود تیم ملی ایران به جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه داشت. او به دلیل سرعت زیادش و گل صعود آفرین ایران به استرالیا، توسط جواد خیابانی که گزارشگر آن بازی بود، غزال تیزپای فوتبال ایران نامیده میشد.
۵۰.هادی عقیلی
هادی عقیلی (زادهٔ ۲۵ دی ۱۳۵۹) بازیکن سابق و مربی فوتبال اهل ایران است. وی فوتبال خود را از تیم جوانان راه آهن آغاز نمود و بعد از دو سال حضور در تیم پرسپولیس و سه سال حضور در تیم سایپا کرج به سپاهان پیوست. او با تیم سپاهان اصفهان بازیهای ارزشمندی از خود به نمایش گذاشت و در مسابقات آسیایی و لیگ ایران یکی از مهرههای تأثیرگذار تیمش بود.
۵۱. غلامرضا عنایتی
غلامرضا عنایتی (زادهٔ ۱ مهر ۱۳۵۵) بازیکن سابق و مربی کنونی فوتبال اهل ایران است. وی هم اکنون سرمربیگری باشگاه فوتبال پیکان را بر عهده دارد.
۵۲. وریا غفوری
وریا غفوری (زادهٔ ۲۸ آبان ۱۳۶۶) بازیکن سابق فوتبال اهل ایران است. غفوری فوتبال حرفهای را سال ۱۳۸۶ از پاس همدان آغاز کرد. او سپس در تیمهای شهرداری تبریز، نفت تهران، سپاهان اصفهان و استقلال تهران بازی کرده است. او ۲۸ بازی ملی برای تیم ملی فوتبال ایران دارد. وی سابقه کاپیتانی تیم استقلال تهران را دارد. وریا غفوری ۲۰ خرداد ماه ۱۴۰۲ رسماً از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.
۵۳. سیروس قایقران
سیروس قایقران سال ۱۳۴۰ در محلهٔ کلویر بندر انزلی متولد شد. سیروس از کودکی به فوتبال در زمینهای خاکی کلویر روی آورد و به عضویت تیم فوتبال منتخب آموزشگاهها درآمد. وی در سن ۱۶ سالگی در سال ۱۳۵۶ موفق شد در تیمهای نوجوانان و جوانان ملوان استعدادهای خود را به نمایش بگذارد و ملوان را به رتبهٔ قهرمانی باشگاههای گیلان رساند. وی در سالهای ۱۳۵۹ تا ۱۳۶۳ نقش مهمی در تیم ملوان و فوتبال گیلان داشت.
۵۴. سید سامان قدّوس
سید سامان قدّوس (زادهٔ ۱۵ شهریور ۱۳۷۲) بازیکن فوتبال سوئدی-ایرانی است که برای تیم ملی فوتبال ایران بازی میکند.او به تازگی از تیم برنتفورد جدا شده استسامان قدوس در ۶ سپتامبر ۱۹۹۳ در مالمو سوئد زاده شد. پدر و مادرش اهل اهواز و از ایرانیهای مهاجر پس از انقلاب اسلامی بودند. او میگوید آشنایان زیادی در اهواز و تهران دارد و فرهنگ و سنتهای ایرانی مانند نوروز و چهارشنبهسوری را با خانواده انجام میدهد.
۵۵. پیروز قربانی
وی با زدن گل دقیقه ۹۴ در دربی یکی از خاطره انگیزترین گلهای تاریخ استقلال را به ثمر رساند. وی سابقه عضویت در تیمهای استقلال، مس کرمان، سایپا، صبای قم و راهآهن را دارد. وی در سال ۹۴ با پیراهن صبای قم از فوتبال خداحافظی کرد.
۵۶. امیر قلعهنویی
امیر قلعهنویی (زادهٔ ۱ آذر ۱۳۴۲) بازیکن بازنشسته و مربی فوتبال اهل ایران است. وی هماکنون هدایت تیم ملی فوتبال ایران را بر عهده دارد.
۵۷. رضا قوچاننژاد
رضا قوچاننژاد نورنیا (زادهٔ ۲۹ شهریور ۱۳۶۶ در مشهد) بازیکن سابق فوتبال اهل ایران است. نام مستعار رضا قوچان نژاد در کشور هلند و بلژیک گوچی است وی همچنین سابقهٔ عضویت در تیم زیر ۱۹ سالههای هلند را در کارنامه دارد.[۲] قوچاننژاد تکگل برتری تیم ملی ایران در برابر تیم ملی کره جنوبی را در ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ وارد دروازه کره جنوبی کرد و باعث صعود ایران به جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل شد.
۵۸. جواد کاظمیان
جواد کاظمیان (زادهٔ ۳ اردیبهشت ۱۳۶۰) بازیکن سابق فوتبال اهل ایران است. از باشگاههایی که جواد کاظمیان در آنها بازی کرده، میتوان به سایپا، الاهلی امارات، پرسپولیس، الشعب امارات، الشباب امارات، عجمان امارات، الامارات امارات، سپاهان، تراکتور و صبای قم اشاره کرد.
۵۹. علی کریمی
علی کریمی (زادهشده به نام محمدعلی کریمی پاشاکی۱۷ آبان ۱۳۵۷) بازیکن بازنشستهٔ فوتبال اهل ایران است. او در دوران فوتبال حرفهای ۱۸ سالهٔ خود از سال ۱۳۷۵ تا ۱۳۹۳، سابقهٔ بازی در لیگهای ایران، امارات، قطر و آلمان را دارد. کریمی که بهعنوان یک بازیساز دریبلزن شناخته میشود، با لقب «جادوگر» و «مارادونای آسیا» از او یاد میشود. کریمی در سال ۲۰۱۷، از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا به عنوان «یکی از نمادهای تاریخ فوتبال آسیا» شناخته شد.
۶۰. یحیی گل محمدی
۶۱. فرهاد مجیدی
فرهاد مجیدی (زادهٔ ۱۳ خرداد ۱۳۵۵) بازیکن سابق فوتبال و سرمربی کنونی اهل ایران است. مجیدی در فوتبال باشگاهی ایران؛ سابقه بازی در تیمهای صنایع پارچین، کشاورز، بهمن کرج و استقلال را دارد و «نیم فصل» نیز برای راپید وین اتریش بازی کردهاست. مجیدی در «۷ سال حضور در لیگ امارات» نیز برای تیمهای الوصل، العین، الاهلی و النصر به میدان رفت و یک سال نیز در تیم الغرافه قطر بازی کرد.
او در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا؛ در فصل ۰۳–۲۰۰۲ موفق شد به همراه العین امارات، به قهرمانی این رقابتها دست پیدا کند. مجیدی در رده ملی نیز ۴۵ بار برای تیم ملی فوتبال ایران به میدان رفت و ۱۰ گل به ثمر رساند.
۶۲. ناصر محمدخانی
ناصر محمدخانی زادهٔ ۱۶ شهریور ۱۳۳۶ در شهر ری و بازیکن سابق تیم پرسپولیس و تیم ملی فوتبال ایران است. وی در نیمهٔ اول دهه ۶۰ در ۱۵۲ بازی موفق به زدن ۵۹ گل برای تیم پرسپولیس شد. محمدخانی سابقهٔ آقای گلی با تیم بانک ملی نیز دارد. همچنین او ۲۵ بازی و ۱۹ گل ملی در کارنامه دارد.
در ۳ خرداد ۱۳۶۲ در جریان پیروزی چهار بر صفر پرسپولیس برابر راهآهن دو گل زد و زمینهساز قهرمانی پرسپولیس در جام حذفی تهران شد.
۶۳. مهرداد میناوند
مهرداد میناوند زاده ۹ آذر ۱۳۵۴ – ۸ بهمن ۱۳۹۹ است و بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال ایران بود. وی برای باشگاههای گوناگونی از جمله پاس تهران، پرسپولیس، اشتورم گراتس، الشباب، و سپاهان بازی کرد. میناوند همراه با تیم پرسپولیس در سال ۱۳۷۶ قهرمان لیگ برتر فوتبال ایران شد و با اشتورم گراتس ۱ قهرمانی در لیگ اتریش، ۱ قهرمانی در جام حذفی اتریش، ۲ قهرمانی در سوپرجام اتریش و ۳ سال حضور پیاپی و ۱۹ بازی در لیگ قهرمانان اروپا و ۲ بازی در لیگ اروپا را تجربه کرد.
۶۴. مهدی مهدویکیا
مهدی مهدویکیا زادهٔ ۲ مرداد ۱۳۵۶ شهر ری بازیکن سابق فوتبال و مربی فوتبال اهل ایران است. او در باشگاههای بانک ملی، پرسپولیس، بوخوم و هامبورگ، اینتراخت فرانکفورت، استیلآذین و داماش گیلان بازی کرده است. مهدویکیا در سال ۲۰۰۳ از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا به عنوان بازیکن سال آسیا شناخته شد.
۶۵. محمد مایلیکهن
محمد مایلیکهن (زادهٔ ۳۰ خرداد ۱۳۳۳[۱]) بازیکن پیشین و مربی فوتبال اهل ایران است. او هماکنون نائبرئیس دوم کانون مربیان فوتبال ایران است. وی ۱۴ سال عضو باشگاه فوتبال پرسپولیس و بازیکن تیم ملی فوتبال ایران از جمله در بازیهای آسیایی ۱۹۸۲ بود.
۶۶. پژمان منتظری
پژمان منتظری (زاده ۱۵ شهریور ۱۳۶۲ در اهواز) بازیکن سابق فوتبال اهل ایران است. او محصول آکادمی فولاد خوزستان است و سالها در این تیم بازی میکرد. وی همچنین سابقه بازی در لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۰۶ به همراه تیم فولاد خوزستان را دارد.
۶۷. ابراهیم میرزاپور
ابراهیم میرزاپور (زاده ۲۵ شهریور ۱۳۵۷ در معمولان) دروازهبان سابق فوتبال اهل ایران است. وی سابقه عضویت در تیمهای فجر خرمآباد، فولاد خوزستان، استقلال اهواز، استیلآذین، سایپا، پیکان قزوین و شهرداری تبریز را دارد. با فولاد خوزستان در سال ۱۳۸۴ خورشیدی در حالی که کاپیتان این تیم در کنار امید شریفینسب بود، قهرمان لیگ برتر شد. با استقلال اهواز مقام پنجم را کسب کرد. در سال ۱۳۸۳ در جام ملتهای آسیا با تیم ملی مقام سوم را کسب کرد و سال بعد با برد بحرین مستقیم به جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان صعود کرد.
۶۸. نیما نکیسا
نیما نکیسا (زادهٔ ۱۱ اردیبهشت ۱۳۵۴) بازیکن فوتبال بازنشستهٔ اهل ایران است. او در ۲۶ تیر ۱۴۰۲ به عنوان مدیرعامل باشگاه فوتبال ذوبآهن اصفهان منصوب شد.
۶۹. جواد نکونام
جواد نکونام (زادهٔ ۱۶ شهریور ۱۳۵۹) بازیکن سابق و سرمربی کنونی فوتبال اهل ایران است. وی هماکنون سرمربیگری باشگاه فوتبال استقلال تهران را بر عهده دارد. جواد نکونام با حضور در ۱۴۹ بازی ملی، رکورددار بیشترین بازی ملی و بیشترین کاپیتانی در تیم ملی فوتبال ایران است.
۷۰. هادی نوروزی
۷۱. محرم نویدکیا
محرم نویدکیا (زادهٔ ۱۰ آذر ۱۳۶۱) بازیکن سابق و سرمربی فوتبال اهل ایران است. او به عنوان کاپیتان سپاهان پنج بار در لیگهای برتر دوم، نهم، دهم، یازدهم و چهاردهم ایران جام قهرمانی را بالای سر برده و در لیگ هفتم با این تیم به نایب قهرمانی رسیدهاست. او در دوران ملی موفق شد به همراه تیم ملی فوتبال امید ایران مدال طلای بازیهای آسیایی ۲۰۰۲ و برنز مسابقات فوتبال غرب آسیا ۲۰۰۲ را به گردن آویزد. نویدکیا دو بار در سالهای ۸۲–۱۳۸۱ و ۹۲–۱۳۹۱ عنوان بازیکن سال فوتبال ایران را از آن خود کرد تا اسطورهٔ فوتبال اصفهان لقب گیرد.
۷۲. وحید هاشمیان
وحید هاشمیان (زادهٔ ۳۰ تیر ۱۳۵۵، تهران) بازیکن سابق و مربی فوتبال اهل ایران است. او پس از پایان لیگ یازدهم درحالیکه دو فصل برای باشگاه فوتبال پرسپولیس تهران در لیگ برتر فوتبال ایران به میدان رفته بود، از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.
۷۳. محمود یاوری
محمود یاوری (۱۸ مهر ۱۳۱۸ – ۲۰ آبان ۱۳۹۹) سرمربی فوتبال اهل ایران بود. او فوتبال را از تیم شاهین اصفهان (سپاهان فعلی) آغاز کرد و تا سال ۱۳۴۲ عضو این باشگاه بود. وی در سال ۱۳۴۲ به عضویت تیم پاس تهران درآمد و تا سال ۱۳۵۰ در این تیم حضور داشت. یاوری در سال ۱۳۵۰ به عنوان بازیکن فوتبال، بازنشسته شد.
منبع: ستاره