(ویدئو) پخت استیک T-Bone روی کباب پز به روش آشپز روستایی داغستانی


در این ویدئو یک آشپز مشهور ساکن روستاهای داغستان کشور روسیه را خواهید دید که با گوشت گاو یک استیک خوشمزه درست می کند. استیک تی-بُن (انگلیسی: T-bone steak) شاملِ برشی از گوشت گاو/گوساله است که یک استخوان T شکل را شامل می‌شود. در «استیک تی-بُن»، این برش، از قسمت جلویی گوشت کمر گوساله تهیه می‌شود و به همین دلیل بیشتر شامل «راسته» است تا «فیله».

(ویدئو) پخت استیک T-Bone روی کباب پز به روش آشپز روستایی داغستانی






 

+

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn