کد خبر : 129099
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 5 نوامبر 2024 - 18:41
0 بازدید

طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه در خانه

طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه در خانه

به گزارش همشهری آنلاین، پیراشکی گوشی یک غذای مجلسی و فوق‌العاده خوشمزه و مفید بوده که بزرگ و کوچک (به ویژه کودکان) آن را دوست دارند. این غذای شگفت‌انگیز را می‌توانید به عنوان پیش‌غذا یا به عنوان یکی از غذاهای فرعی روی میز سلف سرویس بچینید و مطمئن باشید که از رنگ و بوی آن

به گزارش همشهری آنلاین، پیراشکی گوشی یک غذای مجلسی و فوق‌العاده خوشمزه و مفید بوده که بزرگ و کوچک (به ویژه کودکان) آن را دوست دارند. این غذای شگفت‌انگیز را می‌توانید به عنوان پیش‌غذا یا به عنوان یکی از غذاهای فرعی روی میز سلف سرویس بچینید و مطمئن باشید که از رنگ و بوی آن به طور مدهوش‌کننده‌ای استقبال می‌شود.

امروز در این مقاله قصد داریم دستورالعمل پیراشکی گوشت را با هم یاد بگیریم. آیا برای آن آماده هستید؟

طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه در خانه

مواد اولیه تهیه پیراشکی گوشت

بیاید ابتدا با هم مواد اولیه پیراشکی گوشت را چک کنیم. موارد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت عبارتند از:

مواد لازم

مقدار (برای چهار نفر)

گوشت چرخ کرده

۲۵۰ گرم

فلفل دلمه‌ای متوسط

۱ عدد

پیاز متوسط

۱ عدد

قارچ

۲۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی

۱ قاشق غذاخوری

آبلیمو

۱ قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا (در صورت لزوم)

۱۰۰ گرم

نمک

به مقدار لازم

فلفل سیاه

به مقدار لازم

زردچوبه

به مقدار لازم

روغن

به مقدار لازم

اگر قصد دارید خمیر پیراشکی را خودتان در خانه تهیه کنید، به این موارد نیاز دارید:

مواد لازم

مقدار

آرد سفید

۱.۵ تا ۲ لیوان الک شده

تخم‌مرغ

۳ عدد

آب ولرم

نضف لیوان

روغن مایع

۴ قاشق غذاخوری

خمیر مایه فوری

۱ قاشق غذاخوری

شکر

۱ قاشق غذاخوری

حال که با مواد اولیه آشنا شدیم، بهتر است به سراغ طرز تهیه پیراشکی گوشت به صورت گام به گام برویم.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی کرمدار | فوت‌وفن درست کردن پیراشکی بازاری در خانه

طرز تهیه پیراشکی گوشت خانگی

تهیه مواد میانی پیراشکی گوشت

طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه در خانه

اولین قدم در دستورالعمل تهیه پیراشکی، سرخ کردن پیازها است. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در تابه داغ بریزید. وقتی حسابی طلایی و شفاف شدند، گوشت را اضافه کنید.

بعد از طلایی شدن پیازها، گوشت چرخ کرده را همراه زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید تا بوی زهم گوشت گرفته شود.

در ادامه نیز قارچ‌ها را به شکل نگینی یا گرد (طبق سلیقه شما) خرد و به تابه اضافه کنید. در این مرحله بهتر است کمی آبلیمو نیز اضافه کنید تا قارچ‌ها سیاه نشوند. سپس فلفل دلمه‌ای را نیز نگینی خرد کنید و به تابه بیفزایید. آنقدری مواد را تفت دهید تا سبزیجات به خوبی سرخ و نرم شوند.

حال وسط تابه مواد را باز و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید تا بوی خامی آن گرفته شود. نمک را در این مرحله بزنید. پس از چند دقیقه که مواد به خوبی مخلوط شد. تابه را خاموش کنید و اجازه دهید مواد سرد شوند.

تهیه خمیر پیراشکی گوشت

برای به عمل آوردن آن، خمیر مایه فوری را همراه شکر و آب ولرم داخل یک ظرف مخلوط می‌کنیم و در ظرف را می‌گذاریم. بهتر است آن را در جایی نسبتاً گرم بگذارید تا حباب بزند. برای این کار ده دقیقه کافی است.

طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه در خانه

پس از ده دقیقه که خمیر مایه به عمل آمد، آن را در ظرفی گود دار بریزید و نمک و روغن مایع را اضافه و مخلوط کنید تا یکدست شوند.

حال برای چسبندگی مواد، مقداری آرد اضافه می‌کنید. باید مراقب باشید آنقدری آرد اضافه شود که خمیر سفت نباشد. حالا مواد را به مدت ۱۵ دقیقه ورز دهید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه در خانه

بعد از ۱۵ دقیقه ورز دادن، خمیر را در یک ظرف مسطح بریزید و روی آن را با سلفون بپوشانید. آن را به مدت یک ساعت در جای گرم قرار دهید تا استراحت کند.

طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه در خانه

پس از گذشت یک ساعت، مواد را کم ورز دهید تا باد آن خالی شود، حالا با وردنه سطح آن را صاف و یکدست کنید. سپس با قالب گرد، خمیر را جدا کنید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه در خانه

حال مقداری از گوشت را داخل خمیر قالب زده بریزید و کمی پنیر پیتزا (اختیاری) اضافه کنید. حال لبه خمیر را مانند یک هلال ماه ببندید و با چنگال آن را سفت کنید.

حال پیراشکی‌ها را داخل سینی فر می‌گذاریم تا به خوبی پخته شوند. توجه کنید که سینی فر را باید چرب کنید و پیراشکی‌ها را با فاصله بگذارید تا به ظرف نچسبند. دمای فر بین ۱۵۰ تا ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد باشد و برای پخت پیراشکی گوشت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کافی است.

غذا آماده است. حالا می‌توانید نوش‌جان کنید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه در خانه

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی قارچ | فینگر فودی ساده، خوشمزه و بین المللی

ترفندهای تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه

برای ترفندهای تهیه پیراشکی گوشت در خانه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ترکیب زرده تخم‌مرغ و شیر روی پیراشکی‌ها می‌تواند جلوه و مزه بی‌مانندی به آن‌ها بدهد.

  • ریختن کنجد و سیاه‌دانه پیش از قرار دادن در فر، روی پیراشکی‌ها به تزئین آن کمک می‌کند.

  • فراموش نکنید که برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ‌ها، به آن مقدار کمی آبلیمو بزنید.

  • برای کار راحت‌تر با خمیر، اندکی دستتان را خیس کنید، تا مواد به آن نچسبد.

طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه در خانه

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دونات سیب | پیراشکی جذاب برای بچه مدرسه ای ها

ارزش غذایی پیراشکی گوشت چقدر است؟

هر پیراشکی گوشت ۳۴۷ کیلوکالری است که در آن مواد معدنی زیر وجود دارد:

چربی کل

۲۲ گرم

چربی اشباع

۶.۴ گرم

کلسترول

۳۴ میلی‌گرم

سدیم

۴۳۸ میلی‌گرم

کربوهیدرات کل

۲۵ گرم

فیبر

۰.۹ گرم

شکر

۰.۱ گرم

پروتئین

۱۲ گرم

کلسیم

۱۱ میلی‌گرم

آهن

۲.۳ میلی‌گرم

پتاسیم

۱۱۳ میلی‌گرم

در این مقاله سعی داشتیم تا با ارائه طرز تهیه پیراشکی گوشت، به آشپزخانه شما جانی دیگر هدیه بدهیم. امید است که از این غذا در مجالس شاد خود استفاده کنید.

منبع خبر: همشـهری

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.