کد خبر : 108401
تاریخ انتشار : جمعه ۲۰ مهر ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۴
2 بازدید

دستور تهیه کلوچه هویجی خانگی

دستور تهیه کلوچه هویجی خانگی

نام: کلوچه هویجتعداد نفرات: ۶ نفر مدت زمان آماده‌سازی: ۴۵ دقیقه مواد لازم: هویج : ۵ عدد کره : ۵۰ گرم مارگارین: ۵۰ گرم روغن: یک قاشق غذاخوری ماست: یک قاشق غذاخوری وانیل : یک قاشق غذاخوری دارچین، شکر و بیکینگ پودر: هر کدام یک قاشق چایخوری آرد: ۴ لیوان مغز گردو : یک قاشق

نام: کلوچه هویج
تعداد نفرات: ۶ نفر

مدت زمان آماده‌سازی: ۴۵ دقیقه

مواد لازم:

هویج : ۵ عدد

کره : ۵۰ گرم

مارگارین: ۵۰ گرم

روغن: یک قاشق غذاخوری

ماست: یک قاشق غذاخوری

وانیل : یک قاشق غذاخوری

دارچین، شکر و بیکینگ پودر: هر کدام یک قاشق چایخوری

آرد: ۴ لیوان

مغز گردو : یک قاشق غذاخوری

روش تهیه:

۱. هویج رنده شده را با شکر بپزید تا آب آن کشیده شود. گردو و دارچین را اضافه کنید و بگذارید مخلوط خنک شود.

۲. برای خمیر کلوچه مواد دیگر به غیر از آرد را در یک کاسه بریزید و آرد را به تدریج اضافه کنید و ورز دهید تا خمیری بدست آید که به دست نچسبد و قوام داشته باشد.

۳. خمیرها را به شکل دایره‌ای صاف کنید. روی هر دایره یک قاشق از مواد بریزید و یک لایه دیگر خمیر روی آن بگذارید.

۴. کلوچه‌ها را روی سینی فر بچینید و ۱۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه بپزید تا طلایی شوند.

نکته: می‌توانید از مربای هویج آاده هم برای پر کردن داخل کلوچه‌ها استفاده کنید.

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn