شایانیوز- کیک های خونگی خوشمزه زیادی هست که به راحتی آماده میشن و مواد اولیه پیچیده و زیادی ندارن. شما می تونید کیک هویج و گردو، کیک سیب و دارچین و کیک اسفنجی شکلاتی رو با دستورهای خوبی که قبلا براتون گذاشتیم درست کنید و از خوردن اون ها لذت ببرید.
حالا که پاییزه درست کردن کیک هایی مثل کیک کدو حلوایی و کیک خرمالو هم خیلی جذابه. بعضی کیک های خونگی هم همه سال طرفدار دارن و میشه اون ها رو خیلی سریع و ساده آماده کرد؛ مثل کیک یزدی که خیلی محبوب و پرطرفداره. توی این مطلب، طرز تهیه کیک یزدی رو به روشی متفاوت و با طعمی خاص و عالی بهتون آموزش میدیم. تا پایان همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک یزدی
آرد قنادی 2 پیمانه
آرد بادام یک پیمانه
تخم مرغ دو عدد
ماست یونانی یک فنجون
شکر یک و نیم پیمانه
روغن نباتی یک چهارم فنجون
کره ۱۰۰ گرم
پودر هل یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
گلاب یک قاشق چایخوری
زعفرون دم کرده یک قاشق غذاخوری
عسل به مقدار لازم
پودر پسته به مقدار لازم
طرز تهیه کیک یزدی
مرحله اول
ماست، تخم مرغ و کره روز از نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسن. فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه. آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و 2 بار الک کنید و کنار بذارید.
مرحله دوم
تخم مرغ ها، وانیل و شکر رو با همزن برقی بزنید تا یه مایه کرم رنگ و کشدار به دست بیاد. سپس ماست، کره و روغن رو اضافه کنید و همچنان با همزن برقی بزنید تا حجم شون زیاد بشه.
مرحله سوم
حالا پودر هل، آرد گندم و آرد بادوم رو اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مایه کیک یزدی یکدست بشه. در آخر گلاب و زعفرون رو بریزید و آروم هم بزنید تا مخلوط بشن.
مرحله چهارم
کپسول های کیک یزدی رو داخل قالب ها قرار بدید. به اندازه دو سوم کپسول ها رو با مایه کیک یزدی پر کنید و قالب رو داخل فر بذارید.
مرحله پنجم
حدود 25 تا 30 دقیقه زمان لازمه تا کیک یزدی خونگی پف کنه و بپزه. سپس اونها رو از فر خارج کنید و اجازه بدید خنک بشن.
مرحله ششم
عسل رو با کمی آب ولرم مخلوط کنید سپس با قلم موی سیلیکونی روی کیک یزدی ها بمالید. مقداری پودر پسته هم روی اونها بریزید و داخل ظرف مورد نظرتون قرار بدید و سرو کنید. نوش جان.
اگر به آشپزی علاقمند هستید، اینجا رو با کلی دستورهای عالی دنبال کنید.