به گزارش پارسینه پلاس، ترشی رب انار یکی از چاشنیهای خوشمزه و محبوب در آشپزی ایرانی است که طعمی ملس و دلپذیر دارد. ترشی رب انار معمولاً از ترکیب رب انار، سرکه، نمک و ادویهجات تهیه میشود و به غذاها عطر و طعم خاصی میبخشد.
ترشی رب انار به عنوان یک همراه عالی برای کبابها، سالادها و غذاهای مختلف سرو میشود و به افزایش اشتها کمک میکند. علاوه بر طعم لذیذ، این ترشی رب انار خواص آنتیاکسیدانی و ضد التهابی نیز دارد که به سلامت بدن کمک میکند.
مواد لازم برای ترشی انار
بادمجان کباب شده | یک عدد |
هویج متوسط | ۲ عدد |
گلکلم | ۳۰۰ گرم |
سیب ترش | ۲۰۰ گرم |
فلفل سبز تند | یک عدد |
کرفس | یک ساقه |
گردوی چرخ شده | ۱۰۰ گرم |
جوز هندی | یک قاشق چایخوری |
نمک | یک قاشق چایخوری |
رب انار ترش | یک تا یک و نیم پیمانه |
طرز تهیه
هویج، گل کلم، سیب ترش، فلفل سبز تند و کرفس را در خرد کن بریزید و ریز خرد کنید.
رب انار را اضافه کرده هم بزنید.
در شیشه در بسته به مدت ۱۰ روز در یخچال نگه دارید و سپس میل نمایید.
منبع: شمانیوز