قیمت سکه امروز دوشنبه ۲۱ آبان / حباب سکه به کف رسید؛ آرامش قبل طوفان است؟
شایانیوز- امروز دوشنبه ۲۱ آبان بازار طلا و سکه امروز در حالی آغاز به کار میکند که نوسان منفی قیمتها همچنان تداوم دارد و کاهش تقاضا به همراه افت ارزش ارز و ثبات نسبی قیمت طلای جهانی بر شدت آن افزوده است؛ روندی که در پی آن قیمت طلا و سکه با کاهش ارزش سنگین همراه شد و
شایانیوز- امروز دوشنبه ۲۱ آبان بازار طلا و سکه امروز در حالی آغاز به کار میکند که نوسان منفی قیمتها همچنان تداوم دارد و کاهش تقاضا به همراه افت ارزش ارز و ثبات نسبی قیمت طلای جهانی بر شدت آن افزوده است؛ روندی که در پی آن قیمت طلا و سکه با کاهش ارزش سنگین همراه شد و در کانال پایین قرار گرفت.
آخرین انس طلا امروز تا لحظه تنظیم این گزارش ۲/۶۶۹.۳۹ (دو هزار و ششصد وشصت و نه ممیز سی و نه) دلار با تغییر چشم گیری نسبت به دیروز همراه است؛ همچنین توانسته روی قیمت طلا و سکه تاثیر منفی بگذارد به طوری که سکه امامی امروز تا لحظه تنظیم این گزارش با ریزش ۱/۵۹ درصدی به قیمت ۴۹/۱۲۵/۰۰۰ میلیون تومان دست یافت همچنین سکه تمام بهار آزادی با افت ۱/۸۵ درصدی رو به رو شده و با نرخ ۴۷/۳۹۵/۰۰۰ میلیون تومان و به فروش میرسد.
نیم و ربع سکه هم باقی قطعات را همراهی کردند به طوری که نیم سکه با ریزش ۲/۴ درصدی به نرخ ۲۵/۰۰۰/۰۰۰ میلیون تومان رسیده و ربع سکه هم با تغییر ۳/۳۳ درصد با نرخ ۱۵/۰۰۰/۰۰۰ میلیون تومان معامله میشود که نسبت به دیروز نیم میلیون ارزان تر شده است.
سکه گرمی اما با تغییر ۴/۱۱ درصدی به نرخ جدید خود یعنی ۷/۳۰۰/۰۰۰ میلیون تومان معامله میشود.
انواع سکه این روزها چقدر حباب دارند؟
حباب سکه امامی ۶/۵۶۱/۰۰۰ میلیون تومان با ریزش ۲/۲۴ درصدی به مبلغ ۱۴۷/۰۰۰ هزار تومان؛ حباب سکه تمام بهار آزادی ۴/۹۰۱/۰۰۰ میلیون تومان با افت ۴/۲۲ درصدی به بهای ۲۰۷/۰۰۰ هزار تومان بوده و نیم سکه با حباب ۳/۷۵۰/۰۰۰ میلیون تومان با افت ۶/۷۷ درصدی حدود ۲۵۴/۰۰۰ هزار تومان همراه بوده است.
همچنین حباب ربع سکه ۴/۳۷۰/۰۰۰ میلیون تومان با ریزش ۷/۵۵ درصدی حدود ۳۳۰/۰۰۰ هزار تومان و در آخر نیز حباب سکه گرمی ۲/۰۶۹/۰۰۰ میلیون تومان با افتی ۱۰/۴۹ درصدی معادل ۲۱۷/۰۰۰ هزار تومان رو به روست که این سکه ها نیز با سایر قطعات همکاری کرده اند و تابلو نرخ سکه را به رنگ قرمز آتشین در آورده اند
جهش قیمت سکه در راه است؟
پیشبینی قیمت سکه امروز ۲۱ آبان ۱۴۰۳
فعالان بازار معتقدند ورود سکههای تاریخ ۱۴۰۳ به بازار، موجب کاهش حباب برخی از قطعات سکه و افت چند میلیونی قیمت آنها شده است. به گفته معاملهگران، این اقدام سبب شده است تا دارندگان سکههای قدیمی با احتیاط بیشتری به نگهداری دارایی خود بپردازند و برخی با قیمتهای پایینتری دست به فروش بزنند.
کارشناسان بازار طلا معتقدند با وجود سیاستهایی نظیر راهاندازی بازار توافقی ارز به منظور کنترل نرخ دلار، کاهش تدریجی قیمت طلا در روزهای آینده تداوم خواهد یافت. همچنین، تحلیلگران مالی معتقدند کف قیمت دلار در محدوده کانال هفتم از دامنه ۶۰ هزار تومان قرار دارد و کاهش بیشتر نرخ ارز میتواند منجر به افزایش تقاضا شود.
با این حال، قیمت طلای آب شده معاملات روز یکشنبه را با قیمت ۱۹ میلیون و ۷۲۰ هزار تومان آغاز کرد و با کاهش به ۱۹ میلیون و ۳۲۶ هزار تومان رسید. همچنین، هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز چهار میلیون و ۴۶۱ هزار تومان معامله شد.
معاملهگران بر این باورند که افت قیمت در بازار طلا به دلیل کاهش روانی تقاضا و کاهش قیمت طلای جهانی است.
با توجه به وضعیت فعلی بازار جهانی و نرخ ارز داخلی، طلای آب شده به احتمال زیاد در محدودههای حمایتی و مقاومتی مذکور نوسان خواهد داد. عوامل تأثیرگذار دیگری همچون «تغییرات تقاضای فصلی»، «نوسانات ناگهانی نرخ ارز» و «تصمیمات اقتصادی کلان» نیز میتوانند روند آتی قیمت را تحت تأثیر قرار دهند.
در نهایت، با توجه به تثبیت نسبی قیمت جهانی طلا و کاهش نوسانات ارز داخلی، بازار طلا و سکه در روزهای آینده احتمالاً در همین محدودههای حمایتی و مقاومتی نوسان خواهد داشت. با این حال، افزایش تقاضای فصلی یا تغییرات ناگهانی در نرخ ارز میتواند روند بازار را تحت تأثیر قرار دهد و به تغییرات قیمتها منجر شود.
سخن آخر
به متقاضیان سکه پیشنهاد میشود که برای خرید سکه به حراج سکه روی آورند و در این بازار سکه های مورد نظرشان را حدود ۱ میلیون تومان ارزان تر از بازار طلا تهیه کنند؛ نزدیک ترین حراج سکه برای خرید احتمالا روز چهارشنبه ۲۳ آبان می باشد.
تاریخ حراج های سکه و قیمت های پیشنهادی را در شایانیوز ببینید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰