(ویدئو) غذای خیابانی در کره؛ تهیه توفوی نرم با سنگ آسیاب در سئول


توفو یا «پنیر سویا» غذایی است که از فرایند بستن شیر سویا به دست می‌آید. این شیر دلمه بسته را با فشار به قالب‌های سفید نرم تبدیل می‌کنند. خاستگاه توفو چین است و امروزه بخشی از آشپزی کشورهای آسیای جنوب شرقی، همچون چین، ژاپن، کره، اندونزی، ویتنام و دیگر کشورها را تشکیل می‌دهد.

(ویدئو) غذای خیابانی در کره؛ تهیه توفوی نرم با سنگ آسیاب در سئول






+

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn