دستور تهیه کلوچه هویجی خانگی
نام: کلوچه هویجتعداد نفرات: ۶ نفر مدت زمان آمادهسازی: ۴۵ دقیقه مواد لازم: هویج : ۵ عدد کره : ۵۰ گرم مارگارین: ۵۰ گرم روغن: یک قاشق غذاخوری ماست: یک قاشق غذاخوری وانیل : یک قاشق غذاخوری دارچین، شکر و بیکینگ پودر: هر کدام یک قاشق چایخوری آرد: ۴ لیوان مغز گردو : یک قاشق
نام: کلوچه هویج
تعداد نفرات: ۶ نفر
مدت زمان آمادهسازی: ۴۵ دقیقه
مواد لازم:
هویج : ۵ عدد
کره : ۵۰ گرم
مارگارین: ۵۰ گرم
روغن: یک قاشق غذاخوری
ماست: یک قاشق غذاخوری
وانیل : یک قاشق غذاخوری
دارچین، شکر و بیکینگ پودر: هر کدام یک قاشق چایخوری
آرد: ۴ لیوان
مغز گردو : یک قاشق غذاخوری
روش تهیه:
۱. هویج رنده شده را با شکر بپزید تا آب آن کشیده شود. گردو و دارچین را اضافه کنید و بگذارید مخلوط خنک شود.
۲. برای خمیر کلوچه مواد دیگر به غیر از آرد را در یک کاسه بریزید و آرد را به تدریج اضافه کنید و ورز دهید تا خمیری بدست آید که به دست نچسبد و قوام داشته باشد.
۳. خمیرها را به شکل دایرهای صاف کنید. روی هر دایره یک قاشق از مواد بریزید و یک لایه دیگر خمیر روی آن بگذارید.
۴. کلوچهها را روی سینی فر بچینید و ۱۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه بپزید تا طلایی شوند.
نکته: میتوانید از مربای هویج آاده هم برای پر کردن داخل کلوچهها استفاده کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0