به گزارش پارسینه به نقل از فرادید، ایل بختیاری در اواخر دوران قاجار تاثیر بسیار زیادی بر وقایع و رویدادهای سیاسی ایران داشت. در این دوران سران این ایل به دلیل قراردادی که با شرکتهای نفت خارجی در حفظ امنیت جادهها و تاسیسات نفتی جنوب غرب کشور بسته بودند، از درآمدهای سرشار نفتی برخوردار شدند.
این درآمدها به اضافۀ نفرات آماده به رزمی که آنها در اختیار داشتند، از ایل بختیاری یک قدرت تاثیر گذار در سپهر سیاست ایران ساخته بود.
به همین جهت بود که ورود سران ایل بختیاری به میدان انقلاب مشروطه از رویدادهای موثر در پیروزی این جنبش به شمار میآید. پس از مشروطه برخی از سران این ایل مانند سردار اقبال و محمد تقی اسعد بختیاری (امیر جنگ) به نمایندگی مجلس رسیدند.
اما روی کار آمدن رضاخان اوضاع متفاوتی را برای سران ایل بختیاری پدید آورد. در سال ۱۳۱۲ جمعی از سران بختیاری از جمله سردار اقبال، امیر جنگ و جعفرقلیخان سردار بهادر به دستور رضاخان به زندان افتادند و برخی از آنها در همانجا به دستور شاه به قتل رسیدند.
عکسهایی که در اینجا ملاحظه میکنید مربوط به اوایل دوران سلطنت پهلوی یعنی حدودا بین سالهای ۱۳۰۲ تا ۱۳۱۶ است؛ در این عکسها جمعی از دختران سران ایل بختیاری از جمله بیبی افسر اسعد (دختر محمدتقی خان امیر جنگ)، بیبی خاور اسفندیاری بختیاری (دختر سردار اقبال)، بیبی اختر اسعد (دختر محمد تقی خان امیر جنگ) و نازی خانم (دختر نجفقلی صمصامالسلطنه) حضور دارند.
عکسهای اول و دوم در محوطۀ کافه بلدیه تهران گرفته شدهاند که از نخستین کافههای شهر تهران به شمار میآمد و در محل کنونی تئاتر شهر واقع شده بود.
دومین عکس در منطقۀ درکۀ تهران گرفته شده است.
عکس آخر در یک باغ خصوصی در شمیران تهران ثبت شده است.