بهترین دستور برای تهیه آش گندم / شب های پاییزی با این آش خوشمزه بیاد موندنی میشه
شایانیوز- در فرهنگ غذایی ایرانی، آش جایگاه ویژه ای داره؛ تنوع زیاد این غذا و آش های محلی خیلی زیادی که در هر نقطه از کشور، طبخ میشن موید این مطلبه. آش رشته در این میون جایگاه ویژه تری داره و خیلی ها اون رو به عنوان غذای نذری می پزن. به غیر از آش
شایانیوز- در فرهنگ غذایی ایرانی، آش جایگاه ویژه ای داره؛ تنوع زیاد این غذا و آش های محلی خیلی زیادی که در هر نقطه از کشور، طبخ میشن موید این مطلبه. آش رشته در این میون جایگاه ویژه تری داره و خیلی ها اون رو به عنوان غذای نذری می پزن. به غیر از آش رشته، آش جو، آش برنج، آش اسفناج، آش گوجه و ده ها آش دیگه که هر کدوم طعم و مزه خاص خودشون رو دارن و واقعا لذیذن. آش گندم یکی دیگه از آش های سنتی ایرونیه که در ادامه این مطلب، طرز تهیه اون رو آموزش میدیم. تا پایان همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه آش گندم
گندم پوست کنده ۲ لیوان
سبزی آش یک کیلوگرم
عدس یک لیوان
لوبیا چیتی نصف لیوان
نخود نصف لیوان
پیاز ۴ عدد
سیر ۱۰ حبه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم
نعناع خشک ۳ قاشق غذاخوری
*سبزی آش گندم شامل تره، گشنیز، جعفری و اسفناج یا برگ چغندر به میزان مساویست.
طرز تهیه آش گندم
مرحله اول
برای درست کردن آش گندم خوشمزه باید حبوبات این آش شامل نخود، لوبیا چیتی و عدس رو از حدود ۱۲ ساعت قبل و گندم رو از ۲ تا ۳ ساعت قبل بشویید و خیس کنید.
مرحله دوم
بعد از اینکه حبوبات خیس خوردن و نفخشون از بین رفت، نخود و لوبیا رو باهم بپزید. عدس رو هم به صورت جداگانه بپزید و کنار بذارید.
مرحله سوم
گندم رو با کمی نمک و آب داخل قابلمه بریزید و روی شعله گاز بذارید تا کاملا بپزه. بعد از حدود یک ساعت که گندم پخت و لعاب داد، حبوبات پخته شده و سبزی آش رو به قابلمه گندم اضافه کنید.
مرحله چهارم
پیازها رو پوست گرفته و نگینی خرد کنید. داخل ماهیتابه روغن ریخته و روی حرارت بذارید. وقتی داغ شد پیازها رو کاملا سرخ کنید. سپس زردچوبه، سیر له شده و نعنا خشک رو اضافه کنید و بعد از چند ثانیه وقتی عطر سیر و نعنا خارج شد، از روی حرارت بردارید.
مرحله پنجم
بعد از حدود یک ساعت از جوشیدن سبزی آش خرد شده، مخلوط پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ رو به قابلمه آش گندم اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه هم بریزید و حدود نیم ساعت زمان بدید تا مزه مواد به خورد هم بره و آش کاملا جا بیفته. در مدت پخت آش گندم بهتره در قابلمه رو نبندید تا آش سر نره.
مرحله ششم
وقتی آش گندم جا افتاد و به غلظت مورد نظرتون رسید، اون رو داخل ظرف بکشید و با نعنا داغ و پیاز داغ تزئین کنید. نوش جان.
اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با کلی دستورهای عالی دنبال کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰