کد خبر : 140989
تاریخ انتشار : چهارشنبه 20 نوامبر 2024 - 7:13
دسته‌بندی نشده
0 بازدید

فریادهای خانم سناتور بر سر چالرز: تو پادشاه من نیستی!

فریادهای خانم سناتور بر سر چالرز: تو پادشاه من نیستی!

اختصاصی «تابناک با تو»؛ سناتور استرالیایی خانم «لیدیا ثورب» سخنرانی پادشاه چالرز را با حرف‌های تندی قطع کرد. چالرز‌ در سخنرانی خود از استقبال در شهر کانبرا استرالیا تمجید کرد که ناگهان لیدیا فریاد زنان گفت: «با استعمارتون برید به جهنم» و «تو پادشاه من نیستی». «تورپ» با عصبانیت گفت: «شما علیه مردم ما نسل‌کشی

فریادهای سناتور استرالیایی بر سر چالرز: تو پادشاه من نیستی!

فریادهای سناتور استرالیایی بر سر چالرز: تو پادشاه من نیستی!اختصاصی «تابناک با تو»؛ سناتور استرالیایی خانم «لیدیا ثورب» سخنرانی پادشاه چالرز را با حرف‌های تندی قطع کرد. چالرز‌ در سخنرانی خود از استقبال در شهر کانبرا استرالیا تمجید کرد که ناگهان لیدیا فریاد زنان گفت: «با استعمارتون برید به جهنم» و «تو پادشاه من نیستی».

«تورپ» با عصبانیت گفت: «شما علیه مردم ما نسل‌کشی کردید. سرزمین ما را به ما پس بدهید. آنچه را از ما دزدیدید به ما بدهید. استخوان‌های ما، جمجمه‌های ما، فرزندان‌ما، مردم‌ما. شما سرزمین ما را ویران کردید.»

او به فریاد خود ادامه داد: «پیمان‌های ما را به ما بدهید. ما در این کشور معاهده می‌خواهیم. شما مدافع نسل‌کشی هستید. این سرزمین شما نیست، این سرزمین شما نیست.» 

فریادهای سناتور استرالیایی بر سر چالرز: تو پادشاه من نیستی!

اخبار مرتبط: صادرات سر قطع‌شده انسان، جنایت استعمار علیه بومیان نیوزیلند و استرالیا

در حالی که پرسنل امنیتی او را به بیرون از سالن هدایت می‌کردند سناتور ثورپ با اشاره به چالرز مکررا فریاد می‌زد: «این پادشاه من نیست».

سناتور ثورپ قبل از این فریادها، هنگام پخش سرود ملی استرالیا، و در لحظه خوانده‌شدن «خدایا پادشاه را حفظ کن» پشتش را به محفل کرد.

کاخ باکینگهام از اظهار نظر در این مورد خودداری کرد، و فقط از استقبال گرم استرالیایی‌ها تشکر کرد.

فریادهای خانم سناتور بر سر چالرز: تو پادشاه من نیستی!

این شانزدهمین سفر رسمی چارلز به استرالیا است. او در سال ۱۹۶۶ به مدت شش‌ماه به عنوان دانش‌آموز در مدرسه‌ای در استرالیا تحصیل می‌کرد و همچنین این اولین سفر بزرگ خارج از کشور او، از زمان تشخیص سرطان است.

استرالیا حدود ۱۰۰ سال مستعمره بریتانیا بود که طی آن هزاران نفر از مردم بومی کشته و جوامع متعلق به آن آواره شدند. این کشور در سال ۱۹۰۱، بدون اینکه به جمهوری تبدیل شود، مستقل شد. پادشاه بریتانیا همچنان در استرالیا رئیس دولت است.

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.