کد خبر : 135263
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۸
دسته‌بندی نشده
2 بازدید

بهترین دستور برای تهیه آش گندم / شب های پاییزی با این آش خوشمزه بیاد موندنی میشه

بهترین دستور برای تهیه آش گندم / شب های پاییزی با این آش خوشمزه بیاد موندنی میشه

شایانیوز- در فرهنگ غذایی ایرانی، آش جایگاه ویژه ای داره؛ تنوع زیاد این غذا و آش های محلی خیلی زیادی که در هر نقطه از کشور، طبخ میشن موید این مطلبه. آش رشته در این میون جایگاه ویژه تری داره و خیلی ها اون رو به عنوان غذای نذری می پزن. به غیر از آش

شایانیوز- در فرهنگ غذایی ایرانی، آش جایگاه ویژه ای داره؛ تنوع زیاد این غذا و آش های محلی خیلی زیادی که در هر نقطه از کشور، طبخ میشن موید این مطلبه. آش رشته در این میون جایگاه ویژه تری داره و خیلی ها اون رو به عنوان غذای نذری می پزن. به غیر از آش رشته، آش جو، آش برنج، آش اسفناج، آش گوجه و ده ها آش دیگه که هر کدوم طعم و مزه خاص خودشون رو دارن و واقعا لذیذن. آش گندم یکی دیگه از آش های سنتی ایرونیه که در ادامه این مطلب، طرز تهیه اون رو آموزش میدیم. تا پایان همراه ما باشید.

aash-6

مواد لازم برای تهیه آش گندم

گندم پوست کنده ۲ لیوان

سبزی آش یک کیلوگرم

عدس یک لیوان

لوبیا چیتی نصف لیوان

نخود نصف لیوان

پیاز ۴ عدد

سیر ۱۰ حبه

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم

نعناع خشک 3 قاشق غذاخوری

*سبزی آش گندم شامل تره، گشنیز، جعفری و اسفناج یا برگ چغندر به میزان مساویست.

aash-4

طرز تهیه آش گندم

مرحله اول

برای درست کردن آش گندم خوشمزه باید حبوبات این آش شامل نخود، لوبیا چیتی و عدس رو از حدود 12 ساعت قبل و گندم رو از 2 تا 3 ساعت قبل بشویید و خیس کنید.

مرحله دوم

بعد از اینکه حبوبات خیس خوردن و نفخشون از بین رفت، نخود و لوبیا رو باهم بپزید. عدس رو هم به صورت جداگانه بپزید و کنار بذارید.

مرحله سوم

گندم رو با کمی نمک و آب داخل قابلمه بریزید و روی شعله گاز بذارید تا کاملا بپزه. بعد از حدود یک ساعت که گندم پخت و لعاب داد، حبوبات پخته شده و سبزی آش رو به قابلمه گندم اضافه کنید.

aash-1

مرحله چهارم

پیازها رو پوست گرفته و نگینی خرد کنید. داخل ماهیتابه روغن ریخته و روی حرارت بذارید. وقتی داغ شد پیازها رو کاملا سرخ کنید. سپس زردچوبه، سیر له شده و نعنا خشک رو اضافه کنید و بعد از چند ثانیه وقتی عطر سیر و نعنا خارج شد، از روی حرارت بردارید.

مرحله پنجم

بعد از حدود یک ساعت از جوشیدن سبزی آش خرد شده، مخلوط پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ رو به قابلمه آش گندم اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه هم بریزید و حدود نیم ساعت زمان بدید تا مزه مواد به خورد هم بره و آش کاملا جا بیفته. در مدت پخت آش گندم بهتره در قابلمه رو نبندید تا آش سر نره.

مرحله ششم

وقتی آش گندم جا افتاد و به غلظت مورد نظرتون رسید، اون رو داخل ظرف بکشید و با نعنا داغ و پیاز داغ تزئین کنید. نوش جان.

aash-2

اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با کلی دستورهای عالی دنبال کنید.

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn