چند برآیند از رسوایی جاسوسی اسرائیل از ایتالیایی‌ها

چند برآیند از رسوایی جاسوسی اسرائیل از ایتالیایی‌ها

در میان آنکه افکار عمومی جهان معطوف ب تحولاتی همچون غرب آسیا، جنگ اوکراین و انتخابات آمریکاست که در خبری کوچک که زود به حاشیه‌ها رفت گزارش‌ها از یک رسوایی بزرگ جاسوسی در ایتالیا حکایت دارد. روزنامه یدیعوت آحارانوت در گزارشی که در  رابطه با جاسوسی موساد از شخصیت‌های ایتالیایی منتشر کرد، خبر داد بسیاری از شخصیت‌های ایتالیایی از جمله جورجیا ملونی نخست وزیر ایتالیا، قربانی این جاسوسی و شنود قرار گرفته‌اند.

رسوایی جاسوسی در حالی افشا می‌شود که دولت ایتالیا یکی از مهمترین حامیان رژیم صهیونیستی و ملونی یکی از مهمترین شخصیت‌های اروپایی بوده که حامی رژیم صهیونیستی است. دانیال بیتینی خبرنگار روزنامه یدیعوت آحارانوت در گزارشی رسماً اعتراف کرد: اسرائیل اطلاعات ۸۰۰ هزار ایتالیایی را به‌سرقت برده است. او در تیتر گزارش خود نوشت: طوفان جاسوسی و باج‌گیری در ایتالیا که موساد در ارتباطی مستقیم با آن قرار دارد. ملونی در واکنش به این مسئله آن را غیرقابل قبول و تهدیدی برای دموکراسی اعلام کرد در حالی که وزیر دفاع ایتالیا خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب پارلمانی در اسرع وقت ممکن شد، زیرا بیم آن می‌رود که سارقان به اسرار و اطلاعات دولت هم کنار اطلاعات شخصی افراد دست پیدا کرده باشند و آنچه اعلام شده فقط قله یک کوه یخی است.

این رسوایی البته اولین آن نبوده است چنانکه پیش از این نیز رسانه ها گزارش داند که در گوشی همراه برخی از اعضای پارلمان اروپا دو جاسوس افزار اسرائیلی کشف شده است. ناتالی لوشو، نماینده لیبرال فرانسوی در پارلمان اروپا، که ریاست کمیته فرعی را بر عهده دارد، هدف برنامه جاسوسی پگاسوس ساخت اسرائیل قرار گرفته است.همچنین نشانه های این جاسوس افزار در گوشی همراه النا یونچوا، قانونگذار سوسیال دموکرات بلغارستان کشف شده است. در همین حال محققان دانشگاه تورنتو کانادا ردپای بدافزارهای جاسوسی، از جمله پگاسوس را که ساخت رژیم صهیونیستی است در تلفن همراه برخی از مقام‌های انگلیسی شناسایی کرده‌اند.

 در بعد دیگر رسوایی نیز زمانی اعلام شد بنی گانتس، وزیر دفاع اسرائیل، در پی دیدار با مقامات فرانسوی در پاریس اعلام کرد که تل آویو این اتهام که نرم افزار یک شرکت خصوصی اسرائیلی برای جاسوسی احتمالی از امانوئل مکرون رئیس جمهوری و سایر مقامات فرانسوی استفاده شده است را “جدی می گیرد.” همزمان با اوج گیری گزارشات در باب جاسوسی رژیم صهیونیستی، مرکل صدر اعظم وقت آلمان نیز در جمع خبرنگاران خواستار محدودیت فروش جاسوس افزار صهیونیستی «پگاسوس» شد.

نگاهی بر مجموع آنچه در باب تاریخ طولانی جاسوسی رژیم صهیونیستی از مقامات سایر کشورها از جمله سران و مسئولان ارشد غربی ذکر شد حکایت از چند نکته اساسی است نخست آنکه این رفتارها نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی چنانکه کشورهایی همچون جمهوری اسلامی ایران سالهاست که تاکید می‌کنند، ته تنها تهدیدی برای فلسطین، منطقه و جهان اسلام بلکه تهدیدی برای امنیت کل بشریت است که هیچ خط قرمزی برای خود قائل نیست. رژیمی که برای اهداف سلطه گرایانه و جاه طلبانه‌اش ویرانی تمام جهان را در ذهن دارد و حتی حریمی برای حامیان خود نیز قائل نیست قطعا تهدیدی که هر ضربه‌ای به آن خدمت به تمام انسانیت می‌باشد.

دوم آنکه این حقیقتی انکار ناپذیر است که گستاخی فزاینده صهیونیست‌ها که گریبان‌گیر حامیانش نیز شده است ریشه در حمایت‌های بی چون و چرای کشورهای غربی دارد که برای منافعی زودگر سیاسی در عرصه داخلی و جهانی، چشم بر روی جنایات و اشغالگری‌های آن بسته‌اند. رفتارهای یک سال گذشته غربی‌ها در قبال نسل کشی غزه و این روزها لبنان گواهی بر این حقیقت تلخ است که حمایت غرب اعتماد به نفسی کاذب برای این رژیم ایجاد کرده است که نتیجه آن نیز جنایات بی شمار است.

این رفتار بحران ساز و غیر عقلانی غربی‌ها زمانی شدت می‌گیرد که این کشورها به محکوم سازی ومقابله با مبارزان با اشغالگری و تجاوزگری صهیونیست‌ها می‌پردازند چنانکه در این یکساله غرب هیچ اقدامی برای شکستن محاصره غذایی و دارویی غزه صورت نداده است و ایستادگی ملت فلسطین و لبنان در برابر ارتش کودک کش را غیر موجه و تروریسم نامیده و پاسخگوسازی رژیم صهیونیستی در وعده صادق یک و دو را محکوم کرده و بارها خواستار خویشتن‌داری ایران در پاسخگویی به جنایات این رژیم شده‌اند.

هر چند که این دیدگاه مطرح است که پرونده‌سازی از فسادها و زدو وبندهای سیاسیون غربی توسط صهیونیست‌ها و هراسشان از برملا شدن اسرارشان از دلایل همراهی و باج دادن‌های سران غرب به این رژیم است اما استمرار تن دادن سران غرب و سایر کشورها و نهادهای بین‌المللی به باج دهی‌ها به صهیونیست‌ها قطعا نمی تواند مانعی برای پایان دادن به این باج خواهی‌ها باشد بلکه راهکار نهایی حمایت از مبارزه فلسطین است صهیونیست‌ها را به سزای اعمالشان خواهد رساند. این مسئله نیازمند شجاعت و درس گرفتن سران غرب از گذشته است تا با فاصله گرفتن از این رژیم حیثیت و آبروی خویش را حفظ کرده و گامی عملی برای امنیت جهانی بردارند.

سوم آنکه ‌آنچه در باب جاسوسی رژیم صهیونیستی از سران ایتالیا برملا شده است بار دیگر تهی بودن و دروغین بودن ادعاهای غرب از جمله آمریکایی‌ها که ایران به دخالت‌های سایبری و جاسوسی و دخالت در انتخابات‌هایشان متهم می‌سازند، آشکار می‌کند. این خبرها نشان می‌دهد که غربی‌ها به جای اتهام زنی به کشورهایی همچون ایران باید در نزدیک اطرافیان و متحدان خود به دنبال جاسوس و خرابکار باشد. فاشیست‌ها و تروریست‌هایی که حتی به متحدان خود نیز رحم نمی‌کنند. آنچه در باب نخست وزیر ایتالیا روی داده یک رسوایی بزرگ برای غربی‌است که به دروغ کشوری مانند ایران را متهم می‌سازند در حالی که همزمان دست سارقان و جاسوسان صهیونیست را باز گذاشته‌اند تا با کثیف‌ترین ابزارها به باج خواهی از آنان بپردازند. افشای این دروغ پراکنی می‌تواند سندی باشد مبنی بر دروغین بودن سایر اتهامات ادعایی غرب علیه ایران از هسته‌ای، موشکی و پهپادی گرفته تا دروغ پراکنی دخالت منفی ایران در منطقه و امور داخلی سایر کشورها که از آن جمله دروغ دخالت ایران در انتخابات اخیر آمریکاست.

به هر تقدیر می‌توان گفت که پرونده ایتالیا که پیش از این نیز در قبال سایر کشورها از جمله اروپایی ها توسط صهیونیست‌ها تکرار شده است، در کنار آنکه یک رسوایی برای غربی است که تمام قد خود را حامی رژیم صهیونیستی قرار داده و به سرکوب مبارزان با آن میَ‌پردازد، بیانگر این حقیقت است که جهانیان از جمله غربی‌ها اگر حقیقتا به دنبال امنیت در تمامی زمینه‌ها می باشند راهکار نهایی آن مقابله و پایان دادن به توحشات و ماهیت نامشروع رژیم صهیونیستی است چرا که هر ضربه‌ای به این رژیم در نهایت اقدامی برای تمام انسانیت است. در عین آنکه اگر غرب همچنان تمایل دارد که به همان رویه گذشته تن دادن به باج‌خواهی‌های صهیونیست‌ها ادامه دهد، این رویه از سوی جبهه مقاومت و آزادی‌خواهان جهان تحمل نخواهد شد و آن با پاسخی قاطع، سخت و دندان شکن صهیونیست‌ها را سر جای خودشان خواهند نشان.

منبع: نورنیوز

+

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn