احتمال ابتلا به سکته قلبی با مصرف این روغن کاهش می‌یابد

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، پرفشاری خون و سکته‌های قلبی و مغزی عواملی‌ است که این روزها بیش از پیش در بین سنین مختلف حتی سنین پایین شایع است.

مصرف روغن کنجد می‌تواند خطر بروز سکته‌های قلبی را کاهش دهد و فشار خون را تنظیم کند. همچنین این روغن غنی از کلسیم و آهن بوده و برای تقویت استخوان‌ها مفید است.

در طب سنتی روغن کنجد برای بهبود آرتروز، کاهش کلسترول بد خون و لطافت و شادابی پوست نیز توصیه شده است.

منبع خبر: همشـهری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn