ترشی انار را در فصل پاییز فراموش نکنید

به گزارش پارسینه پلاس، ترشی رب انار یکی از چاشنی‌های خوشمزه و محبوب در آشپزی ایرانی است که طعمی ملس و دلپذیر دارد. ترشی رب انار معمولاً از ترکیب رب انار، سرکه، نمک و ادویه‌جات تهیه می‌شود و به غذاها عطر و طعم خاصی می‌بخشد.

ترشی رب انار به عنوان یک همراه عالی برای کباب‌ها، سالادها و غذاهای مختلف سرو می‌شود و به افزایش اشتها کمک می‌کند. علاوه بر طعم لذیذ، این ترشی رب انار خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی نیز دارد که به سلامت بدن کمک می‌کند.

مواد لازم برای ترشی انار

بادمجان کباب شده یک عدد
هویج  متوسط  ۲ عدد
گل‌کلم ۳۰۰ گرم
سیب‌ ترش  ۲۰۰ گرم
فلفل سبز تند یک عدد
کرفس یک ساقه
گردوی چرخ شده ۱۰۰ گرم
جوز هندی   یک قاشق چایخوری
نمک یک قاشق چایخوری
 رب انار ترش یک تا یک و نیم پیمانه

طرز تهیه 

بادمجان را پوست بگیرید و ریز خرد کنید.

هویج، گل کلم، سیب ترش، فلفل سبز تند و کرفس را در خرد کن بریزید و ریز خرد کنید.

سبزیجات، بادنجان، گردو، جوز هندی و نمک را با  هم مخلوط کنید.

رب انار را اضافه کرده هم بزنید.

در شیشه در بسته به مدت ۱۰ روز در یخچال نگه دارید و سپس میل نمایید.

منبع: شمانیوز

+

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn