ساخت زندانهای زجرآور مجازی برای مجرمان
بهگزارش همشهری آنلاین به نقل از انگجت، این سیستم با نام Cognify و عملکرد آن بهطور خلاصه اینگونه است که به جای حبس کردن زندانیان برای مدت طولانی، زندانیان در معرض خاطرات مصنوعی در یک محیط مجازی قرار میگیرند و یک حبس ابد کامل در عرض چند ساعت برای آنها شبیهسازی میشود. همچنین باعث میشود
بهگزارش همشهری آنلاین به نقل از انگجت، این سیستم با نام Cognify و عملکرد آن بهطور خلاصه اینگونه است که به جای حبس کردن زندانیان برای مدت طولانی، زندانیان در معرض خاطرات مصنوعی در یک محیط مجازی قرار میگیرند و یک حبس ابد کامل در عرض چند ساعت برای آنها شبیهسازی میشود. همچنین باعث میشود باور کند مرتکب قتل شده و یک عمر در زندان گذرانده است. این سیستم محتوایی سفارشیسازیشده با هوش مصنوعی ایجاد میکند که به اطلاعات بصری تبدیل میشود و به مغز زندانی و همچنین بخشهایی از DNA و RNA که مربوط به شکلگیری حافظه بلندمدت، القا میشود.
این سیستم مجرم را بهعنوان یک بیمار درنظر میگیرد و با استفاده از واقعیت مجازی درون یک کپسول، هدستی روی سر او قرار میگیرد تا احساس پشیمانی و درد در او تحریک شود. این فرایند باعث میشود مجرم تجربه قربانی را از سر بگذارند و به این ترتیب از جرم خود درس بگیرد.
البته در حال حاضر چنین فناوری وجود ندارد و Cognify تنها یک پیشنهاد است. با این حال، الغیلی ادعا میکند که آزمایشهای انجام شده روی حیوانات ثابت میکند که این فرایند میتواند در آینده روی انسانها نیز کار کند. بهعنوان مثال، مطالعهای که درماه مارس در مجله علمی Nature منتشر شد و در آن از موشها بهعنوان سوژههای آزمایشی استفاده شد، نشان داد که احتمالاً خاطرات توسط رشتههای شکسته و ترمیم شده DNA شکل میگیرند.
البته اگر چنین سیستمی به واقعیت تبدیل شود پیامدها و آثار اخلاقی وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد. الغیلی میگوید: «Cognify میتواند ظرف یک دهه آینده اتفاق بیفتد، اما اگر بر محدودیتهای اخلاقی که آزمایش چنین فناوریهایی را محدود میکند، غلبه کنیم.»
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0