روش های نگهداری از قارچ در یخچال و فریزر / ماندگاری بالا با حفظ رنگ و طعم

شایانیوز- نگهداری از مواد غذایی در منزل به صورتی که ارزش غذایی و ظاهر اولیه اون ها حفظ بشه یکی از دغدغه های خانم های خانه داره. مواد غذایی بی شماری هستن که تازه موندن اون ها مهمه و باید روش هایی رو به کار بست تا بتونیم اون ها به بهترین شکل نگهداری کنیم.

نگهداری از خرما، رب انار، رب گوجه فرنگی، انواع سبزیجات، انواع گوشت ها و… به بهترین شکل به ما کمک میکنه تا ضمن حفظ سلامت اعضای خانواده، غذاها و خوراکی های با کیفیت و خوشمزه ای بپزیم. یکی دیگه از مواد غذایی که ارزش غذایی بالایی داره اما زود خواص خودش رو از دست میده، قارچ هست. اما گاهی پیش میاد که این ماده غذایی پرطرفدار و پرکاربرد رو به مقدار زیاد تهیه می کنید. اینجا روش هایی رو بهتون آموزش میدیم تا به بهترین شکل قارچ رو در یخچال و فریزر نگهداری کرده و در زمان لازم ازش استفاده کنید. تا پایان همراه ما باشید.

gharch-6

نکات مهم در هنگام خرید قارچ

اگر قصد دارید قارچ رو به مقدار زیاد تهیه کنید باید به نکاتی توجه داشته باشید تا قارچ سالم و تازه بخرید. رنگ سفید یکدست، اتصال ساقه به کلاهک، نبود چسبندگی روی سطح قارچ، بافت سفت بدون شل شدگی، نبود ترک خوردگی و لکه های تیره روی کلاهک قارچ از مهم ترین نکاتی هست که باید به اون ها توجه کنید.

خرید قارچ سالم و تازه کمک میکنه تا بتونید این ماده غذایی عالی رو با کیفیت بالاتر و به مدت بیشتری نگهداری کنید.

gharch-5

نگهداری از قارچ برای کوتاه مدت

اگر میزان قارچی که تهیه کردید زیاد نیست و می تونید اون رو در مدت کمتر از یک هفته مصرف کنید، اون ها رو بدون اینکه بشویید داخل یخچال بذارید. داخل یک ظرف پلاستیکی دردار پارچه نخی پهن کنید، قارچ های خشک و بدون آب رو بریزید و در ظرف رو ببندید و داخل یخچال بذارید. دقت کنید که قارچ ها رو در زمان مصرف بشویید.

gharch-1

نگهداری از قارچ برای بلند مدت

برای نگهداری از قارچ به مدت طولانی نیازه که اون رو در فریزر قرار بدید ولی قبل از اون باید قارچ رو بلانچ کنید و یا تفت بدید. برای بلانچ کردن داخل یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بذارید تا جوش بیاد. وقتی جوش اومد کمی آبلیمو اضافه کنید و قارچ ها رو داخل آب جوش بریزید. یک دقیقه بجوشونید و سپس بلافاصله داخل آب یخ بریزید.

gharch-4

قارچ ها رو آبکش کنید و وقتی آب اون ها خارج شد، داخل زیپ کیپ بریزید و داخل فریزر بذارید.

برای تفت دادن قارچ هم، کمی روغن داخل یک ماهیتابه بریزید و قارچ های تمیز و برش خورده رو چند دقیقه تفت بدید. برای طعم گرفتن قارچ می تونید از کمی نمک و آبلیمو استفاده کنید.

بعد از اینکه آب قارچ ها تبخیر شد، از روی حرارت بردارید و وقتی خنک شد داخل فریزر قرار بدید.

gharch-3

+

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn