سرعت ۲ گیگابیتی اینترنت ماهوارهای استارلینک
به گزارش پارسینه به نقل از تسنیم، گوئین شاتول، رئیس اسپیسایکس، اعلام کرد که نسل جدید ماهوارههای استارلینک بهزودی سرعتی ۲ گیگابیت بر ثانیه را در اختیار کاربران قرار خواهد داد. این رقم ۲۵ برابر سریعتر از میانگین سرعت اینترنتی است که کاربران آمریکایی در حال حاضر تجربه میکنند. او تأکید کرد که پیشرفتهای این
به گزارش پارسینه به نقل از تسنیم، گوئین شاتول، رئیس اسپیسایکس، اعلام کرد که نسل جدید ماهوارههای استارلینک بهزودی سرعتی ۲ گیگابیت بر ثانیه را در اختیار کاربران قرار خواهد داد. این رقم ۲۵ برابر سریعتر از میانگین سرعت اینترنتی است که کاربران آمریکایی در حال حاضر تجربه میکنند. او تأکید کرد که پیشرفتهای این شرکت در حوزه ارتباطات ماهوارهای مشابه روند قانون مور در صنعت تراشههای کامپیوتری است.
در سخنرانی اخیر خود، شاتول به پیشرفتهای سریع اینترنت استارلینک اشاره کرد و گفت که این روند میتواند با قانون مور مقایسه شود. طبق این قانون، تعداد ترانزیستورهای یک تراشه هر دو سال دو برابر میشود و به تبع آن، عملکرد تراشهها بهشدت بهبود مییابد. اسپیسایکس نیز همین سرعت پیشرفت را در توسعه فناوریهای ارتباطات ماهوارهای دنبال میکند.
سرعت ۲ گیگابیتی برای کاربران استارلینک
در حال حاضر، کاربران استارلینک با استفاده از دیشهای کنونی این شرکت میتوانند به سرعت دانلودی بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ مگابیت بر ثانیه دست یابند. این دیشها که قیمت آنها ۳۴۹ دلار است، بسته به منطقه، سرعتهای متفاوتی ارائه میدهند. شاتول اعلام کرد که با توسعه نسل جدید ماهوارهها، یک دیش واحد قادر خواهد بود سرعت گیگابیتی را به کاربران ارائه کند.
هنوز مشخص نیست که برای دستیابی به سرعتهای بالاتر، کاربران به سختافزار جدید نیاز خواهند داشت یا ارتقاء نرمافزاری کافی خواهد بود. با این حال، اسپیسایکس در تلاش است تا با اخذ مجوز از کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC)، از باندهای رادیویی بیشتری در ماهوارههای خود استفاده کند. این شرکت همچنین پیشنهاد داده است که ماهوارههای استارلینک در مدارهای نزدیکتر به زمین قرار گیرند و تعداد آنها به ۳۰ هزار ماهواره افزایش یابد.
از سال ۲۰۱۶، دستیابی به سرعت اینترنت گیگابیتی یکی از اهداف کلیدی اسپیسایکس بوده است. این هدف در هفتههای اخیر، پس از موفقیت پرتاب استارشیپ، به واقعیت نزدیکتر شده است. استارشیپ که برای ارسال انسان به ماه و مریخ طراحی شده، قادر است ماهوارههای سنگینتر و پیشرفتهتری را به مدار زمین منتقل کند. این قابلیت، نقطه عطفی در تحقق چشمانداز اسپیسایکس برای ارتباطات سریعتر و کارآمدتر محسوب میشود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰