جشنواره غذاهای دیوالی، رنگین‌کمانی از طعم‌ها

جشنواره غذاهای هندی، رنگین‌کمانی از طعم‌های خاص

جشنواره غذاهای هندی، رنگین‌کمانی از طعم‌های خاصاختصاصی «تابناک با تو»؛ جشنواره هندی دیوالی هفته گذشته در دبی آغاز به کار کرد و تا هفتم نوامبر ادامه دارد. این رویداد فرهنگی شامل نمایش آتش‌بازی و بازار محصولات هندی، به علاوه نمایش‌های فرهنگی مختلف، تحت نظارت فستیوال‌های دبی و شرکت‌های خرده‌فروشی است.

این جشنواره به دلیل سرو لذیذترین غذاهای سنتی هندی معروف شده‌است و بسیاری از رستوران‌های دبی غذاهای هندی را عرضه می‌کنند.

جشنواره غذاهای هندی، رنگین‌کمانی از طعم‌های خاص

برخی از غذاها معمولاً در طول روزهای جشنواره بین دوستان و خانواده رد و بدل و در جشن دیوالی سرو می‌شوند. وب سایت «تایمز آو ایندیا» لیستی از معروف‌ترین غذاهای هندی دیوالی را معرفی کرده که برجسته‌ترین آن‌ها عبارتند از:

 

گلاب جامون

معروف‌ترین دسر این جشن، گلوله‌های کوچک خمیر سرخ شده در شربت شکر است بسیار شبیه به دسر «لقمات» عربی است. شاید به خاطر همین است که اهالی دبی، از دیدن این دسرهای هندی سر ذوق می‌آیند. 

جشنواره غذاهای هندی، رنگین‌کمانی از طعم‌های خاص

 

 سمبوسه

سمبوسه یک غذای معروف در خاورمیانه است و هر کشوری یک نسخه متمایز از آن را دارد؛ مثلثی از آرد پر شده از سبزیجات یا گوشت.

جشنواره غذاهای هندی، رنگین‌کمانی از طعم‌های خاص

 

 بوندا

یکی از غذاهای سنتی معروف هندی است که در خیابان ها و بازارهای هند به فروش می‌رسد و معمولاً از پوره سیب‌زمینی تهیه می‌شود و به شکل توپ‌های سرخ‌شده و ترد است.

جشنواره غذاهای هندی، رنگین‌کمانی از طعم‌های خاص

 

موروکو

یک میان وعده محبوب در جنوب هند است که از آرد برنج تهیه می‌شود و در مناطق شمالی به نام «چاکلی» شناخته می‌شود. تهیه این غذا آسان است و معمولا با چای سرو می‌شود.

جشنواره غذاهای هندی، رنگین‌کمانی از طعم‌های خاص

 

 حلوا سوجی

یک غذای رایج در هند است و معمولا در فستیوال‌ها، کارناوال‌ها و تولدها و یا سر میز شام سرو می‌شود. از آنجایی که یکی از غذاهای مورد علاقه همه است، معمولاً با آجیل تزئین می‌شود تا خوشمزه‌تر بشود.

جشنواره غذاهای هندی، رنگین‌کمانی از طعم‌های خاص

 

شایان ذکر است که جشنواره دیوالی بیش از آنکه یک جشن باشد، سعی دارد رویدادی برای نمایش تنوع فرهنگی و خلاقیت هنری باشد و فعالیتی با هدف شاد شدن همه است و تا هفت نوامبر ادامه دارد. جشن دیوالی سالانه بین ماه‌های اکتبر و نوامبر برگزار می‌شود، اما تاریخ دقیق آن هر سال تغییر می‌کند زیرا تقویم هندو بر اساس چرخه ماه تنظیم شده است. در این روز، هندی‌ها چراغ‌های روغنی و شمع‌ها را روشن می‌کنند تا مژده پیروزی نور بر تاریکی و خیر بر شر را جشن بگیرند و غذاهای خوشمزه می‌پزند. 

جشنواره غذاهای هندی، رنگین‌کمانی از طعم‌های خاص

جشنواره غذاهای هندی، رنگین‌کمانی از طعم‌های خاص

+

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn