(ویدئو) عملیات تماشایی تولید انبوه سوشی در یک کارخانه اتوماتیک ژاپنی


سوشی خوراکی برنجی در آشپزی ژاپنی است و آمیزه‌ای است از برنج پختهٔ ژاپنی با چاشنی سرکه، چندین گونه خوراک دریایی (بیشتر خام)، سبزیجات و تخم مرغ که به‌صورت سرد خورده می‌شود. در این ویدئو نحوه تولید انبوه سوشی را در ژاپن مشاهده می کنید.

(ویدئو) عملیات تماشایی تولید انبوه سوشی در یک کارخانه اتوماتیک ژاپنی






+

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn