کد خبر : 107084
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۳ - ۶:۳۰
3 بازدید

روش نگهداری آجیل بدون پوست در منزل را یاد بگیرید!

روش نگهداری آجیل بدون پوست در منزل را یاد بگیرید!

به گزارش برنا؛ برای حفظ کیفیت آجیل، آنها را از پیاز و سایر غذاهای پربو دور نگه دارید. آنها تمایل دارند بوی مواد غذایی و غیر غذایی اطراف را به خود بگیرند. طبق توصیه کارشناسان آجیل پوست کنده شده را می‌توان تا سه ماه در دمای اتاق نگهداری کرد. آجیل‌های پوست کنده یا بدون پوست

به گزارش برنا؛ برای حفظ کیفیت آجیل، آنها را از پیاز و سایر غذاهای پربو دور نگه دارید. آنها تمایل دارند بوی مواد غذایی و غیر غذایی اطراف را به خود بگیرند.

طبق توصیه کارشناسان آجیل پوست کنده شده را می‌توان تا سه ماه در دمای اتاق نگهداری کرد. آجیل‌های پوست کنده یا بدون پوست را تا شش ماه در یخچال نگهداری کنید.

البته اصل بر این است برای اینکه بیشترین طعم را از آجیل خود ببرید، آنها را در یک ظرف در بسته در مکانی خنک و تاریک نگهداری کنید.

اگرچه آجیل‌ها در نهایت می‌توانند فاسد شوند، اما رطوبت کافی برای حمایت از رشد سریع باکتری‌ها به خودی خود ندارند. بادام زمینی و گردو زودتر فاسد می‌شوند، اگر فضا محدود است ابتدا آنها را در یخچال نگهداری کنید. بادام هندی و بادام کمترین خطر فساد را دارند.

در هر حال، خنکی یخچال از تجزیه چربی‌های غیراشباع جلوگیری می‌کند و در نهایت سرعت فساد را کاهش می‌دهد.

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn