به گزارش پارسینه پلاس، در این مطلب به ۷ ماده غذایی برای اجتناب از خوردن با معده خالی اشاره کردهایم.
اسید بالای مرکبات و تاثیر بر معده خالی
مرکبات: در حالی که مرکباتی مانند پرتقال، گریپ فروت و لیمو سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان هستند، خوردن آنها با معده خالی میتواند باعث ناراحتی شود. اسیدیته بالای این میوهها میتواند پوشش معده را تحریک کند و منجر به ریفلاکس اسید، نفخ یا سوزش سر دل شود. اسیدیته بالای مرکبات می تواند باعث تحریک یا سوزش سر دل شودو میتواند تولید اسید معده را افزایش دهد و منجر به ناراحتی شود.
قهوه: برای بسیاری از مردم، یک فنجان قهوه اولین چیزی است که در صبح به سراغش میآیند. در حالی که قهوه باعث افزایش سریع انرژی می شود، نوشیدن آن با معدهخالی میتواند مشکل ساز باشد. کافئین موجود در قهوه تولید اسید معده را تحریک میکند، اما وقتی غذایی برای جذب آن وجود نداشته باشد، می تواند به مرور زمان منجر به رفلاکس اسید، سوزش سر دل یا زخم معده شود. علاوه بر این، قهوه میتواند باعث کمآبی بدن شود، بهویژه زمانی که بدون غذا مصرف شود.
غذاهای ادویهدار تند: این غذاها، اگرچه طعم دار هستند، اما با معدهخالی میتوانند بسیار تند باشند. وقتی بدون هیچ غذایی برای تخفیف اثر ادویه ها مصرف شوند، میتوانند باعث افزایش تولید اسید معده شوند. این ممکن است منجر به ناراحتی، مانند رفلاکس اسید، سوزش سر دل، یا حتی گاستریت شود. علاوه بر این، برخی ادویهها میتوانند پوشش معده را تحریک کرده و در برابر التهاب آسیب پذیرتر کنند.
ماست: اگرچه ماست به طور کلی یک خوراکی سالم در نظر گرفته میشود، اما مصرف آن با معدهخالی ممکن است بهترین ایده نباشد، به خصوص برای کسانی که معده حساسی دارند. اسیدیته بالای ماست می تواند با اسید معده تداخل داشته باشد و باعث تحریک یا ناراحتی شود. علاوه بر این، باکتریهای زنده موجود در ماست، که برای سلامت روده مفید هستند، میتوانند توسط محیط اسیدی مختل شوند و اثربخشی آنها کاهش پیدا کند.
شیرینی: غذاهای شیرین مانند شیرینیها، کیکها و غلات شیرین ممکن است راهی شیرین برای شروع روز به نظر برسند، اما زمانی که با معده خالی مصرف شوند میتوانند سطح قند خون را افزایش دهند. این منجر به انفجار سریع انرژی و به دنبال آن سقوط شدید انرژیی (افزایش و سقوط سریع قند خون) میشود و به شما احساس تنبلی و تحریک پذیری میدهد. علاوه بر این، مصرف غذاهای شیرین به صورت ناشتا میتواند باعث نفخ و سوء هاضمه شود.
غذاهای سرخ شده: این غذاها مانند سیب زمینی سرخ کرده، دونات یا مرغ سرخ شده سخت هضم میشوند. خوردن غذاهای سرخ شده با معده خالی میتواند سیستم گوارش را بیش از حد تحت فشار قرار دهد و منجر به سوء هاضمه و نفخ شود. محتوای چربی بالا در غذاهای سرخ شده همچنین میتواند سرعت هضم را کم کند و امکان دارد باعث ناراحتی یا حتی حالت تهوع شود.
منبع: همشهری آنلاین
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰