(ویدئو) نحوه درست کردن خامه کتابی؛ شیرینی اصیل شیرازی


در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: 200 گرم آرد سفید قنادی، یک چهارم قاشق چایخوری بیکینگ پودر، 4 عدد تخم مرغ، 170 گرم شکر، یک قاشق غذاخوری شربت بار و یک قاشق غذاخوری وانیل این شیرینی را درست می کند.

(ویدئو) نحوه درست کردن خامه کتابی؛ شیرینی اصیل شیرازی






+

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn